Yhteystiedot / Turku

Kattotutka Turku – Varsinais-Suomi

Teemme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen monipuoliset kattotyöt Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Varsinais-Suomi:

Kattotutka Turku
010 680 4045

turku@kattotutka.fi

Niemeläntie 1, 20780 Kaarina

Monipuoliset kattopalvelut Turussa

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kaikenlaiset kiinteistöjen katot katemateriaalista riippumatta – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. Meiltä myös kattoremontit pelti-, kupari- ja huopakatoille.

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat (ei myyntiä kuluttajille).

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teidänkin kattoasianne kuntoon!

Yhteyshenkilö

Asiakaskokemuksia ja referenssikohteita

Tutustu Kattotutkan aiemmin toteuttamiin kohteisiin referenssi-sivuiltamme. Voit tarkastella kohteita niin katemateriaalin, rakennustyypin kuin toimipisteenkin mukaan. Lue myös, mitä asiakkaamme kertovat meistä.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

IKIKOURU® asennettuna kerrostalon katolle Rovaniemellä
Töissä Kattotutkalla Valtteri

Katolle töihin?

Etsitkö uusia haasteita työurallesi?

Toimintamme kasvaessa haemme uusia kattopeltiseppiä, kermikattoasentajia, kattotyömiehiä ja toimihenkilöitä myös Turun seudulle. Valitse vakaa ja turvallinen työnantaja!

Hae meille töihin »

Palvelutarjontamme Turun alueella

Elinkaariajatteluun pohjatuvan palvelukonseptimme tukipilareita ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutus sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Palveluvalikoimaamme Turussa kuuluvat myös peltikaton maalaukset, tiilikaton pinnoitukset, lumenpudotukset, IKIKOURU®-menetelmä, sadevesijärjestelmät sekä katon turvavarusteet. Meiltä saat vesikaton kokonaisvaltaiseen kunnossapidon helposti ja turvallisesti saman katon alta.

Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.

Käytännössä tämä lupaus tarkoittaa meiltä vedenpitävää ammattitaitoa, ihmisille ja rakenteille turvallisia innovatiivisia työmenetelmiä, työturvallisuudesta huolehtimista, riittäviä resursseja sekä vakavaraisuutta. Yritystasolla olemme lunastaneet näitä lupauksia jo lähes 30 vuoden ajan ja yli 70.000 kattotyön verran.

Tutustu tarkemmin kattopalveluihimme Turussa

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru