Yhteystiedot / Kattotutkan tehdas

Kattotutkan oma peltiosatehdas

Toimipisteidemme peltiosat valmistetaan omassa tehtaassamme Askolassa.

Yhteystiedot / Kattotutkan tehdas

Kattotutkan oma peltiosatehdas

Toimipisteidemme peltiosat valmistetaan omassa tehtaassamme Askolassa.

Peltiosat Askolan tehtaalta:

Kattotutkan tehdas
010 680 4000

Kattotutkan oma nykyaikainen peltiosatehdas

Askolan Juornaankylällä, entisen puukenkätehtaan tiloissa, toimii Kattotutkan nykyaikainen peltiosatehdas. Tehtaamme valmistaa mm. erilaisia peltilistoja ja -profiileja sekä sadevesijärjestelmien ja läpivientien osia omien yksiköidemme kattotyömaiden tarpeisiin.

Vaikka nykyaikainen tuotantolinja tehostaa peltiosien tuotantoa monella tapaa, ovat peltisepän kädentaidot edelleen tärkeä osa työnkuvaa myös tehtaallamme. Toimitukset lähtevät tehtaalta joka työpäivä ympäri Suomen eri toimipisteisiimme.

Huom! Tehtaalla ei ole ulosmyyntiä eikä noutovarastoa. Tuotanto keskittyy omien kattotyömaidemme tarpeisiin.

Yhteyshenkilöt

Mikko Lindgren, Kattotutka tehdas
Mikko Lindgren

Tehtaanjohtaja

mikko.lindgren(at)kattotutka.fi

Tehtaan historiaa

Tehtaan tilat ovat palvelleet Kattotutkan toimintaa yrityksen perustamisesta, eli 1990-luvulta lähtien mm. varastotiloina sekä pienimuotoisesti peltiosien tuotantotiloina. 2010-luvulla tehdasrakennus päivitettiin perusteellisesti niin sisältä kuin ulkoakin.

Vuodesta 2016 alkaen peltiosatehdas on palvellut Kattotutkan organisaatiota valtakunnallisesti. Tehdas valmistaa kattotyömaiden tarpeisiin esimerkiksi erilaisia peltilistoja ja -profiileja sekä sadevesijärjestelmien ja läpivientien osia.

Aiemmin peltiosat valmistettiin useimmiten paikallisesti toimipisteissämme omien kattopeltiseppiemme toimesta. Tämäkin toimintatapa on ollut sinällään hyvä, mutta tehtaan myötä tuotanto on entistäkin tehokkaampaa ja nopeampaa sekä laadunvalvonta helpompaa.

Paikalliset peltisepät saavat nyt keskittyä rauhassa kattojen tekemiseen, kun peltiosat tulevat valmiina suoraan työmaalle. Toimitukset lähtevät tehtaalta joka työpäivä ympäri Suomen. Tällä toimintamallilla säästämme myös laiteinvestoinneissa ja saamme kaikki laitteet tehokäyttöön.

Kattotutkan tehtaalla töissä
Töissä Kattotutkan tehtaalla Sauli

Millaista työskentely Kattotutkan tehtaalla on?

"Kuntotarkastajat, peltisepät ja asentajat ym. tekevät päivästä toiseen laadukasta työtä, ja me täällä tehtaalla pidämme takuulla huolen siitä, että homma ei jää meistä kiinni!"

Lue Saulin mietteet työskentelystä Kattotutkan tehtaalla.

Tutustu tarkemmin »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru