• KATTOÄLY®
    Kaikenkattava data aina hallussasi
  • KATTOÄLY®
    Ratkaisu suurten kiinteistömäärien hallintaan

Ensimmäinen askel on tärkein

Kattotutkan kolmen askeleen palvelukonsepti sisältää kaiken, mitä tarvitset vesikattojen ylläpitoon: kuntotarkastukset, täsmäkorjaukset tai kattoremontit sekä jatkuvan ennakoivan kattohuollon. Datapohjainen KATTOÄLY® on olennainen osa jokaista askelta.

Raportointimenetelmät ajantasaiseen kattojen seurantaan

  • Kaikki tarkastusraportit, tehdyt korjaustyöt ja huoltokäyntien raportit siirtyvät tietokantaan.
  • Tietoa voidaan suodattaa tekoälyä hyödyntämällä ja tilastoida juuri asiakkaan haluamalla tavalla.
  • Kiinteistöjen kunnossapidosta vastaava henkilö saa tarvittaessa yhdellä vilkaisulla tietoonsa kattojen nykykunnon, budjetointitarpeet ja kaikki muut oleelliset tiedot.

Kokonaiskustannukset hallintaan

Vesikattojen tarkastaminen, korjaaminen ja huoltaminen maksaa siinä missä kaikki muukin kiinteistöjen kunnossapito. On kuitenkin hyvä muistaa, että esimerkiksi vesivahingon sattuessa maksetaan katon korjauksen lisäksi aiheutuvat kiinteistön muiden osien, kuten huoneistojen korjaukset.

Jotta kattojen aiheuttamat kokonaiskustannukset saadaan hallintaan, on keskityttävä ennakointiin. Suurtenkin kiinteistömäärien kohdalla lähdemme liikkeelle siitä, että jokainen katto tulee aivan aluksi tarkastaa ammattilaisen tekemänä, jotta sekä asiakkaalle että meille katon ylläpitäjänä saadaan oikea tieto siitä, mikä on katon todellinen tilanne.

Tarkastuksista syntyy kiinteistökohtainen katon PTS-suunnitelma, jossa määritellään tarvittavat toimenpiteet aikataulutettuna tuleville vuosille kiireellisyyden mukaisesti. Kattojen PTS-suunnitelmat helpottavat asiakkaan työtä mm. kiinteistöjen kunnossapidon budjetoinnissa, ja tarkastukseen käytetty raha maksaa itse itsensä takaisin säästyneinä korjauskustannuksina.

Tarkastusten, PTS-suunnitelmien ja ajantasaisten seurantamenetelmien ansiosta budjetoinnit ylittäviä kiireellisiä, ennakoimattomia vesikattoremontteja ei jatkossa enää tule. Jo yksittäisestä isosta
kattourakasta ennakoinnilla saavutettu kustannussäästö voi olla niin suuri, että sillä katetaan koko suuren kiinteistökannan kattojen tarkastustoiminta vuositasolla.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Jarmo Vierimaa avainasiakaspäällikkö

Valtakunnalliset avainasiakkaat

Jarmo Vierimaa
avainasiakaspäällikkö

050 516 5467
jarmo.vierimaa(at)kattotutka.fi

 

Ville Rivinoja avainasiakkaat pääkaupunkiseutu

Avainasiakkaat pääkaupunkiseutu

Ville Rivinoja
aluepäällikkö

050 432 3903
ville.rivinoja(at)kattotutka.fi

Kiinteistöalan ammattilaiset luottavat Kattotutkaan!

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti myös useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat. Tutustu valikoituihin referensseihimme ja asiakkaiden kertomuksiin meistä. Lue myös Kattoposti-lehteämme!

Asuntosäätiö     Realia Isännöinti     Ovenia Colliers International Finland     REIM Isännöinti     Senaatti-kiinteistöt     TA-yhtymä     KAS Asunnot     SATO     Ilmarinen

 

Referenssit Asiakaskokemukset Kattoposti-lehti

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen. Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru