Seinätikkaat ja kattotikkaat
asennettuna!

Etusivu » Tuotteet » Katon turvavarusteet » Kattotikkaat

Jaa meidät:

Pyydä tarjous talotikkaista asennettuna

Kattotutkan tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille. Tikasvalikoimastamme löytyy ratkaisut taloyhtiöihin, kiinteistöihin sekä omakotitaloihin!

Seinätikkaat

Seinätikkailla katolle kiipeäminen on turvallista. Seinätikkaat täyttävät lujuus- ja korroosiokestovaatimukset, jotka RT-ohjekortissa (RT 85-10708) on talotikkaille annettu. Seinätikkaat soveltuvat niin taloyhtiöihin, omakotitaloihin kuin teollisuusrakennuksiin. Tikkaat voidaan varustaa nousukiskolla tai selkäsuojuksella olosuhteiden sitä vaatiessa. Tikkaisiin on saatavana myös esim. kiipeilyeste vaikeuttamaan lapsien kiipeämistä tikkaille.

Kattotikkaat, eli lapetikkaat

Kattotikkaita, eli lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja/tai kattosiltojen jatkeena turvallisten kulkuyhteyksien rakentamiseen vesikatolla. Lapetikkaat johdattavat esimerkiksi nuohoojan vaivattomasti työnsä ääreen savupiipulle. Lapetikkaat ovat CE merkittyjä jokainen kattotyyppi huomioiden. VTT:n valvonnan alaisena on suoritettu hyväksytysti vaativat staattiset ja dynaamiset testit, jotka lapetikkaille tulee tehdä. Tuotannonaikainen testaus lapetikkaille on lisäksi erittäin tarkka.

Hätäpoistumistiet

Kattotutkalta löytyy ratkaisu myös kerrostalojen ja pientalojen hätäpoistumisteihin. Esimerkiksi Kattotutkan pelastautumisluukku tarjoaa turvallisen poistumistien hädän hetkellä.

Seinätikkaiden ja kattotikkaiden hinta?

Laskemme mielellämme tarjouksen juuri teidän taloyhtiöön tai muuhun kiinteistöönne mitoitetuista tikkaista. Pyydä kattoasiantuntijamme käymään tai jätä tarjouspyyntö, niin saat tietää talotikkaiden hinnan nopeasti.

Takaisin

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok