Yhteystiedot / Tampere

Kattotutka Tampere – Pirkanmaa

Toteutamme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen monipuoliset kattotyöt Pirkanmaalla, Satakunnassa sekä Vaasa-Seinäjoki alueella.

Pyydä tarjous »

Yhteystiedot / Tampere

Kattotutka Tampere – Pirkanmaa

Toteutamme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen monipuoliset kattotyöt Pirkanmaalla, Satakunnassa sekä Vaasa-Seinäjoki alueella.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Pirkanmaa:

Kattotutka Tampere
010 680 4040

tampere@kattotutka.fi

Vaittintie 2, 33960 Pirkkala

Palvelemme kaikissa kiinteistön kattoasioissa Tampereella ja Pirkanmaalla

Tarkastamme, korjaamme, huollamme ja uusimme erilaiset katot pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Tampereen toimipiste koostuu kahdesta eri yksiköstä, jotka ovat erikoistuneet osaltaan tiettyihin katemateriaaleihin.

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat (ei myyntiä kuluttajille). Tunnettuja referenssikohteitamme ovat esimerkiksi Suomen Pankki sekä Finlaysonin kirkko.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teidänkin kattoasianne kuntoon!

Myynti

Jyri Pitkänen
010 680 4040

Pelti- ja tiilikatot

jyri.pitkanen(at)kattotutka.fi

Työnjohto

Joona Vähäjylkkä, Kattotutka Tampere
Joona Vähäjylkkä

Pelti- ja tiilikatot

joona.vahajylkka(at)kattotutka.fi
Tomi Poutanen, Kattotutka Tampere
Tomi Poutanen

Kermikatot

tomi.poutanen(at)kattotutka.fi

Asiakaskokemuksia – Kattotutka Tampere

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Tampereella ja Pirkanmaan alueella.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

Kattoremontti Tampereen keskustassa
Töihin Kattotutkalle?

Katolle töihin?

Etsitkö uusia haasteita työurallesi?

Toimintamme kasvaessa haemme uusia kattopeltiseppiä, kermikattoasentajia, kattotyömiehiä ja toimihenkilöitä myös pääkaupunkiseudulle. Valitse vakaa ja turvallinen työnantaja!

Hae meille töihin »

Palvelemme kaikissa kiinteistön kattoasioissa Tampereella ja Pirkanmaalla

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kaikenlaiset kiinteistöjen katot katemateriaalista riippumatta – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. Elinkaariajatteluun pohjatuvan palvelukonseptimme tukipilareita ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin.

Kattoremontit voidaan myös totetuttaa ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna. Peltikaton maalaukset, tiilikaton pinnoitukset, lumenpudotukset, IKIKOURU® -saneeraukset, sadevesijärjestelmät ja katon turvavarusteet täydentävät palveluvalikoimamme Tampereella, jolloin muita sopimuskumppaneita katon kokonaisvaltaiseen kunnossapitoon ei tarvita.

Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.

Käytännössä tämä lupaus tarkoittaa meiltä vedenpitävää ammattitaitoa, ihmisille ja rakenteille turvallisia innovatiivisia työmenetelmiä, työturvallisuudesta huolehtimista, riittäviä resursseja sekä vakavaraisuutta. Yritystasolla olemme lunastaneet näitä lupauksia jo lähes 30 vuoden ajan ja yli 70.000 kattotyön verran.

Tutustu tarkemmin kattopalveluihimme Tampereella

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru