Ajankohtaista

Lue viimeisimmät uutiset ja kuulumiset kattojen huipulta.

Uutiset

8
syyskuuta
2023
Kattotutka on mukana syksyn eri messuilla ja tapahtumissa
Olemme mukana useissa tapahtumissa niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin syksyn ja loppuvuoden aikana. Luvassa on paljon mielenkiintoisia teemoja sekä mukavia kohtaamisia. Tutustu tapahtumiin tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan.
Lue lisää
16
kesäkuuta
2023
Toimivat työvaatteet testikäytön avulla
Katolla työskentelyolosuhteet ovat vaativat ja työvaatteilta vaaditaan paljon. Testiryhmän avulla laadukkaat työvaatteet löytyvät kustannustehokkaasti.
Lue lisää
9
toukokuuta
2023
Kattotutkalle on myönnetty Avainlippu
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt valtakunnallisesti toimivalle Kattotutkalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Avainlippu kattaa koko Kattotutkan tarkastus-, korjaus- ja huoltopalvelu toiminnan.
Lue lisää
2
maaliskuuta
2023
Kattotutka-lehti 2023 on nyt julkaistu
Kattotutkan uusi asiakaslehti vuodelle 2023 on nyt julkaistu.
Lue lisää
1
maaliskuuta
2023
Kattotutka Oy ottaa käyttöön ilmoittajansuojelulain mukaisen yrityksen sisäisen ilmoituskanavan 1.3.2023 alkaen.
Ilmoituskanava on tarkoitettu Kattotutkan työntekijöille ja alihankkijoille. Ilmoituskanavassa voit tehdä ilmoituksen sellaisesta epäilemästäsi väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta, joka kuuluu ilmoittajansuojelulain (1171/2022) soveltamisalaan.
Lue lisää
16
joulukuuta
2022
Taivas sylissäni -joulukonsertti perjantaina 16.12. – katso livenä!
Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta Taivas sylissäni -joulukonserttiin suoraan vaikkapa omalta kotisohvaltasi. Askolan kirkossa järjestettävää konserttia pääset seuraamaan helposti livenä sivuiltamme.
Lue lisää
31
elokuuta
2022
Kattotutka on mukana syksyn eri messuilla ja tapahtumissa
Jos tilanne vain sallii yleisötapahtumien järjestämisen, Kattotutka on mukana seuraavilla messuilla ja tapahtumissa syksyllä 2022 sekä vuoden 2023 alussa. Tervetuloa mukaan! 
Lue lisää
30
kesäkuuta
2022
Haluatko huipulle töihin?
Nyt olisi huippuhommia tarjolla usealla paikkakunnalla! Katso kaikki avoimet työpaikat.
Lue lisää
6
huhtikuuta
2022
Kattotutkan pääkonttori on muuttanut Vantaan Technopolikseen
Kattotutkan pääkonttori sekä pääkaupunkiseudun yksiköt ovat muuttaneet maaliskuun aikana uusiin tiloihin Vantaan Technopolikseen. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme!
Lue lisää
21
maaliskuuta
2022
Uusin Kattotutka-lehti on nyt julkaistu
Kattotutkan asiakaslehti on uudistunut ja vuoden 2022 digiversio on nyt julkaistu.
Lue lisää
1
maaliskuuta
2022
Tervetuloa uudistetulle verkkosivustollemme!
Uusi verkkosivusto tuo mukanaan mm. päivitetyn ulkoasun sekä entistäkin paremman käytettävyyden. 
Lue lisää
1
maaliskuuta
2022
Kattotutkan 30. toimintavuosi käynnistyy!
Kattotutka täyttää maaliskuussa 29 vuotta. Maaliskuun myötä käynnistyy siis jo yrityksen 30. toimintavuosi. Lue otteita yrityksen perustajan Kari Lindgrenin haastattelusta ja tutustu Kattotutkan historiaan tarkemmin.
Lue lisää
24
helmikuuta
2022
Pidetään katoista huolta – se kannattaa!
Missähän kunnossa taloyhtiömme katto on…? Näin pohditaan liian monessa taloyhtiössä, vaikka katon huollon ja korjausten tulisi perustua tietoon eikä arvailuun.
Lue lisää
3
helmikuuta
2022
Sähköpakettiautot liikenteeseen – yhteistyö Europcarin kanssa kehittyy
Kattotutkan ja Europcarin yhteistyö kehittyy uusien Peugeot E-Expert sähköpakettiautojen myötä. Pilottijakson aikana kerätään käyttökokemuksia sähköajoneuvojen soveltuvuudesta rakennuspuolen tuotantokäyttöön nyt ja tulevaisuudessa.
Lue lisää
10
syyskuuta
2021
Kattotutka on mukana syksyn eri tapahtumissa ja messuilla
Jos tilanne sallii tapahtumien järjestämisen, Kattotutka on mukana seuraavilla messuilla ja tapahtumissa tänä syksynä. Tervetuloa mukaan! 
Lue lisää
5
elokuuta
2021
Työvaatteet vaativiin olosuhteisiin Fristadsilta
Katolla työskentelyolosuhteet ovat vaativat ja työvaatteilta vaaditaan paljon. Ennen kaikkea turvallisuus, kestävyys ja käytännöllisyys korostuvat. 
Lue lisää
14
toukokuuta
2021
Kattotutka yhteistyöhön pakettiautohankinnoissa Vehon ja Assistor-Uutteran kanssa
Kattotutkan, Vehon ja Assistor-Uutteran yhteistyö uusien Mercedes-Benz pakettiautojen toimituksissa toimii läpi koko toimitusketjun aina satamasta loppukäyttäjälle asti. Laadukas ja toimiva kokonaisuus on jokaisen etu.
Lue lisää
17
maaliskuuta
2021
Kattotutka – 28 vuotta vesikaton luotettavana kumppanina
Kattotutka täyttää tänä vuonna jo 28 vuotta! Meillä tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus.
Lue lisää
11
helmikuuta
2020
Paras tapa selvittää kiinteistön katon todellinen kunto?
Valitettavan yleinen virhe on teettää katolle ”ilmainen kuntoarvio”, koska sellainen ei anna riittävän täsmällistä ja todellista kuvaa katon kokonaistilanteesta. Ilmaista kattotarkastusta ei ole olemassa, sillä tarkastuksen tulisi olla aina ammattitaidolla ja -ylpeydellä asiallista korvausta vastaan tehty työ.
Lue lisää
10
joulukuuta
2019
Tuore barometri: Isännöitsijät huolissaan kattoremonttien lykkäämisestä
Isännöintiliiton julkaisema tuore Katto- ja julkisivubarometri kertoo selvästi isännöitsijöiden huolen taloyhtiöiden kattoremonttien tarpeettomasta lykkäämisestä. Samasta barometrista käy kuitenkin myös ilmi isännöitsijöiden tyytyväisyys kattoremonttien toteutukseen, silloin kun niitä päästään lopulta tekemään.
Lue lisää
19
marraskuuta
2019
Kattotutka valittiin vuoden 2020 palveluyritykseksi Uudellamaalla
Uudenmaan huiput julkistettiin tiistaina 19. marraskuuta Uudenmaan liiton vuosittaisessa kuntapäättäjien tapahtumassa, Maakuntaparlamentissa. Maakuntajohtaja Ossi Savolainen sekä palkintoraatien puheenjohtajat luovuttivat palkinnot.
Lue lisää
22
marraskuuta
2018
Uusi urakkamalli haastaa vallitsevan ajattelutavan kattoremonteissa
Juuri ilmestyneessä Suomen Kiinteistölehden marraskuun 2018 numerossa on paljon mielenkiintoista ja ajankohtaista asiaa kattoremonteista.
Lue lisää
19
syyskuuta
2018
ELINKAARIKATTO® -palvelumme valittu FinnBuild Highlightseihin
FinnBuild Highlights -kilpailu esittelee FinnBuildin mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut. Kisaan ilmoittautui lähes 70 yritystä, joiden tuotteista ja palveluista tuomaristo valitsi 11 ehdokasta, jotka saavat Highlights-kunniamaininnan. Yksi valituista on Kattotutkan uusi ELINKAARIKATTO® -palvelu!
Lue lisää
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru