• Kattotutkan nykyaikainen
  Peltiosa-
  tehdas
 • Tuotantolinjalta
  Peltiosat
  kaikille
  toimipisteillemme!
 • Kattotutkan tehdas
  Sijaitsee
  Askolassa
 • Tehtaalla tarvitaan myös
  Peltisepän
  käden-
  taitoja!

Kattotutkan oma nykyaikainen peltiosatehdas

Tehtaan tilat ovat palvelleet Kattotutkan toimintaa yrityksen perustamisesta, eli 1990-luvulta lähtien mm. varastotiloina sekä pienimuotoisesti peltiosien tuotantotiloina. 2010-luvulla tehdasrakennus päivitettiin perusteellisesti niin sisältä kuin ulkoakin.

Vuodesta 2016 alkaen peltiosatehdas on palvellut Kattotutkan organisaatiota valtakunnallisesti. Tehdas valmistaa kattotyömaiden tarpeisiin esimerkiksi erilaisia peltilistoja ja -profiileja sekä sadevesijärjestelmien ja läpivientien osia.

Aiemmin peltiosat valmistettiin useimmiten paikallisesti toimipisteissämme omien kattopeltiseppiemme toimesta. Tämäkin toimintatapa on ollut sinällään hyvä, mutta tehtaan myötä tuotanto on entistäkin tehokkaampaa ja nopeampaa sekä laadunvalvonta helpompaa.

Paikalliset peltisepät saavat nyt keskittyä rauhassa kattojen tekemiseen, kun peltiosat tulevat valmiina suoraan työmaalle. Toimitukset lähtevät tehtaalta joka työpäivä ympäri Suomen. Tällä toimintamallilla säästämme myös laiteinvestoinneissa ja saamme kaikki laitteet tehokäyttöön.

Käyntiosoite: Myrskyläntie 1204, 07680 Juornaankylä

Töihin tehtaallemme?

Etsitkö uusia haasteita työurallesi?
Toimintamme kasvaessa haemme uusia tekijöitä myös Kattotutkan tehtaallemme Askolaan. Valitse vakaa ja turvallinen työnantaja!

Hae meille töihin

Millaista työskentely Kattotutkan tehtaalla on?

"Kuntotarkastajat, peltisepät ja asentajat ym. tekevät päivästä toiseen laadukasta työtä, ja me täällä tehtaalla pidämme takuulla huolen siitä, että homma ei jää meistä kiinni!"
Lue Saulin mietteet työskentelystä Kattotutkan tehtaalla.

Lue lisää

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen. Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru