Referenssit / Suomen pankki Tampere

Suomen pankki, Tampere

Kuparikatto peltisepäntyönä Tampereella

Saumattu kuparikatto sääsuojan alla Tampereen ydinkeskustassa

Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevaan Suomen Pankin taloon olemme toteuttaneet saumatun kuparikaton. Työt tehtiin kahdessa vaiheessa sääsuojan alla.

Pyydä tarjous kattoremontista »

Kattotyöt Pirkanmaa:

Kattotutka Tampere
010 680 4040 Tutustu palveluihimme »
Kuparikatto peltisepäntyönä Tampereella, Suomen Pankki Kuparikatto peltisepäntyönä Tampereella, Suomen Pankki Kuparikatto peltisepäntyönä Tampereella, Suomen Pankki Kuparikatto peltisepäntyönä Tampereella, Suomen Pankki Kuparikatto peltisepäntyönä Tampereella, Suomen Pankki Kuparikatto peltisepäntyönä Tampereella, Suomen Pankki Kuparikatto peltisepäntyönä Tampereella, Suomen Pankki Kuparikatto peltisepäntyönä Tampereella, Suomen Pankki

Kuparikaton verrattomat ominaisuudet

Kuparikaton elinikä on todella pitkä, kattotarkastuksissa olemme tavanneet jopa yli 100 vuotta vanhoja, ehjiä kuparikattoja!

Kupari on sitkeää ja pehmeää ja sopii siitä syystä erityisen hyvin monimuotoisille katoille, joita yleensä on esimerkiksi kirkkojen ja muiden arvokiinteistöjen katoilla. Kun uusi kuparikatto asennetaan, on se aluksi väriltään punertava. Ajan myötä kuparikate patinoituu vihertäväksi tai tummanruskeaksi, mutta on edelleen yhtä kestävä kuin kirkas kupari.

Lue lisää kuparikaton ominaisuuksista »

Finlaysonin kirkon kuparikatto Tampereella
Kattoremontti Tampereen keskustassa

Kaikki kattotyöt Tampereella samalta toimijalta

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kaikenlaiset kiinteistöjen katot katemateriaalista riippumatta – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. Elinkaariajatteluun pohjatuvan palvelukonseptimme tukipilareita ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella hoitaa Kattotutka Tampere.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Tampereella »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru