Palvelut / Kattoremontti / Huopakatto

Huopakatto- ja bitumikattoremontit vuosikymmenten kokemuksella

Kattotutkan bitumikatot ovat olleet ammattilaisten valinta jo yli 25 vuotta.

Pyydä tarjous »

Palvelut / Kattoremontti / Huopakatto

Huopakatto- ja bitumikattoremontit vuosikymmenten kokemuksella

Kattotutkan bitumikatot ovat olleet ammattilaisten valinta jo yli 25 vuotta.

Pyydä tarjous »

Huopakatto, kermikatto, bitumikatto – sopii kaikenkokoisille katoille

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Myös huopakaton vuototarkastus, paikkaus ja huolto kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin. Harjakatoilla bitumikate kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla bitumilla alustaansa. Loiville katoille, erityisesti tasakatoille kate kiinnitetään liimaamalla. Bitumikaton asennuksessa on aina päämääränä toimiva ja kestävä katto. 

Pyydä tarjous »

Vaajakosken vanha vesivoimala
Liekittömät menetelmät kattotulitöissä

Aina liekittömät menetelmät

Kattotutkalla käytetään aina liekittömiä menetelmiä kattotöissä. Liekittömät menetelmät yhdistettynä tarkkaan riskien arviointiin, tulityövalvontaan ja -suunnitteluun minimoivat tulityön riskit ja tulipalojen mahdollisuuden katolla.

Kaikki kermikattotyöt aina yhden reiän paikkauksesta koko katon uusimiseen tehdään liekittömästi. Kermi kiinnitetään alustaansa perinteisin keinoin bitumilla liimaamalla, jolloin liekkiä ei tarvita. Myös kermin kuivaaminen onnistuu ilman liekkiä kuumailmapuhaltimen avulla.

Lue lisää »

Korkeaa laatua miljoonien neliöiden huopakattokokemuksella

Kestävän ja pitkäikäisen huopakaton asennus edellyttää erityisammattitaitoa, oikeanlaisia työmenetelmiä ja laadukkaita materiaaleja. Käyttämämme materiaalit ovat testattuja, korkealuokkaisia SBS-modifioituja bitumituotteita. Kermikattomme tunnetaan korkeasta laadusta, mistä kertovat nimekkäät referenssit sekä jo yli kolmen miljoonan huopakattoneliön kokemus.

Vihreä kermikatto Helsingin Viikinmäessä
Lumiesteet huopakatolla

Huopakaton ja bitumikaton ominaisuudet

  • Bitumikate soveltuu kaikenkokoisille, -muotoisille ja -tyyppisille katoille
  • Huopakatto on hiljainen sateella ja tuulella – ei ropise tai kolise
  • Huopakatto kestää hyvin kosteutta, pakkasta ja vaihtelevaa säätä
  • Karhean pintansa ansiosta bitumikatto on esimerkiksi turvallisempi huoltaa kuin liukkaat kattomateriaalit
  • Bitumikaton karheus pitää myös lumen paremmin paikoillaan, eikä lumi pääse niin yllättäen putoamaan ja aiheuttamaan vaaratilanteita
  • Säännöllisesti huollettuna huopakatto voi kestää vuosikymmeniä

Milloin huopakaton uusiminen on ajankohtaista?

Huopakaton käyttöikä vaihtelee pitkälti olosuhteiden ja huollon mukaan. Säännöllisesti huollettuna ja ajoissa tehdyillä täsmäkorjauksilla huopakatto voi kestää useita vuosikymmeniä.

Katon uusimisen aika on silloin, kun vanhan katon tekninen käyttöikä on saavutettu ja katolla on monenlaisia ongelmia, joita ei ole katon elinkaari ja kustannukset huomioiden enää järkevää täsmäkorjata. Vuodot ja kosteusvauriot sisätiloissa ovat hälyyttäviä merkkejä katon kunnosta. Halkeileva huopakate sekä irvistävät saumat vaativat usein myös toimenpiteitä tai jopa koko huopakaton uusimista.

Parhaan arvion huopakaton kunnosta saat teettämällä katolle kattotarkastuksen.
Lue lisää »

Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Lue asiakaskokemuksia »

Jo yli neljän
miljoonan
kattoneliön
kokemuksella

Huopakattoremontit kokemuksella ja ammattitaidolla

ELINKAARIKATTO® huopakatolle 25 vuoden takuulla
ELINKAARIKATTO® huopakatolle 25 vuoden takuulla ja ylläpidolla

Tiesitkö, että Kattotutkalta saat taloyhtiöön / kiinteistöön peltikaton tai huopakaton täydellä ylläpidolla ja 25 vuoden takuulla? Tutustu tarkemmin ELINKAARIKATTO® -urakkamalliimme.

Lue lisää »

Rekrytointi bitumieristäjä
Huopakaton korjaus

Aina ei tarvitse uusia koko kattoa. Huopakaton korjauksella voidaan pidentää nykyisen vesikaton elinkaarta ja ehkäistä mahdollisia tulevia vuotoja.

Lue lisää »

Kattoremontin suunnittelu ja vinkit taloyhtiölle
Vinkit taloyhtiö- ja kiinteistöpäättäjille

Kuka kävi viimeksi meidän taloyhtiön katolla? Onko huopakaton uusiminen ainoa vaihtoehto? Tarvitseeko uusi katto huoltoa? Kokosimme vinkkejä helpottamaan taloyhtiön ja kiinteistön omistajan kattoremontin suunnittelua.

Katso kaikki vinkit »

Uusitti huopakatto pääkaupunkiseudulta
Mistä huopakattoremontin hinta muodostuu?

Kattoremontin toteutus ja kattoremontin hinta tulisivat olla tasapainossa. Huopakaton uusimisen kustannusarvio muodostuu useista eri tekijöistä kuten urakkamallista, katon koosta, mahdollisesta sääsuojasta jne. Kattoremontin hintaa arvioidessa kannattaa aina katsoa myös pidemmälle, eli pohtia, millä tavalla uusittu katto pidetään kunnossa heti valmistumisesta alkaen.

Tutustu tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – uusi huopakatto 1970-luvun rivitaloyhtiöön Helsingissä

Asunto Oy Vartiopenkereen rivitalorakennukset saivat ELINKAARIKATTO® -kattoremontissa päälleen uuden pitävän bitumihuopakaton 25 vuoden täystakuulla ja säännöllisillä vuosihuolloilla.

"Hyvin sujunut suunnittelu- ja toteutusvaihe sekä nyt käynnissä oleva 25 vuoden takuuaika täydennettynä säännöllisellä vuosihuollolla vievät meiltä taloyhtiöpäättäjiltä kattohuolet pois pitkäksi aikaa. Kyllä hinta ja takuuaika merkitsivät ainakin meille todella paljon ja myös se, että urakoitsija on pitkään toiminut ja vakavarainen toimija."

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – As Oy Pengerkatu, Helsinki

Katso lisää toteuttamiamme huopakattoja

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti myös useat kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu monipuolisiin referenssikohteisiimme ympäri Suomen. Paljon erilaisia huopakattoja aina kerrostaloista, rivitaloihin, kouluihin, julkisiin rakennuksiin ja voimalaitoksiin.

Katso kaikki referenssit »

Fazerin vierailukeskus Vantaa
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru