Yritys / Turvallisuus

Turvallisuus on ykkösasia kattotöissä

Turvallisuus kattotöissä koostuu useista eri tekijöistä. Työturvallisuus, asukasturvallisuus, taloudellinen turvallisuus, paloturvallisuus...

Yritys / Turvallisuus

Turvallisuus on ykkösasia kattotöissä

Turvallisuus kattotöissä koostuu useista eri tekijöistä. Työturvallisuus, asukasturvallisuus, taloudellinen turvallisuus, paloturvallisuus...

Kattotutka on vesikaton turvallinen ja luotettava kumppani

Kattotutkan arvot ovat: turvallisesti, keskellä toimintaa, luotettavana kumppanina. Vuosikymmenten ajan olemme olleet turvallisia ja luotettavia kumppaneita asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, mutta myös turvallinen ja luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Turvallisuus on itseisarvo ja lähtökohta kattotöissä. Turvallisuus kattotöissä koostuu useista eri tekijöistä. Työturvallisuus, asukasturvallisuus, taloudellinen turvallisuus, paloturvallisuus... Tällä sivulla pääset tutustumaan tarkemmin turvallisuustekijöihin ja niiden toteutumiseen Kattotutkalla.

Helppo hymyillä, kun turvallisuus asiat ovat kunnossa
Turvallisuus on ykkösasia

Työturvallisuus on avainasemassa

Katolla haastavissa ja vaarallisissa olosuhteissa työskennellessä ei voi korostaa liiaksi työturvallisuuden merkitystä. Työturvallisuus koostuu monista tekijöistä kuten työvaatteista ja -varusteista, ennakoinnista, riskien tunnistamisesta ja niiden raportoinnista.

Katolla työskenneltäessä erityisesti katolle nousu, putoamissuojaus sekä vaikutukset muille kiinteistön käyttäjille on huomioitava. Kokemuksella ja ammattitaidolla teemme jatkuvasti töitä kehittyäksemme entisestään työssämme kattojen turvallisena ammattilaisena ajaen samalla koko toimialaa eteenpäin myös työturva-teemoissa.

Lue lisää työturvallisuudesta »

Turvallinen kattotyömaa kiinteistölle ja sen käyttäjille

Turvallinen kattotyömaa on turvallinen niin kiinteistölle, asukkaille, ohikulkijoille kuin työntekijöillekin. Meillä on lähtökohtana jokaisella työmaalla, että kiinteistöä on turvallista käyttää myös remontin aikana eikä ulkopuolisille aiheudu siitä vaaraa.

Kuinka voidaan varmistaa kiinteistön mahdollisimman turvallinen käyttö myös kattotöiden aikana? Miten voidaan varautua taloudelliseen riskiin? Onko riskit tulipalon ja vesivahinkojen varalta huomioitu?

Lue lisää asukasturvallisuudesta »

Kattotöissä rajataan usein putoamisvaarallinen alue
Liekittömät menetelmät kattotulitöissä

Aina liekittömät menetelmät

Tulitöihin sisältyy aina riskejä, pahimpana tietenkin tulipaloriski. Inhimilliset tekijät, ennustamattomat ja vaihtelevat olosuhteet sekä rakenteet vaikuttavat myös riskeihin. Riskit korostuvat monikertaisesti liekkiä käytettäessä.

Kattotutkalla käytetään aina liekittömiä menetelmiä kattotöissä. Liekittömät menetelmät yhdistettynä tarkkaan riskien arviointiin, tulityövalvontaan ja -suunnitteluun minimoivat tulityön riskit ja tulipalojen mahdollisuuden katolla.

Lue lisää katon tulitöistä »

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Lue asiakaskokemuksia »

Olemme
tarkastaneet
jo yli 25 000
kattoa

Turvallisesti töissä -blogi

Kouvolan aluepäällikkömme Pekka Inkeroinen käsittelee blogiartikkelissa turvallisuuden, erityisesti työturvallisuuden, merkitystä katoilla.

Miten turvallisuusteemat ja asenteet ovat muuttuneet vuosien saatossa? Kenen vastuulla turvallisuus lopulta on? Miten turvallisuutta voidaan kehittää isossa kuvassa? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksen blogista.

Lue blogi »

Turvallisesti keskellä toimintaa

Meillä Kattotutkalla tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus. Olemme luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, mutta myös luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Heikki Kumpulainen
henkilöstöjohtaja ja työsuojelupäällikkö, Kattotutka Oy

Vesikaton luotettava kumppani

Erityisosaamistamme on kattojen elinkaaren hallinta tarkastuksesta lähtien aina ylläpitoon saakka. Vuosikymmenten aikana meille on muodostunut huippuosaaminen. Meillä on ammattitaitoa kaikkiin eri tilanteisiin, mitä katoilla tulee vastaan. Voimme olla ylpeitä, kun teemme asioita tuolla katoilla oikeilla menetelmillä ja sitä kautta ratkaisemme asiakkaiden ongelmia.

Heikki Lindgren
toimitusjohtaja, Kattotutka Oy

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru