Kattotutka-blogi

Mielenkiintoisia näkemyksiä, kokemuksia sekä uusia ajatuksia katoilta ja niiden ulkopuolelta.

Kattotutka-blogi

Mielenkiintoisia näkemyksiä, kokemuksia sekä uusia ajatuksia katoilta ja niiden ulkopuolelta.

Uusi Kattotutka-blogi on nyt julkaistu

Mielenkiintoisia näkemyksiä, kokemuksia sekä uusia ajatuksia katoilta ja niiden ulkopuolelta. Uudessa Kattotutka-blogissa tartutaan ajankohtaisiin ja asiakkaitamme askarruttaviin teemoihin. Kirjoittajina toimivat omat työntekijämme, kattoalan asiantuntijat, jotka pääsevät tuomaan ammattitatonsa esiin ja jakamaan sen teille lukijoille.

Pyrimme julkaisemaan blogissa uusia artikkeleita vähintään kuukausittain. Jos sinulla on mielessä teemoja, joita haluat blogissa käsiteltävän, voit laittaa meille siitä toiveen suoraan sähköpostitse: myynti@kattotutka.fi 

Turvallisesti töissä

Oma asenteeni turvallisuuteen on muuttunut reilusti vuosien varrella. Urani alkuaikoina asennustöissä 90-luvun alkupuolella turvallisuus ei ollut läheskään niin paljon esillä kuin nykyään. Normaaliin varustukseen ei kuulunut henkilökohtaisia suojaimia, vaan töitä tehtiin vanhat farkut ja lenkkarit jalassa ilman paitaa. Riskejä ei hirveästi arvioitu ennen työn aloitusta. Nykypäivänä on onneksi toisin.

Pekka Inkeroinen
aluepäällikkö Kouvola

Lue lisää »

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Lue asiakaskokemuksia »

Olemme
tarkastaneet
jo yli 25 000
kattoa

Katso kaikki blogit

Turvallisesti töissä

Lue Kouvolan aluepäällikkö Pekan ajatuksia turvallisuudesta katoilla – erityisesti työturvallisuudesta.

Lue lisää »

Reagoinnista ennakointiin

Lue Kuopion aluepäällikkö Miikan ajatuksia kattotarkastuksista ja erityisesti ennakoinnin merkityksestä vesikaton ylläpidossa.

Lue lisää »

Turvallisuus on ykkösasia

Kattotutkan arvot ovat: turvallisesti, keskellä toimintaa, luotettavana kumppanina. Vuosikymmenten ajan olemme olleet turvallisia ja luotettavia kumppaneita asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, mutta myös turvallinen ja luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Turvallisuus on itseisarvo ja lähtökohta kattotöissä. Turvallisuus kattotöissä koostuu useista eri tekijöistä. Työturvallisuus, asukasturvallisuus, taloudellinen turvallisuus, paloturvallisuus... Tutustu tarkemmin turvallisuustekijöihin ja niiden toteutumiseen Kattotutkalla.

Lue lisää »

Turvallisuus on ykkösasia

Tutustu monipuolisiin palveluihimme

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme peltikatot, kuparikatot, huopakatot ja tiilikatot – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. Peltikattoremontti ja huopakattoremontti voidaan tehdä myös ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla!

Peltikaton maalaus, tiilikaton pinnoitus, kattojen lumenpudotus, vesikourujen saneeraus, sadevesijärjestelmät ja katon turvavarusteet täydentävät palveluvalikoimamme kokonaisvaltaiseksi, jolloin muita sopimuskumppaneita katon kunnossapitoon ei tarvita.

Tutustu palveluihimme »

Töissä Kattotutkalla

Millaista on kattotarkastajan tai -asentajan työ? Entä millaista työskentely Kattotutkan tehtaalla on? Miksi olet viihtynyt jo yli 10 vuotta Kattotutkalla?

Lue, mitä työntekijämme kertovat Kattotutkasta ja työtehtävistään. Esittelyssä eri työtehtäviä sekä useita yli 10 vuotta Kattotutkalla työskennelleitä henkilöitä.

Katso lisää »

Kattotutka vuodesta 1993
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru