Vesikaton luotettava kumppani kaikissa kiinteistönne kattoasioissa!

Etusivu » Palvelut

Jaa meidät:

Pyydä meiltä tarjous kiinteistön kattotöistä

Kattoalan edelläkävijänä tarjoamme vesikattojen tarkastuksiin, korjauksiin ja huoltoon liittyviä palveluitamme valtakunnallisesti. Kun haluatte, että katollanne käyvät vain ammattilaiset, ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme - yli 250 kattoalan ammattilaista ovat valmiina palvelukseen 11 toimipisteessämme!

Vesikaton tarkastukset

Yleisesti on totuttu ajattelemaan, että katto ei sen kummempaa seurantaa tarvitse. Vesikatto kuuluu kuitenkin kiinteistön tärkeimpiin osiin. Sen kunto kannattaa varmistaa "hyvän sään aikana". Kuntotarkastus on katon ylläpidon perusta.

Lue lisää Vesikaton PTS-kartoituksesta

Lue lisää Vesikaton Kuntotarkastuksesta

Katon tarkastus

Vesikaton korjaus

Kattojen korjauksessa tulee päämääränä olla toimiva ja kestävä kateratkaisu. Katon elinkaarta voidaan usein jatkaa oikein tehdyillä täsmäkorjauksilla.

Lue lisää Katon korjauksesta

Katon korjaus

Kattoremontti

Jos kattoa ei ole - elinkaari ja kunto huomioiden - järkevää enään korjata, vaihtoehdoksi jää katon uusiminen, eli kattoremontti. Kattoremontin hinta muodostuu useista eri osa-alueista ja kattoremonttihintaan on mahdollista vaikuttaa oikeilla valinnoilla.

Lue lisää Kattoremontista

Taloyhtiön kattoremontti

Kiinteistön kattohuolto

Huoltamaton vesikatto on yksi suurimmista kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista. Kattotutkan kattohuolto on edullinen ja vaivaton tapa minimoida vesikaton riskit jokaisessa kiinteistössä.

Lue lisää Kiinteistön kattohuollosta

Kattohuolto

Tasakaton SLD-laatutarkastus

Perinteisesti tasakattojen halkeamien ja vuotokohtien paikannus on ollut vaikeaa ja aikaa vievää. SLD-laatutarkastus auttaa tasakaton pienimpienkin vuotokohtien paikannuksessa rakenteita purkamatta.

Lue lisää Tasakaton SLD-laatutarkastuksesta

Tasakaton tarkastus

Kermikatot

Jo yli 25 vuoden ajan ammattilaisten suosima Kattotutka-kermikatto voidaan asentaa saneerauskohteeseen. Kattotutka tarjoaa myös kermikattojen tarkastukset, korjaukset ja huollot ammattitaidolla ja luotettavasti.

Lue lisää kermikatoista

Vestoppi huopakatto

Tiilikaton pinnoitus

Pinnoittamalla katon pinta palautetaan nopeasti alkuperäistä vastaavaan kuntoonsa. Oikein puhdistettu ja suojattu tiili ei vedä vettä sisäänsä, vaan pitää sen kuivana ja kevyenä - ja katto näyttää tietysti kuin uudelta!

Lue lisää Tiilikaton pinnoituksesta

Tiilikaton pinnoitus

Peltikaton huoltomaalaus

Peltikaton maalausta on aina pidetty vaikeana asiana. Sitä se ehdottomasti myös on. Lopputulokseen kun vaikuttavat miltei yhtäpaljon sekä valittu maali että työmenetelmät. Kattotutka tekee työn aina sivellintyönä.

Lue lisää Peltikaton huoltomaalauksesta

Peltikaton maalaus

Lumenpudotus katolta

Rakennuksen katolle kertyvä lumikuorma muodostaa vaaratekijöitä niin ihmisille kuin talon rakenteille. Raskas lumi painaa katon rakenteita ja voi pahimmillaan vaurioittaa niitä merkittävästi. Pudotamme lumet rakenteita rikkomatta.

Lue lisää Lumenpudotuksesta ja ennakkosopimuksesta

Lumenpudotus

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok