Palvelut / Korjaus

Katon korjaus kaikille katoille

Vesikaton täsmäkorjaus jatkaa katon elinkaarta. Ajoissa tehdyillä kattokorjauksilla saavutetaan myös kustannussäästöä.

Pyydä tarjous »

Palvelut / Korjaus

Katon korjaus kaikille katoille

Vesikaton täsmäkorjaus jatkaa katon elinkaarta. Ajoissa tehdyillä kattokorjauksilla saavutetaan myös kustannussäästöä.

Pyydä tarjous »

Katon korjaus on osa kiinteistön kunnossapitoa

Vuotava vesikatto on yksi suurimmista kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista. Riittävän ajoissa tehdyillä täsmäkorjauksilla saavutetaan kustannussäästöä, kun estetään ongelmien leviäminen kiinteistön rakenteisiin.

Uudehkolla katolla ongelmista selvitään yleensä yksittäisillä täsmäkorjauksilla, joiden avulla katon elinkaari pitenee jopa kymmenillä vuosilla – ilman että koko kattoa tarvitsee uusia. Vanhemman katon korjaus edellyttää usein jo suurempia toimenpiteitä, laajimmillaan koko vesikaton uusimista. Pitämällä vesikatto hyvässä kunnossa, vältytään myös katon aiheuttamilta kosteusongelmilta kiinteistön muissa rakenteissa.

Katon korjaus peltikatolla
KATTOTAK® -kattokiinnike

Yleisimpiä katon korjauksia

Kattojen peruskorjauksessa tulee päämääränä olla toimiva ja kestävä kateratkaisu. Työn suunnittelussa täytyy arvioida vanhan katon kunto sekä elinkaaren vaihe ja määritellä korjaustarve sen mukaisesti.

  • Vesikaton jiirien ja muiden yksityiskohtien korjaukset
  • Räystäsalueen korjaukset
  • Suojapeltien uusimiset
  • Vesikaton vuotokorjaukset ja katon paikkaus
  • Räätälöidyt vesikaton peltikorjaustyöt
  • Kattotiilien vaihtamiset
  • Katon oikaisu

Katon korjaus vai kattoremontti?

Kun kiinteistön katolla ilmenee katto-ongelmia, nousee usein esille kysymys: Voiko katon korjata vai tulisiko se uusia? Oikean vastauksen tähän kysymykseen antaa kattotarkastus, jolla saadaan todellinen tieto katon kunnosta. Perusteellisen tarkastuksen jälkeen on kohdekohtaisesti päätettävä, mikä on kustannustehokkain ratkaisu pitkällä aikavälillä – katon korjaus vaiko uusiminen.

Karkeana perussääntönä voidaan pitää korjauskustannusten suhdetta uusimisen hintaan ja korjauksella saavutettavaa laskennallista käyttöikää. Jos korjauskustannukset ovat alle 1/3 vesikaton uusimishinnasta ja kattokorjauksilla saavutetaan yli 10 vuoden elinkaari, voidaan suositella korjausta. Jokainen kohde on kuitenkin yksilöllinen ja parhaan näkemyksen saa vain kattotarkastuksella.

Kattotarkastukset »

Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Missä kunnossa teidän kattonne on?

 

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Jo yli neljän
miljoonan
kattoneliön
kokemuksella

Kattokorjaus katemateriaalin mukaan

Saumapeltikatto yksityiskohta
Peltikaton korjaus

Sinkityn peltikaton elinikä on säännöllisesti huollettuna todella pitkä. Hyvinkin huolletulle katolle joudutaan kuitenkin tekemään täsmäkorjauksia elinkaaren pidentämiseksi.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Kuparikatto yksityiskohta
Kuparikaton korjaus

Kuparikaton elinikä on todella pitkä. Kattotarkastuksissa olemme tavanneet jopa yli 100 vuotta vanhoja, ehjiä kuparikattoja. Toisinaan täsmäkorjaukset ovat paras tapa pidentää katon käyttöikää.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Uusitti huopakatto pääkaupunkiseudulta
Huopakaton korjaus

Laadukas ja säännöllisesti huollettu huopakatto on pitkäikäinen ja se soveltuukin hyvin erityyppisiin sekä kokoisiin kohteisiin. Huopaktoilla yleisimpiä korjauksia ovat mm. reikien paikkaukset ja läpivientien tiivistykset.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Tiilikaton pinnoitus jatkaa katon elinkaarta
Tiilikaton korjaus ja pinnoitus

Tiilikaton ongelmat ovat usein paikallisia ja tällöin tiilikatto voidaan korjata edullisesti täsmäkorjauksena. Tyypillisin tiilikaton korjaustoimenpide on vaurioituneen kattotiilen vaihto.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Asiakaskokemuksia katon korjauksista

Jotta voimme kehittää toimintatapojamme sekä tuotteitamme myös tulevaisuudessa, keräämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta ja asiakaskokemuksia. Näin voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja odotuksiin entistä paremmin.

Katso, mitä asiakkaamme kertovat Kattotutkasta »

Trustmary Reviews

Turvallisuus on ykkösasia

Kattotutkan arvot ovat: turvallisesti, keskellä toimintaa, luotettavana kumppanina. Vuosikymmenten ajan olemme olleet turvallisia ja luotettavia kumppaneita asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, mutta myös turvallinen ja luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Turvallisuus on itseisarvo ja lähtökohta kattotöissä. Turvallisuus kattotöissä koostuu useista eri tekijöistä. Työturvallisuus, asukasturvallisuus, taloudellinen turvallisuus, paloturvallisuus... Tutustu tarkemmin turvallisuustekijöihin ja niiden toteutumiseen Kattotutkalla.

Lue lisää »

Köysi ja valjaat ovat kattoasentajan vakiovarusteita

Kolmen askeleen konsepti kattaa katon koko elinkaaren

Kattotutkan toiminta on perustunut alusta lähtien kolmen askeleen konseptiin: tarkastus, korjaus ja huolto. Uudelle vuosikymmenelle lähdetään ottamalla vastuu kattojen koko elinkaaresta.

– Katseen pitää olla tulevaisuudessa, toteaa Kattotutkan toimitusjohtaja Heikki Lindgren

Lue Kattotutkan toimitusjohtajan Heikki Lindgrenin mietteitä Kattotutkan kolmen askeleen konseptista sekä tulevaisuuden näkymistä

Lue lisää »

Heikki Lindgren kertoo tarkemmin kolmen askeleen konseptista

Julkiset hankinnat ja kilpailuttaminen kattotöissä

Oli kyse sitten julkisista hankinnoista tai taloyhtiön kattotöistä, laajasta kattoremontista tai yksittäisestä kattotarkastuksesta, on kilpailutus usein perusteltua. Kilpailutukseen kannattaa paneutua huolella, jotta saadaan mahdollisimman realistiset ja laadukkaat tarjoukset päätöksen teon tueksi.

Tutustu tarkemmin kilpailuttamiseen »

Kattoremontti sääsuojan alla Helsingissä

Katon korjaus Avainlippu-palveluna

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia.

Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Lue uutinen aiheesta »

Meillä on Avainlippu kaikille kattopalveluillemme
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru