Palvelemme kaikissa kiinteistön kattoasioissa

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme peltikatot, kuparikatot, huopakatot ja tiilikatot – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. Peltikattoremontti ja huopakattoremontti voidaan tehdä myös ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla! Peltikaton maalaus, tiilikaton pinnoitus, kattojen lumenpudotus, vesikourujen saneeraus, sadevesijärjestelmät ja katon turvavarusteet täydentävät palveluvalikoimamme kokonaisvaltaiseksi, jolloin muita sopimuskumppaneita katon kunnossapitoon ei tarvita.

Tutustu tarkemmin Kattotutkan kolmen askeleen konseptiin

Vesikaton ylläpidon perusteet

Tarkastus on katon ylläpidon perusta
Katon tarkastus

Säännöllinen tarkastus on vesikaton ylläpidon perusta. Tarkastusvalikoimaamme kuuluvat monipuoliset tarkastukset kaikille katemateriaaleille ja kattotyypeille.

Tutustu tarkemmin »
Katon korjaus pidentää vesikaton elinkaarta
Katon korjaus

Aina ei tarvitse uusia koko kattoa. Katon elinkaarta voidaan usein jatkaa oikein tehdyillä täsmäkorjauksilla. Riittävän ajoissa tehdyillä täsmäkorjauksilla saavutetaan myös kustannussäästöä.

Tutustu tarkemmin »
Kun korjaus ei enää riitä, on kattoremontin aika
Kattoremontti

Katon uusimisen aika on silloin, kun vanhan katon tekninen käyttöikä on saavutettu ja katolla on monenlaisia ongelmia, joita ei ole katon elinkaari ja kustannukset huomioiden enää järkevää täsmäkorjata.

Tutustu tarkemmin »
Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto
Katon huolto

Huoltamaton katto on yksi suurimmista kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista. Ennakoivasti hoidettu katon huolto on paras tapa minimoida riskit ja säästää katon kustannuksissa.

Tutustu tarkemmin »

Yksinoikeudella vain Kattotutkalta

ELINKAARIKATTO® – Enemmän kuin kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti 25 vuoden täystakuulla ja säännöllisellä ylläpidolla. Urakkamalli, jossa kattoremontin hinta, laajuus ja uuden katon ylläpito tekevät siitä ylivertaisen. Peltikatolle ja huopakatoille.

Tutustu tarkemmin »
ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
KATTOÄLY® – Kaiken kattava data aina hallussasi

KATTOÄLY®-palvelun avulla näet yhdellä silmäyksellä kaikkien kattojen huolto- ja korjaustarpeet. Räätälöityjen, ajantasaisten näkymien avulla ennakoit ja otat kattojen aiheuttamat kokonaiskustannukset tehokkaasti haltuun.

Tutustu tarkemmin »
KATTOÄLY® – kaiken kattava data aina hallussasi
IKIKOURU® – Ratkaisu vuotaviin vesikouruihin

IKIKOURU®-menetelmä on varmin tapa korjata vanhat ja vuotavat piilo- sekä tuplavesikourut. Se soveltuu hyvin myös uudisrakentamisessa sisäkourun vedeneristeeksi.

Tutustu tarkemmin »
IKIKOURU® – ratkaisu vuotaviin vesikouruihin
KATTOTAK® – Myrskynvarma kattokiinnike peltikatoille

KATTOTAK on patentoitu menetelmä löystyneen tai liian harvaan kiinnitetyn rivipeltikaton uudelleen kiinnittämiseen. Kiinnitys tehdään aina turvallisesti katetta lävistämättä.

Tutustu tarkemmin »
KATTOTAK® – myrskynvarma kattokiinnike

Kaiken kattavat kattopalvelut

Kattotyöt onnistuvat myös talvella
Kattotyöt talvella

Lähes kaikki kattotyöt voidaan tehdä myös talvella. Kattotöiden teettäminen talvella on useimmissa tapauksissa jopa edullisempaa kuin kesällä. Lumenpudotukset turvallisesti rakenteita rikkomatta.

Tutustu tarkemmin »
Peltikaton pesu ja maalaus
Peltikaton pesu ja maalaus

Peltikaton huoltomaalaus antaa ehjälle peltikatteelle jopa 15 vuoden suojan. Peltikaton maalaus tehdään aina ammattitaidolla ja oikea menetelmällä, eli sivellintyönä.

Tutustu tarkemmin »
Tiilikaton pesu ja pinnoitus
Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Pinnoittamalla katon pinta palautetaan nopeasti alkuperäistä vastaavaan kuntoonsa. Oikein puhdistettu ja suojattu tiili ei vedä vettä sisäänsä, vaan pitää sen kuivana ja kevyenä.

Tutustu tarkemmin »
Vesikourujen eli rännien puhdistus
Vesikourujen puhdistus

Vesikourujen puhdistus helposti ja turvallisesti. Oikeilla työmenetelmillä ja -välineillä taataan asukkaiden ja sivullisten turvallisuus sekä tietenkin puhtaat rännit.

Tutustu tarkemmin »
Kattoturvatuotteet asennettuna katolle
Katon turvavarusteet

Määräysten mukaiset kattoturvatuotteet taloyhtiön tai kiinteistön katolle asennettuna. Katon turvavarusteet voidaan asentaa kattoremontin yhteydessä tai vanhalle vesikatolle.

Tutustu tarkemmin »
Sadevesijärjestelmä
Sadevesijärjestelmä

Kiinteät sadevesikourut peltiseppätyönä. Peltiseppämme valmistavat piilokourut ja tuplavesikourut sekä syöksytorvet paikan päällä kohteessa. Valikoimassa myös valmiskourut.

Tutustu tarkemmin »
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru