Yritys / Asiakaskokemuksia

Kokemuksia Kattotutkasta

Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä.

Yritys / Asiakaskokemuksia

Kokemuksia Kattotutkasta

Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä.

Vesikaton luotettava kumppani

Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.

Käytännössä tämä lupaus tarkoittaa meiltä vedenpitävää ammattitaitoa, ihmisille ja rakenteille turvallisia innovatiivisia työmenetelmiä, työturvallisuudesta huolehtimista, riittäviä resursseja sekä vakavaraisuutta. Lähes 30 vuoden ajan olemme lunastaneet näitä lupauksia jo yli 70.000 kattotyön verran.

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat kuten Asuntosäätiö, Realia Isännöinti, Colliers, REIM Isännöinti, Senaatti-kiinteistöt, TA-Yhtiöt, Sato ja Ilmarinen luottavat kattoasioissaan meihin. Olemme myös vesikaton luottokumppani monille suurille kaupungeille kuten Helsinki, Tampere, Oulu ja Porvoo.

 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Kattotutkasta?

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Lue asiakaskokemuksia Kattotutka-lehdestä »

 

Olemme
tarkastaneet
jo yli 25 000
kattoa

Asiakkaamme kertovat

 

Jotta voimme kehittää toimintatapojamme sekä tuotteitamme myös tulevaisuudessa, keräämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta ja asiakaskokemuksia. Näin voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja odotuksiin entistä paremmin.

 

Tutustu alta asiakkaidemme antamiin palautteisiin.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru