Kattoremontti
- huomioi ammattitaito, turvallisuus ja hinta!

Etusivu » Palvelut » Kattoremontti

Jaa meidät:

Pyydä meiltä tarjous kattoremontista

Katon uusiminen, eli kattoremontti kannattaa teettää aina kokeneella ammattilaisella. Luotettava kattoremontin tekijä osaa kertoa millainen ratkaisu on kestävin ja samalla kustannustehokas. Kattoremontin hinta on tärkeä, mutta se ei saisi olla ainoa merkitsevä tekijä kattourakoitsijan valinnassa!

Kattoremontti ammattitaidolla

Ammattitaitoisen kattourakoitsijan tunnistaa siitä, että kattoremontti mitoitetaan oikein. Aina ei tarvitse uusia koko kattoa, jolloin kattoremontin toteuttajan tulisi tarjota asiakkaalle vesikaton korjausta. Tästä syystä ammattilaisen näkemystä kannattaa kysyä jo kattoremontin suunnittelussa, jotta kattoremontin kustannusarvio pohjautuu faktoihin. Hyvä lähtökohta mihin tahansa kattoremonttiin on puolueeton katon tarkastus, joka tulisi teettää kattoremontista erillisenä työnä ennen suunnittelun aloittamista.

Milloin kattoremontti?

Kattoremontin aika on silloin, kun vanhan katon tekninen käyttöikä on saavutettu ja katolla on monenlaisia ongelmia, joita ei ole katon elinkaari ja kustannukset huomioiden enään järkevää täsmäkorjata.

Kattoremontit ympäri Suomen

Kattotutka tekee vaativatkin konesaumakattojen sekä huopakattojen kattoremontit jo 25 vuoden kokemuksella ympäri Suomen. Hyödynnä yli 250 kattoammattilaisemme näkemys ja kokemus teidän kattoremontissa!

Lisälämmöneristys ja muut katon muutostyöt kattoremontissa

Kattoremontin yhteydessä voidaan katon rakenteisiin tehdä myös erilaisia muutostöitä, joiden toteuttaminen on kustannustehokasta siinä vaiheessa, kun vanha vesikate on purettu. Tyypillisimpiä töitä ovat esimerkiksi räystäiden jatkaminen, katon korotus, lisälämmöneristys tai yläpohjan tuuletuksen parantaminen. Kattotutkan kattoasiantuntijat opastavat mielellään näissä asioissa jo kattoremontin suunnitteluvaiheessa.

Kattoremontti turvallisesti

Kattoremontin urakoitsijan valintaan kannattaa paneutua huolella. Yksi tilaajan puolelta helposti vähemmälle huomiolle jäävä asia on työturvallisuus. Luotettava kattourakoitsija huolehtii työturvallisuudesta aina kiitettävällä tavalla! Tämä tarkoittaa niin kattotyöntekijöiden, asukkaiden kuin sivullistenkin turvallisuudesta huolehtimista kattotyömaan aikana.

Urakoitsijan valinnassa kannattaa ajatella aina myös kattoremontin ajankohtaa pidemmälle. Kuinka vakavarainen ja luotettava yritys on? Miten yhteiskuntavelvoitteet on hoidettu? Millaiset kattoremonttireferenssit ovat?

Kattoremontin hinta

Aina kattoremonttia suunniteltaessa on hyvä kiinnittää huomio kustannuksiin. Kattoremontin toteutus ja sen hinta tulisivat olla tasapainossa, eikä esimerkiksi tavanomainen peltikattoremontin neliöhinta saisi olla useita satoja euroja!

Kattoremontin kustannusarvio muodostuu useista eri tekijöistä. Optimaalinen kattoremontti hinta saavutetaan mahdollisimman tarkalla lähtötilanteen arvioinnilla (katon tarkastus), ammattitaitoisella suunnittelulla ja tehokkaalla totetustavalla.

Mikä vaikuttaa kattoremontin hintaan?

  • Kattokaltevuus
  • Läpivientien määrä
  • Katon koko
  • Kattoremonttiin tarvittavan infran toteutus
  • Työturvallisuusratkaisut
  • Yläpohjan tuuletusratkaisut
  • Katemateriaali ja toteutustapa
  • Erilaisten yksityiskohtien määrät katolla

Pyydä tarjous kattoremontista!

Kattoremontti vinkit

Kokosimme taloyhtiöiden hallituksille vinkkejä taloyhtiön kattoremontin suunnitteluun. Yhtä lailla nämä vinkit toimivat minkä tahansa kiinteistön kattoremonttia suunniteltaessa.

Taloyhtiön kattoremontti

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok