Palvelut / Huolto

Kattohuolto kaikille katoille

Huoltamaton vesikatto on yksi suurimmista kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista. Ennakoiva katon huolto on myös helppo tapa säästää katon kustannuksissa.

Pyydä tarjous »

Palvelut / Huolto

Kattohuolto kaikille katoille

Huoltamaton vesikatto on yksi suurimmista kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista. Ennakoiva katon huolto on myös helppo tapa säästää katon kustannuksissa.

Pyydä tarjous »

Katon säännöllinen huolto tuo vakautta vastikkeisiin

Pihalta katsottuna vesikatto on poissa silmistä ja siksi myös poissa mielestä. Kiinteistön katolla ei käy yleensä kukaan ja katto jää huoltamatta muun kiinteistönhuollon yhteydessä.

Säännöllinen, ennakoiva kattohuolto tuo selvää säästöä. Katon elinkaari pitenee jopa kymmenillä vuosilla, kun ongelmat huomataan heti ja voidaan korjata täsmäkorjauksina – ilman että koko kattoa tarvitsee uusia. Lisäksi vältytään katon aiheuttamilta kosteusongelmilta talon muissa rakenteissa.

Likainen katto vaatii huoltoa
Vesikourujen puhdistus on osa katon säännöllistä huoltoa

Kattotutkan kattohuolto

Kattotutkan kattohuolto on edullinen ja vaivaton tapa minimoida vesikaton riskit jokaisessa kiinteistössä katemateriaalista tai kattotyypistä riippumatta:

  • Ammattitaitoinen katon seuranta ja huolto kaikille kattotyypeille ja materiaaleille.
  • Tee kattohuoltosopimus tai sovi kertaluonteisesta huollosta
  • Huoltosopimukseen voi kuulua tarkastus- ja puhdistuskäyntejä haluttu määrä
  • Tarkastuksen yhteydessä käydään läpi vesikate, läpiviennit, suojapellitykset, turvavarusteet, yläpohja ja sadevesijärjestelmä.
  • Puhdistuskäyntiin sisältyy vesikourujen ja kattokaivojen puhdistus
  • Muista puhdistustarpeista voidaan sopia erikseen
  • Huoltosopimukseen voidaan lisätä huoltolimiitti, jonka puitteissa välittömät korjaustyöt voidaan tehdä – helppoa ja vaivatonta
  • Kattohuolto Kattotutkalta kaikenlaisille katoille – peltikatolle, huopakatolle, tiilikatolle ja kuparikatolle

Kattohuolet pois – tee katon huoltosopimus

Taloyhtiön tai muun kiinteistön katon huoltosopimus tuo vakautta vastikkeisiin. Vuosikustannus per huoneisto on tällöin todella pieni.

Huoltokäynnit toteutetaan sopimuksen mukaisesti tyypillisesti 1-2 kertaa vuodessa, esim. syksyllä ja keväällä. Huoltokäyntien hintaan sisältyy aina katon PTS-kartoitus.

Kysy lisää paikalliselta kattoasiantuntijalta »

Kattohuoltosopimus tuo vakautta vastikkeisiin

Missä kunnossa teidän kattonne on?

 

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Jo yli neljän
miljoonan
kattoneliön
kokemuksella

Kuka kävi viimeksi katolla?

Kattohuollon puute näyttää pahassa tapauksessa tältä
Huoltamaton katto kuvina

Katto on rakennuksen tärkein julkisivu, mutta se jää aivan liian usein vaille huoltoa. Huoltamaton katto on aina suuri riski, katso kuvat ja totea itse.

Katso kuvat »

Vesikourujen puhdistus kannattaa jättää ammattilaisille
Vesikourujen puhdistus helposti ja turvallisesti

Vesikourujen, eli rännien, puhdistus tulisi suorittaa kaksi kertaa vuodessa – keväällä ja syksyllä. Tukkeutunut vesikouru voi aiheuttaa mittavat vesivahingot, jos rakennuksen ulkoverhous pääsee esimerkiksi kastumaan.

Tutustu tarkemmin »

Asiakaskokemuksia kattohuolloista

Jotta voimme kehittää toimintatapojamme sekä tuotteitamme myös tulevaisuudessa, keräämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta ja asiakaskokemuksia. Näin voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja odotuksiin entistä paremmin.

Katso, mitä asiakkaamme kertovat Kattotutkasta »

Trustmary Reviews

Turvallisuus on ykkösasia

Kattotutkan arvot ovat: turvallisesti, keskellä toimintaa, luotettavana kumppanina. Vuosikymmenten ajan olemme olleet turvallisia ja luotettavia kumppaneita asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, mutta myös turvallinen ja luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Turvallisuus on itseisarvo ja lähtökohta kattotöissä. Turvallisuus kattotöissä koostuu useista eri tekijöistä. Työturvallisuus, asukasturvallisuus, taloudellinen turvallisuus, paloturvallisuus... Tutustu tarkemmin turvallisuustekijöihin ja niiden toteutumiseen Kattotutkalla.

Lue lisää »

Köysi ja valjaat ovat kattoasentajan vakiovarusteita

Kolmen askeleen konsepti kattaa katon koko elinkaaren

Kattotutkan toiminta on perustunut alusta lähtien kolmen askeleen konseptiin: tarkastus, korjaus ja huolto. Uudelle vuosikymmenelle lähdetään ottamalla vastuu kattojen koko elinkaaresta.

– Katseen pitää olla tulevaisuudessa, toteaa Kattotutkan toimitusjohtaja Heikki Lindgren

Lue Kattotutkan toimitusjohtajan Heikki Lindgrenin mietteitä Kattotutkan kolmen askeleen konseptista sekä tulevaisuuden näkymistä

Lue lisää »

Heikki Lindgren kertoo tarkemmin kolmen askeleen konseptista

Julkiset hankinnat ja kilpailuttaminen kattotöissä

Oli kyse sitten julkisista hankinnoista tai taloyhtiön kattotöistä, laajasta kattoremontista tai yksittäisestä kattotarkastuksesta, on kilpailutus usein perusteltua. Kilpailutukseen kannattaa paneutua huolella, jotta saadaan mahdollisimman realistiset ja laadukkaat tarjoukset päätöksen teon tueksi.

Tutustu tarkemmin kilpailuttamiseen »

Kattoremontti sääsuojan alla Helsingissä

Kattohuollot Avainlippu-palveluna

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia.

Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Lue uutinen aiheesta »

Meillä on Avainlippu kaikille kattopalveluillemme
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru