Yhteystiedot / Kattotarkastukset

Kattotarkastukset ympäri Suomen

Ammattitaidolla, vuosikymmenten kokemuksella sekä intohimolla kattoja kohtaan.

Pyydä tarjous »

Yhteystiedot / Kattotarkastukset

Kattotarkastukset ympäri Suomen

Ammattitaidolla, vuosikymmenten kokemuksella sekä intohimolla kattoja kohtaan.

Pyydä tarjous »

Valtakunnallinen:

Kattotarkastukset
010 680 4009

Kattotarkastukset ympäri Suomen

Kattotarkastukset on oma itsenäinen yksikkö Kattotutkan organisaatiossa. Koulutettuja, vahvan asiantuntemuksen omaavia katon kuntotarkastajia on tällä hetkellä valtakunnallisesti noin 30 henkilöä.

Kattotarkastajamme tuntevat vesikatot ja niiden yksityiskohdat. Ammattitaito on yhdistelmä vuosikymmenten kokemuksesta vesikattojen parissa, uraauurtavasta kehitystyöstä sekä intohimosta kattoalaa kohtaan. Meihin luotetaan ympäri Suomen.

Tarkastuspalveluitamme ovat: Vesikaton PTS-kartoitukset, Vesikaton Kuntotarkastukset ja tasakaton SLD-tarkastukset. Tarkastusyksikkö tekee osaltaan myös kattohuoltoja ja vuototarkastuksia.

Yhteyshenkilöt

Ville Lindgren

Tarkastustoiminnan johtaja

ville.lindgren(at)kattotutka.fi
Esa Kaipainen

SLD-tuotepäällikkö/kuntotarkastaja

esa.kaipainen(at)kattotutka.fi

Katolle tarkastajaksi?

Etsitkö uusia haasteita työurallesi?

Toimintamme kasvaessa haemme uusia kattotarkastajia Kattotarkastukset-yksikköömme. Valitse vakaa ja turvallinen työnantaja!

Hae meille töihin »

Tarkastus on katon ylläpidon perusta
Kattotarkastaja Kenneth

Kattotarkastaja Kenneth

Millaista kattotarkastajan työ Kattotutkalla on? Lue vuosikymmeniä katoilla viettäneen kattotarkastajamme Kennethin mietteitä tarkastustoiminnasta ja kattoalasta ylipäänsä.

Tutustu tarkemmin »

Ammattilaisen tekemä kattotarkastus ei ole ilmainen

Yleinen harhaluulo on, että katto ei sen kummempia tarkastuksia ja seurantaa kaipaa. Vesikatto on kuitenkin yksi kiinteistön tärkeimpiä julkisivuja ja huonosti hoidettuna merkittävä ongelmien aiheuttaja. Sen kunto tulisi tarkastaa  "hyvän sään aikana".

Valitettavan usein kattotarkastusta tilatessa päädytään teettämään "ilmainen kuntoarvio", jonka päämäärä on valitettavan usein kattoremontin tarjoaminen sen verukkeella. "Ilmainen kuntoarvio" ei lähtökohtaisesti anna riittävän täsmällistä ja todellista kuvaa katon tilanteesta toisin kuin ammattilaisen toteuttama ja puolueeton tarkastus.

Kattotarkastuksen tulisi olla puolueeton, toteava ja aina rakennusohjeisiin ja -määräyksiin pohjautuva. Laajuudeltaan sen tulisi vastata todellista tarvetta. Ali- tai ylimitoitettu tarkastus ei tuo todellista vastinetta rahalle. Tarkastuksesta laaditun raportin tulee olla yksiselitteinen ja selkeä niin havaintojen kuin toimenpide-ehdotustenkin osalta. Näin ollen tilaajalla on mahdollisuus teetättää mahdolliset korjaus toimenpiteet haluamallaan urakoitsijalla.  Tarkastuksen paras tulos on se, että katolla ei tarvita korjaustöitä. Luotettava ammattilainen kertoo myös sen suoraan.

Tutustu tarkastuspalveluihimme tarkemmin

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru