Palvelut / Kattoremontti

Kattoremontti ja katon uusimiset turvallisesti

Kattotutka tekee vaativatkin saumapelti-, kupari- sekä huopakattoremontit vuosikymmenten kokemuksella ympäri Suomen ja ympäri vuoden.

Pyydä tarjous »

Palvelut / Kattoremontti

Kattoremontti ja katon uusimiset turvallisesti

Kattotutka tekee vaativatkin saumapelti-, kupari- sekä huopakattoremontit vuosikymmenten kokemuksella ympäri Suomen ja ympäri vuoden.

Pyydä tarjous »

Turvalliset kattoremontit valtakunnallisesti jo vuodesta 1993 alkaen

Kattotutka tekee vaativatkin saumapelti-, kupari sekä huopakattoremontit yli 30 vuoden kokemuksella ympäri Suomen ja ympäri vuoden. Uusimme vesikatot turvallisesti ja ammattitaidolla niin asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöihin, kuin toimitiloihin ja julkisiin rakennuksiin kattotyypistä riippumatta.

Kun katon uusiminen tulee ajankohtaiseksi, hyödynnä yli 250 kattoammattilaisemme näkemys ja kokemus aina urakan suunnittelusta toteutukseen ja säännölliseen huoltoon asti.

Tutustu kattoremontin toteutustapoihin tarkemmin katemateriaalin mukaan:

Konesaumattu peltikatto »
Konesaumattu kuparikatto »
Huopakatto asennettuna »

Taloyhtiön uusittu saumapeltikatto
Katto myrskyn jäljiltä

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Ammattitaitoisen kattourakoitsijan tunnistaa siitä, että kattoremontti mitoitetaan oikein. Aina ei tarvitse uusia koko kattoa, vaan urakoitsijan tulisi tarjota asiakkaalle ensisijaisesti vesikaton korjausta. Tästä syystä kattoammattilaisen näkemystä kannattaa kysyä jo urakan suunnittelussa, jotta kustannusarvio ja toteutettavat työt pohjautuvat faktoihin sekä todelliseen tarpeeseen.

Katon uusimisen aika on silloin, kun vanhan katon tekninen käyttöikä on saavutettu ja katolla on monenlaisia ongelmia, joita ei ole katon elinkaari ja kustannukset huomioiden enää järkevää täsmäkorjata. Hyvä lähtökohta mihin tahansa kattoremonttiin on katon tarkastus, joka tulisi teettää erillisenä työnä ennen urakan suunnittelun aloittamista.

Katon tarkastus »

Kokemuksia kattoremonteista

Lue kokemuksia toteuttamistamme kattoremonteista ja tutustu monipuolisiin referenssikohteisiimme ympäri Suomen. Yli 30 vuoden ajan olemme toteuttaneet erilaisia kattoremontteja ja uusineet kattoja mm. taloyhtiöihin, kiinteistöyhtiöihin, kouluihin, kirkkoihin, julkisiiin rakennuksiin sekä toimitiloihin.

Voit tarkastella toteuttamiamme kattoremontteja mm. rakennustyypin sekä katemateriaalin mukaan. Referenssisivuiltamme löydät runsaasti kuvia ja kokemuksia erilaisista katon uusimista.

Katso kaikki referenssit »

Referenssi Joensuusta
Mitä mieltä asiakkaamme ovat Kattotutkasta?

Vinkit kattoremonttia suunnitteleville taloyhtiö- ja kiinteistöpäättäjille

Miksi ja mitä taloyhtiön hallituksen tulisi tietää vesikatosta? Kuka kävi viimeksi meidän taloyhtiön katolla? Onko katon uusiminen ainoa vaihtoehto? Tarvitseeko uusi katto huoltoa?

Asunto-osakeyhtiölain mukaan taloyhtiön hallituksen velvollisuus on huolehtia taloyhtiön kiinteistön kunnossapidosta ja omaisuuden arvon säilyttämisestä. Käytännön tasolla kiinteistön kunnossapitoasioiden organisoinnista huolehtii useimmiten isännöitsijä. Koska vastuu asiassa on kuitenkin lopulta taloyhtiön hallituksella, on jokaisen hallituksen jäsenen hyvä tietää myös vesikaton kunnossapidon peruselementit. Kokosimme tähän artikkeliin kattoalan ammattilaistemme tärkeimmät vinkit taloyhtiön hallituksille.

Katso kaikki vinkit »

Missä kunnossa teidän kattonne on?

 

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Lue asiakaskokemuksia »

Jo yli neljän
miljoonan
kattoneliön
kokemuksella

Kattoremontti kokemuksella ja ammattitaidolla

ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla
ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla ja ylläpidolla

Tiesitkö, että Kattotutkalta saat taloyhtiöön / kiinteistöön peltikaton tai huopakaton täydellä ylläpidolla ja 25 vuoden takuulla? Tutustu tarkemmin ELINKAARIKATTO® -urakkamalliimme.

Lue lisää »

Saumapeltikatto yksityiskohta
Peltikattoremontti – konesaumattu peltikatto

Uusi konesaumattu peltikatto, eli rivipeltikatto, tehdään yleisimmin sinkitystä teräspellistä käsityönä Kattotutkan kokeneiden kattopeltiseppien osaamisella.

Sinkityn peltikaton elinikä on säännöllisesti huollettuna todella pitkä, jopa yli 100 vuotta. Peltikatto voidaan tehdä myös valmiiksi pinnoitetusta pellistä.

Lue lisää »

Uusitti huopakatto pääkaupunkiseudulta
Huopakattoremontti – bitumikermikatto

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin.

Lue lisää »

Kuparikatto yksityiskohta
Kuparikattoremontti peltisepäntyönä

Konesaumattu kuparikatto tehdään alusta loppuun käsityönä kokeneiden kattopeltiseppien osaamisella. Kupari on sitkeää ja pehmeää ja sopii siitä syystä erityisen hyvin monimuotoisille katoille, joita yleensä on esimerkiksi kirkkojen ja muiden arvokiinteistöjen katoilla.

Lue lisää »

 

Asiakaskokemuksia kattoremonteista

Jotta voimme kehittää toimintatapojamme sekä tuotteitamme myös tulevaisuudessa, keräämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta ja asiakaskokemuksia. Näin voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja odotuksiin entistä paremmin.

Katso, mitä asiakkaamme kertovat Kattotutkasta »

Trustmary Reviews

Turvallinen kattoremontti

Luotettava kattourakoitsija huolehtii työturvallisuudesta aina kiitettävällä tavalla. Urakoitsijan valintaan kannattaa paneutua huolella ja arvioida vaihtoehdot useammalta kantilta. Huomioidaanko suunnitelmissa ja käytännön tekemisessä sekä ihmisten että rakenteiden turvallisuus?

Kattotutkalla työmaiden turvallisuus on kaiken toimintamme perusta. Olemme visiomme mukaisesti "Turvallinen kattojen ammattilainen" - vuoden jokaisena työpäivänä, jokaisella kattotyömaallamme ympäri Suomen. Huolehdimme jokaisen kattotyömaamme turvallisuudesta niin asiakkaan, työntekijöiden kuin talon asukkaidenkin näkökulmasta ja aina työkohteen edellyttämällä tavalla.

Vakavaraisena suomalaisena perheyrityksenä Kattotutka on myös taloudellisesti turvallinen valinta eikä riskiä keskeytyvistä työmaista muodostu.

Lue lisää turvallisuudesta »

Turvallisuus on ykkösasia

Kattoremontin kustannusarvio ja hinta

Oikein mitoitettussa kattoremontissa toteutus ja hinta ovat tasapainossa. Optimaalinen hinta saavutetaan mahdollisimman tarkalla lähtötilanteen arvioinnilla, kattotarkastuksella, ammattitaitoisella suunnittelulla sekä tehokkaalla toteutustavalla. Esimerkiksi tavanomainen peltikaton uusiminen ei saisi nousta neliöhinnaltaan useisiin satoihin euroihin. Kokonaishintaa arvioidessa kannattaa katsoa myös itse remonttia pidemmälle, eli pohtia, millä tavalla uusittu katto pidetään kunnossa heti valmistumisesta alkaen?

Lopullinen kustannusarvio ja hinta muodostuvat useista eri tekijöistä. Katon koko, kaltevuus, katemateriaali, toteutustapa, sääsuoja vai ei, läpivientien lukumäärä...

Mistä kattoremontin hinta muodostuu? »

Kattoremontti sääsuojan alla

Lisälämmöneristys ja muut katon muutostyöt kattoremontin yhteydessä

Katon uusimisen yhteydessä voidaan tehdä myös erilaisia muutostöitä katon rakenteisiin. Muutostöiden toteuttaminen on kustannustehokasta siinä vaiheessa, kun vanha vesikate on jo purettu.

Tyypillisimpiä muutostöitä ovat esimerkiksi räystäiden jatkaminen, katon korotus, lisälämmöneristys tai yläpohjan tuuletuksen parantaminen. Kattotutkan kattoasiantuntijat opastavat mielellään näissä asioissa jo urakan suunnitteluvaiheessa.

Kysy tarkemmin muutostöistä »

Katon yläpohjan tarkastus

Julkiset hankinnat ja kilpailuttaminen – huomioi nämä kattoremontin kilpailuttamisessa

Oli kyse sitten julkisista hankinnoista tai taloyhtiön kattotöistä, laajasta kattoremontista tai yksittäisestä kattotarkastuksesta, on kilpailutus usein perusteltua. Kilpailutukseen kannattaa paneutua huolella, jotta saadaan mahdollisimman realistiset ja laadukkaat tarjoukset päätöksen teon tueksi.

Tutustu tarkemmin kilpailuttamiseen »

Kattoremontti sääsuojan alla Helsingissä

ELINKAARIKATTO® kiinteistöosakeyhtiöön Tampereella

Tampereen keskustassa sijaitsevan Koy Koskipuistonkulman peltikatto uusittiin ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla, konesaumattuna peltikattona.

"Ratkaisevaa oli kokonaisuus toki hinta huomioiden. Jos hinta olisi ollut ylimitoitettu, niin olisi varmasti ohitettu tämä tarjous, mutta kun huomattiin, että mitkä kaikki asiat saataisiin järkevällä hinnalla, niin se sai päättäjät hallituksessa kiinnostumaan asiasta."

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Kattoremontti Tampereen keskustassa

ELINKAARIKATTO® 1970-luvun rivitaloyhtiöön Helsingissä

Asunto Oy Vartiopenkereen rivitalorakennukset saivat ELINKAARIKATTO® -kattoremontissa päälleen uuden pitävän huopakatteen 25 vuoden täystakuulla ja säännöllisillä vuosihuolloilla.

"Hyvin sujunut suunnittelu- ja toteutusvaihe sekä nyt käynnissä oleva 25 vuoden takuuaika täydennettynä säännöllisellä vuosihuollolla vievät meiltä taloyhtiöpäättäjiltä kattohuolet pois pitkäksi aikaa. Kyllä hinta ja takuuaika merkitsivät ainakin meille todella paljon ja myös se, että urakoitsija on pitkään toiminut ja vakavarainen toimija."

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – As Oy Pengerkatu, Helsinki

Katto valmiina aurinkopaneelien asennukseen

Kuusamon Prisman yli 20 vuotta vanha katto uusittiin, jotta aurinkopaneelit saadaan asennettua kestävästi ja turvallisesti.

– Prisma Kuusamon katolla on jo 350 aurinkopaneelia ja ensi kesänä on tarkoitus tuplata tämä määrä, kertoo Koillismaan Osuuskaupan talousjohtaja Esa Niinisalo.

Aurinkopaneelien asentaminen vaatii kuitenkin kunnollisen katon. Ammattilaisten onkin syytä tarkistaa katon kunto ennen paneelien asennusta. Tämä ohje pätee kaikkiin kattovarustuksiin.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Kuusamon Prisman kattoremontti ennen aurinkopaneelien asennusta

Kattoremonttia lykätään usein turhaan

Isännöintiliiton julkaisema Katto- ja julkisivubarometri kertoo isännöitsijöiden huolen taloyhtiöiden kattoremonttien tarpeettomasta lykkäämisestä. Isännöitsijät ovat tyytyväisiä kattoremonttien toteutukseen, kun niitä päästään lopulta tekemään.

Tutustu barometrin tuloksiin tarkemmin »

Kattoremonttia lykätään usein turhaan
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru