Vesikourut asennettuna
- aidosti peltisepäntyönä!

Etusivu » Tuotteet » Sadevesijärjestelmät » Vesikourut asennettuna

Jaa meidät:

Pyydä tarjous sadevesijärjestelmästä

Sadevesikouru on olennainen ja monesti myös kiinteä osa vesikattoa.

Kourun tehtävänä on koota ja ohjata sade- ja sulamisvedet alas katolta syöksytorviin ja sitä kautta sadevesikaivoihin. Näin ehkäistään katto- ja seinärakenteiden kastumista sekä myös ulkoseinien roiskeita ja likaantumista.

Miksi vesikourut vuotavat?

Syyt sadevesikouruissa ilmeneville vuodoille ovat moninaiset. Aivan kuten vesikattokin, myös kourut joutuvat hyvin monenlaisten sääolosuhteiden armoille. Lumi ja jää voivat painaa ja vääntää kouruja. Lämpötilojen vaihtelusta johtuva ns. lämpöliike rasittaa kourujen liitoskohtia, ja kourut alkavat ajan myötä vuotamaan. Valitettavan usein ongelmien aiheuttajana ovat myös virheellisestä toteutuksesta johtuvat seikat, kuten väärin tehdyt liitokset, puutteelliset tai jopa kokonaan puuttuvat kallistukset.

Hyvin yleinen syy vuodoille on myös yksinkertaisesti sadevesikourujen puhdistuksen ja huoltamisen laiminlyönti. Puhdistamattomaan kourupeltiin tulee ennen pitkään korroosiovaurioita.

Rännit asennettuna hinta?

Kattotutkan kattopeltisepät tekevät sadevesikourut, eli rännit kaikenlaisiin kohteisiin vuosikymmenien mittavalla kokemuksella. Rännien hinta asennettuna ei saisi olla ratkaiseva tekijä urakoitsijan valinnassa, vaan huomio kannattaa kiinnittää ennen kaikkea siihen, että tekijän ammattitaito riittää toimivan ja pitkäikäisen vesikourun toteuttamiseen.

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok