PALVELEMME KAIKISSA KIINTEISTÖN KATTOASIOISSA TAMPEREELLA JA PIRKANMAALLA

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kaikenlaiset kiinteistöjen katot katemateriaalista riippumatta – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. Elinkaariajatteluun pohjatuvan palvelukonseptimme tukipilareita ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin.

Kattoremontit voidaan myös totetuttaa ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna. Peltikaton maalaukset, tiilikaton pinnoitukset, lumenpudotukset, IKIKOURU® -saneeraukset, sadevesijärjestelmät ja katon turvavarusteet täydentävät palveluvalikoimamme Tampereella, jolloin muita sopimuskumppaneita katon kokonaisvaltaiseen kunnossapitoon ei tarvita.

Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.

Käytännössä tämä lupaus tarkoittaa meiltä vedenpitävää ammattitaitoa, ihmisille ja rakenteille turvallisia innovatiivisia työmenetelmiä, työturvallisuudesta huolehtimista, riittäviä resursseja sekä vakavaraisuutta. Yritystasolla olemme lunastaneet näitä lupauksia jo 28 vuoden ajan ja yli 70.000 kattotyön verran.

Tutustu tarkemmin kattopalveluihimme Tampereella

Käyntiosoite: Vaittintie 2, 33960 Pirkkala

Asiakasokemuksia Kattotutka Tampere

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Tampereella ja Pirkanmaan alueella.
Lue asiakaskokemuksia ja katso referenssikuvia!

Asiakaskokemuksia Referenssit

Katolle töihin?

Etsitkö uusia haasteita työurallesi?
Toimintamme kasvaessa haemme uusia kattopeltiseppiä, kermikattoasentajia, kattotyömiehiä ja toimihenkilöitä myös Tampereelle. Valitse vakaa ja turvallinen työnantaja!

Hae meille töihin

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen. Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru