Palvelut / Huolto / Vesikourujen puhdistus

Vesikourujen puhdistus helposti ja turvallisesti

Oli kyseessä sitten taloyhtiö, toimitila tai teollisuusrakennus kannattaa vesikourujen puhdistus teettää aina ammattilaisella.

Pyydä tarjous »

Palvelut / Huolto / Vesikourujen puhdistus

Vesikourujen puhdistus helposti ja turvallisesti

Oli kyseessä sitten taloyhtiö, toimitila tai teollisuusrakennus kannattaa vesikourujen puhdistus teettää aina ammattilaisella.

Pyydä tarjous »

Säännöllinen puhdistus takaa toimivat rännit

Vesikourujen, eli rännien, puhdistus tulisi suorittaa kaksi kertaa vuodessa – keväällä ja syksyllä. Tukkeutunut vesikouru voi aiheuttaa mittavat vesivahingot, jos rakennuksen ulkoverhous pääsee esimerkiksi kastumaan.

Puhdistamattomat rännit ovat myös alttiita ruostumiselle ja muille vaurioille. Huollon puute voi johtaa tilanteeseen, jossa kourut joudutaan uusimaan kokonaan. Pahimmillaan vahinko voi olla vieläkin suurempi, jos vesi on päässyt jo rakenteisiin puuttellisesti toimivien rännien takia.

Vesikourujen puhdistus ammattilaiselta

Miksi vesikourujen puhdistus kannattaa teettää ammattilaisella?

  • Katolla työskentely on vaarallista ja se vaatii aina oikeat työvälineet sekä toimintatavat onnistuakseen
  • Oikeilla työmenetelmillä kourujen puhdistus sujuu vaivattomasti ja nopeasti
  • Ammattilaiset kantavat vastuun asukkaiden sekä sivullisten turvallisuudesta
  • Lopputuloksena on puhtaat rännit kustannustehokkaasti

Kattotutkalta saat vesikourujen puhdistukset turvallisesti ja ammattitaidolla niin rivitalo- ja kerrostaloyhtiöihin, toimitiloihin, julkisiin rakennuksiin kuin teollisuusrakennuksiinkin.

Turvallisuus on avainasemassa myös rännien puhdistuksessa

Kattotutkan arvot ovat: turvallisesti, keskellä toimintaa, luotettavana kumppanina. Vuosikymmenten ajan olemme olleet turvallisia ja luotettavia kumppaneita asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, mutta myös turvallinen ja luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Turvallisuus on itseisarvo ja lähtökohta kaikissa kattotöissä, niin rännien puhdistuksessa kuin suurissa kattoremonteissakin. Turvallisuus kattotöissä koostuu useista eri tekijöistä. Työturvallisuus, asukasturvallisuus, taloudellinen turvallisuus, paloturvallisuus... Tutustu tarkemmin turvallisuustekijöihin ja niiden toteutumiseen Kattotutkalla.

Lue lisää turvallisuudesta »

Kattotöissä rajataan usein putoamisvaarallinen alue

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Jo yli neljän
miljoonan
kattoneliön
kokemuksella

Jos puhdistus ei enää riitä

IKIKOURU® on ratkaisu vuotaviin vesikouruihin
IKIKOURU® - ratkaisu vuotaviin vesikouruihin

IKIKOURU® on erinomainen ratkaisu vanhojen piilo- sekä tuplavesikourujen saneeraukseen. IKIKOURU® soveltuu hyvin myös uudisrakentamisessa sisäkourun vedeneristeeksi.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Sadevesijärjestelmä valmiiksi asennettuna
Sadevesijärjestelmän uusiminen

Jokaisen kiinteistön perusvarustukseen kuuluu toimiva sadevesien poistojärjestelmä. Kun rännien puhdistus ei enää riitä, voi koko sadevesijärjestelmän uusiminen tulla ajankohtaiseksi.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru