Kattoturvatuotteet
taloyhtiöön ja kiinteistöihin asennettuna!

Etusivu » Tuotteet » Katon turvavarusteet

Jaa meidät:

Pyydä tarjous kattoturvatuotteista

Yksi merkittävä tekijä kiinteistön vesikaton kunnossa pitämisessä on turvallinen ja esteetön pääsy katolle. Valitettavan usein erityisesti vanhemmissa kiinteistöissä katon turvavarusteet, eli kattoturvatuotteet eivät ole määräysten mukaisessa kunnossa.

Vesikatto on varustettava kaikilta osin turvavarusteilla siten, että F2- ja työsuojelumääräykset täyttyvät. Turvallisuusmääräyksien mukaiset Kattotutkan katon turvavarusteet voidaan asentaa vesikattoremontin yhteydessä, mutta myös vanhalle vesikatolle.

Varmista määräysten täyttyminen!

Vain kestävät ja standardien mukaiset tuotteet ovat kyllin hyviä, kun kyseessä on ihmisten turvallisuus ja sen parantaminen. Katon turvavarusteemme ovat saatavilla missä tahansa RR- ja RAL-värisävyissä.

Kattotutkan kattoturvatuotteet

Seinätikkaat ja kattotikkaat (pelastautumisluukut)

Kattotutkan tikkailla katolle kiipeäminen on turvallista. Kattotutkan tikkaat täyttävät lujuus- ja korroosiokestovaatimukset, jotka RT-ohjekortissa (RT 85-10708) on talotikkaille annettu. Kattotikkaita, eli lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja/tai kattosiltojen jatkeena turvallisten kulkuyhteyksien rakentamiseen vesikatolla. Kattotutkalta löytyy ratkaisu myös kerrostalojen hätäpoistumisteihin. Kattotutkan pelastautumisluukku tarjoaa turvallisen poistumistien hädän hetkellä.

Lue lisää talotikkaista

Lumiesteet katolle

Lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Lumiesteitä tulee käyttää katolla, kun sen jyrkkyys on 1:8 tai jyrkempi. Lumiesteet tulee sijoittaa mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin.

Lue lisää lumiesteistä

Kattosilta (turvakiskot, kaiteet)

Kattosiltoja käytetään seinätikkaiden ja kattotikkaiden (lapetikkaiden) jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle. Kattotutkan kattosillat ovat rakenteeltaan tukevia, kestäviä ja hyvin lunta läpäiseviä. Kattosillat ovat läpikäyneet vaativat testit ja ovat laadultaan erittäin korkealuokkaisia. Kattotutkan kattosillat ovat CE merkittyjä.

Lue lisää kattosilloista

Nousukiskot ja selkäsuojukset

Nousutikas, jonka kokonaiskorkeus ylittää 8 m, tulee varustaa turvakiskolla tai selkäsuojuksella (Suomen rakentamismääräyskokoelma F2).

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok