Palvelut / Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus

Huoltamaton tiilikatto on monesti likainen ja haurastunut, minkä seurauksena kate imee vettä sisäänsä. Tiilikaton pinnoitus pidentää katon elinkaarta tyylikkäästi.

Pyydä tarjous »

Palvelut / Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus

Huoltamaton tiilikatto on monesti likainen ja haurastunut, minkä seurauksena kate imee vettä sisäänsä. Tiilikaton pinnoitus pidentää katon elinkaarta tyylikkäästi.

Pyydä tarjous »

Pinnoitus pidentää tiilikaton elinkaarta

Kun vesi jäätyy ja sulaa vuoden normaalin kiertokulun mukaan, aiheuttaa se katteeseen pakkasrapautumista. Pahimmillaan seurauksena on vuotava vesikatto ja mittava kattoremontti. Pinnoittamalla katon pinta palautetaan nopeasti alkuperäistä vastaavaan kuntoonsa.

Oikein puhdistettu ja suojattu tiili ei vedä vettä sisäänsä, vaan pitää sen kuivana ja kevyenä - ja katto näyttää tietysti kuin uudelta! Hyvin hoidettuna tiilikaton elinikä voi hyvinkin yltää 50 vuoteen.

Tiilikaton pinnoitus jatkaa katon elinkaarta
Tiilikatto vaatii pinnoituksen

Milloin tiilikatto tulisi pinnoittaa?

Tiilikaton pinnoitus olisi hyvä toteuttaa noin 10–15 vuotta katon asennuksen jälkeen tai viimeistään, kun tehdaspinnoite on kulunut pois osittain tai kokonaan.

Ennen pinnoitustyötä on varmistettava aluskatteiden moitteeton kunto. Pinnoitus toteutetaan testatuilla kattopinnoitteilla, joissa on parhaan vedeneristyskyvyn lisäksi täydellinen suoja uv-säteilyä, sammaloitumista, pakkasrapautumista ja ilmansaasteita vastaan.

Tiilikaton pinnoituksen edut

  • Nopea ja edullinen tapa suojata tiilikatto
  • Vedenpitävä ja hengittävä pinnoite
  • Suojaavuudeltaan uutta katetta vastaava
  • Hidastaa ja estää sammaleen kasvua
  • Kaunis katto vuosiksi eteenpäin
Pinnoitettu tiili ei ime vettä

Missä kunnossa teidän kattonne on?

 

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Jo yli neljän
miljoonan
kattoneliön
kokemuksella

Tiilikaton kunnossapito vaatii myös muita toimenpiteitä

Tiilikaton tarkastus on hyvä tehdä ennen mahdollista pinnoitusta
Tiilikaton tarkastus

Säännöllinen tarkastus on tiilikaton ylläpidon perusta. Todelliset korjaustarpeet ja mahdollisen pinnoituksen tarve katolle tunnistetaan vain asianmukaisella tarkastuksella.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Tiilikaton huolto pidentää katon käyttöikää
Tiilikaton huolto

Ennakoiva ja säännöllinen kattohuolto tuo selvää säästöä. Tiilikaton elinkaari pitenee, kun ongelmat huomataan heti ja voidaan korjata täsmäkorjauksina – ilman että koko tiilikattoa tarvitsee uusia.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Tiilikaton pesu
Tiilikaton pesu

Jotta tiilikatto voidaan pinnoittaa, on tiilikatto puhdistettava huolellisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa tiilikaton pesua.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Kattotiilen vaihto on yksi yleisimmistä tiilikaton korjauksista
Tiilikaton korjaus

Tiilikaton ongelmat ovat usein paikallisia ja tällöin tiilikatto voidaan korjata edullisesti täsmäkorjauksena. Tyypillisin tiilikaton korjaustoimenpide on vaurioituneen kattotiilen vaihto.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru