Palvelut / Kattotyöt talvella / Remontti talvella

Kattoremontti talvella

Kattoremontin teettäminen talvella on usein myös edullisempaa kuin keskellä kesäsesonkia.

Pyydä tarjous »

Palvelut / Kattotyöt talvella / Remontti talvella

Kattoremontti talvella

Kattoremontin teettäminen talvella on usein myös edullisempaa kuin keskellä kesäsesonkia.

Pyydä tarjous »

Kattoremontti talvella tuo useimmiten säästöä

Koko katon uusiminen eli kattoremontti voidaan tehdä turvallisesti kaikkina vuodenaikoina. Talvella olosuhteet ja työvoimaresurssit ovat kattoremontille hyvät. Tilaajan kannalta kattoremontin teettäminen talvella onkin useimmissa tapauksissa jopa edullisempaa kuin kesällä.

Myös ELINKAARIKATTO® voidaan toteuttaa talvityönä, kattoremonttia on siis aivan turha siirtää ensi kesään. Näin kesästä voidaan nauttia uuden katon alla 25 vuoden takuulla ja säännöllisellä ylläpidolla!

ELINKAARIKATTO®-remontti »

 

Kattotyöt talvella tuovat säästöä taloyhtiölle
Kattoremontti sääsuojan alla

Kattoremontti talvella – sääsuojalla vai ilman?

Kattoremontin suojauksiin talvella pätevät samat lainalaisuudet kuin korjauskohtien suojauksiin, eli vedeltä suojautuminen on työläämpää kuin lumelta suojautuminen. Siksi talvellakin kattoremontti voidaan kohteesta riippuen tehdä ilman sääsuojaa tai käyttämällä kiinteää sääsuojausta, eli ”huputtamalla”.

Huputtamista tarvitaan esimerkiksi kohteissa, joissa tehdään vaativia pohjarakennetöitä. Kokenut kattourakoitsija osaa määritellä talvisääsuojauksen tarpeen oikein, jolloin tilaaja voi varmistua siitä, että hän ei maksa ylimitoitetuista suojauksista.

Milloin on oikea aika kattoremontille?

Kattoremontin aika on silloin, kun vanhan katon tekninen käyttöikä on saavutettu ja katolla on monenlaisia ongelmia, joita ei ole katon elinkaari ja kustannukset huomioiden enää järkevää täsmäkorjata.

Hyvä lähtökohta mihin tahansa kattoremonttiin on puolueeton katon tarkastus, joka tulisi teettää kattoremontista erillisenä työnä ennen suunnittelun aloittamista.

Lue lisää tarkastuksista »

Referenssi Joensuusta

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Olemme
tarkastaneet
jo yli 25 000
kattoa

Useimmat kattotyöt onnistuvat myös talvella

Katon korjaus onnistuu myös talvella
Katon korjaus talvella

Katon kuntoon saattaminen talvella on kannattavaa muutoinkin kuin akuuttien vuotokorjaustöiden osalta. Talvella olosuhteet ja työvoimaresurssit ovat usein katon korjaustöille suotuisat.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Lumenpudotukset turvallisesti kattoammattilaiselta
Lumenpudotus katolta

Rakennuksen katolle kertyvä lumikuorma muodostaa vaaratekijöitä niin ihmisille kuin talon rakenteille. Tilaa lumenpudotus katolta turvallisesti rakenteita rikkomatta.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla
ELINKAARIKATTO® talvityönä

Tiesithän, että ELINKAARIKATTO®-remonttina saat taloyhtiöön/kiinteistöön peltikaton tai huopakaton 25 vuoden takuulla myös talvella? Tutustu ELINKAARIKATTO® - urakkamalliimme.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Yläpohjan tarkastus
Yläpohjan talvitarkastus

Yläpohjan talvitarkastuksella selvitetään yläpohjan kunto ja mahdolliset ongelmakohdat ratkaisuehdotuksineen. Ongelmia voivat olla mm. lämpövuodot, jotka aiheuttavat jään muodostumista sekä energiahukkaa.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru