Palvelut / Tarkastus / PTS-kartoitus

Todellinen tieto PTS-suunnitelmaan

Vesikaton PTS-kartoitus selvittää vesikaton, sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteiden huolto- ja korjaustarpeet seuraavien 5 vuoden ajalle.

Pyydä tarjous »

Palvelut / Tarkastus / PTS-kartoitus

Todellinen tieto PTS-suunnitelmaan

Vesikaton PTS-kartoitus selvittää vesikaton, sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteiden huolto- ja korjaustarpeet seuraavien 5 vuoden ajalle.

Pyydä tarjous »

PTS-kartoitus – todellinen tieto vesikatosta PTS-suunnitelmaan

Vesikatto kuuluu kiinteistön tärkeimpiin osiin ottaen vastaan kaiken taivaalta tulevan niin lumena kuin vetenä. Todellinen tieto katon kunnosta saadaan ainoastaan asianmukaisella ja säännöllisellä tarkastuksella. Vesikaton PTS-kartoitus selvittää vesikaton, sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteiden huolto- ja korjaustarpeet seuraavien 5 vuoden ajalle. PTS-kartoituksella saadaan näin ollen päivitettyä taloyhtiön pitkäntähtäimen PTS-suunnitelma vesikaton osalta.

Kattotarkastajamme tuntevat vesikatot ja niiden yksityiskohdat. Ammattitaito on yhdistelmä vuosikymmenten kokemusta vesikattojen parissa, uraauurtavaa kehitystä sekä intohimoa kattoalaa kohtaan. Meihin luotetaan ympäri Suomen.

Tarkastus on katon ylläpidon perusta

Vesikaton PTS-Kartoituksen sisältö

Kuntotarkastajan suorittama kartoitus

Kartoitus suoritetaan vesikatolla silmämääräisesti ja aistinvaraisesti. Kartoituksessa käydään läpi vesikate, läpiviennit, suojapellitykset, turvavarusteet, yläpohja ja sadevesijärjestelmä.

Vaurioiden, riskien ja puutteiden kuvaaminen

Kaikki kartoituksen yhteydessä vesikatolla havaitut vauriot, mahdolliset riskikohdat sekä puutteet kuvataan ja arvioidaan.

Kattosuunnitelma 0-5 vuoden ajalle

Tilaajalle toimitetaan aina kuvallinen raportti, joka sisältää havainnot ja niihin liittyvät toimenpide-ehdotukset seuraavan viiden vuoden ajalle hinta- ja kiirrellisyysarvioineen.

PTS-kartoitus selvittää vesikaton, sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteiden huolto- ja korjaustarpeet seuraavien 5 vuoden ajalle

Missä kunnossa teidän kattonne on?

 

Puhdistushuolto PTS-kartoituksen yhteydessä

PTS-kartoituksen yhteydessä katolle voidaan tehdä puhdistushuolto, jossa puhdistetaan vesikourut ja kattokaivot. Myös akuutit korjaustyöt voidaan tehdä sovitun huoltolimiitin puitteissa.

Lue lisää »
Pyydä tarjous »

Vesikourujen puhdistus ammattilaiselta

Vesikaton kuntotarkastus

Vesikaton Kuntotarkastus on tarkastuksiin erikoistuneiden kuntotarkastajien suorittama toimenpide. Se perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Lue lisää »
Pyydä tarjous »

 

Vesikaton kuntotarkastus perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Tasakaton SLD-tarkastus

Tasakaton vuotojen paikannus täsmällisesti rakenteita rikkomatta. SLD-tarkastuksen saat Suomessa vain kattoalan todelliselta ammattilaiselta, Kattotutkalta.

Lue lisää »
Pyydä tarjous »

Tasakaton SLD-tarkastus

Vesikaton vuototarkastus

Kattotarkastajan suorittama vesikaton vuototarkastus ja akuutti paikka onnistuu kaikille katemateriaaleille ja kattotyypeille. Vuototarkastuksesta laaditaan aina selkeä kuvallinen raportti sekä ehdotukset jatkotoimenpiteistä.

Lue lisää »
Pyydä tarjous »

Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Yläpohjan talvitarkastus

Yläpohjan talvitarkastuksella selvitetään yläpohjan kunto ja mahdolliset ongelmakohdat ratkaisuehdotuksineen. Ongelmia voivat olla mm. lämpövuodot, jotka aiheuttavat jään muodostumista sekä energiahukkaa.

Lue lisää »
Pyydä tarjous »

Katon yläpohjan tarkastus
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru