Palvelut / Tarkastus

Tarkastus on katon ylläpidon perusta

Kattotarkastajamme tuntevat vesikatot ja niiden yksityiskohdat. Meihin luotetaan ympäri Suomen.

Pyydä tarjous »

Palvelut / Tarkastus

Tarkastus on katon ylläpidon perusta

Kattotarkastajamme tuntevat vesikatot ja niiden yksityiskohdat. Meihin luotetaan ympäri Suomen.

Pyydä tarjous »

Ammattilaisen suorittama kattotarkastus taloyhtiön ja kiinteistön katolle

Vesikatto kuuluu kiinteistön tärkeimpiin osiin. Sen kunto kannattaa varmistaa "hyvän sään aikana".

Kattotarkastukset on oma itsenäinen yksikkö Kattotutkan organisaatiossa. Kattotarkastajamme tuntevat vesikatot ja niiden yksityiskohdat. Ammattitaito on yhdistelmä vuosikymmenten kokemusta vesikattojen parissa, uraauurtavaa kehitystä sekä intohimoa kattoalaa kohtaan. Meihin luotetaan ympäri Suomen!

Kattotutkan tarkastuspalvelut

Vesikaton PTS-kartoitus »
Vesikaton kuntotarkastus »
Tasakaton SLD-tarkastus »
Vesikaton vuototarkastus »
Yläpohjan talvitarkastus »

Tarkastus on katon ylläpidon perusta
Katon yläpohjan tarkastus

Todellinen tieto katosta saadaan vain kattotarkastuksella

Vesikaton merkitystä ei voi liikaa korostaa sen ottaessa vastaan kaiken taivaalta tulevan niin lumena kuin vetenä. Todellinen tieto katon kunnosta saadaan ainoastaan asianmukaisella ja säännöllisellä tarkastuksella.

Oikealla tavalla tehtynä kattotarkastus on puolueeton, toteava ja aina rakennusohjeisiin ja -määräyksiin pohjautuva sekä laajuudeltaan tarvepohjaisesti mitoitettu. Tarkastusraportti on yksiselitteinen ja selkeä niin havaintojen kuin toimenpide-ehdotustenkin osalta, jotta tarkastuksen tilaaja voi teettää mahdollisesti tarvittavat korjaustyöt kenellä tahansa valitsemallaan urakoitsijalla.

Tarkastuksen tulos voi olla myös se, että katolla ei tarvita korjaustöitä

Ammattilaisen tekemä kattotarkastus mahdollistaa pitkäikäisiä ja kestäviä vesikattoja

Mitä kiinteistön katolle kuuluu? Kukahan siellä on viimeksi käynyt ja milloin? Miten tarkastuksen hinta määräytyy? Jokohan olisi korkea aika kutsua paikalle ammattitaitoinen, puolueeton kattotarkastaja ja ottaa selvää.

Pienestä vauriosta voi ajan kuluessa päästä kehittymään suuri ongelma ja pahimmillaan kattoremontti joudutaan toteuttamaan vuosikymmeniä ajateltua aikaisemmin.

Lue Kattotutkan tarkastustoiminnan johtajan Ville Lindgrenin mietteitä katon tarkastuksesta

Likainen katto vaatii huoltoa

Missä kunnossa teidän kattonne on?

 

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Olemme
tarkastaneet
jo yli 25 000
kattoa

Millainen kattotarkastus meidän katolle?

PTS-kartoitus tuo esiin katon korjaus tarpeet 0-5 vuodelle
Vesikaton PTS-kartoitus

Vesikaton PTS-kartoitus selvittää vesikaton, sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteiden huolto- ja korjaustarpeet seuraavien viiden (5) vuoden ajalle. Se on paras työkalu vesikaton ylläpidon suunnitteluun!

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Tarkastus on katon ylläpidon perusta
Vesikaton kuntotarkastus

Vesikaton Kuntotarkastus on tarkastuksiin erikoistuneiden kuntotarkastajien suorittama toimenpide. Se perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Tasakaton SLD-tarkastus
Tasakaton SLD-tarkastus

Tasakaton vuotojen paikannus täsmällisesti rakenteita rikkomatta. SLD-tarkastuksen saat Suomessa vain kattoalan todelliselta ammattilaiselta, Kattotutkalta.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Kattotarkastaja pystyy paikantamaan vuodon tarkasti
Vesikaton vuototarkastus

Kattotarkastajan suorittama vesikaton vuototarkastus ja akuutti paikka onnistuu kaikille katemateriaaleille ja kattotyypeille. Vuototarkastuksesta laaditaan aina selkeä kuvallinen raportti sekä ehdotukset jatkotoimenpiteistä.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Yläpohjan tarkastus
Yläpohjan talvitarkastus

Yläpohjan talvitarkastuksella selvitetään yläpohjan kunto ja mahdolliset ongelmakohdat ratkaisuehdotuksineen. Ongelmia voivat olla mm. lämpövuodot, jotka aiheuttavat jään muodostumista sekä energiahukkaa.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Asiakaskokemuksia kattotarkastuksista

Jotta voimme kehittää toimintatapojamme sekä tuotteitamme myös tulevaisuudessa, keräämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta ja asiakaskokemuksia. Näin voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja odotuksiin entistä paremmin.

Katso, mitä asiakkaamme kertovat Kattotutkasta »

Trustmary Reviews

Turvallisuus on ykkösasia

Kattotutkan arvot ovat: turvallisesti, keskellä toimintaa, luotettavana kumppanina. Vuosikymmenten ajan olemme olleet turvallisia ja luotettavia kumppaneita asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, mutta myös turvallinen ja luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Turvallisuus on itseisarvo ja lähtökohta kattotöissä. Turvallisuus kattotöissä koostuu useista eri tekijöistä. Työturvallisuus, asukasturvallisuus, taloudellinen turvallisuus, paloturvallisuus... Tutustu tarkemmin turvallisuustekijöihin ja niiden toteutumiseen Kattotutkalla.

Lue lisää »

Köysi ja valjaat ovat kattoasentajan vakiovarusteita

Kolmen askeleen konsepti kattaa katon koko elinkaaren

Kattotutkan toiminta on perustunut alusta lähtien kolmen askeleen konseptiin: tarkastus, korjaus ja huolto. Uudelle vuosikymmenelle lähdetään ottamalla vastuu kattojen koko elinkaaresta.

– Katseen pitää olla tulevaisuudessa, toteaa Kattotutkan toimitusjohtaja Heikki Lindgren

Lue Kattotutkan toimitusjohtajan Heikki Lindgrenin mietteitä Kattotutkan kolmen askeleen konseptista sekä tulevaisuuden näkymistä

Lue lisää »

Heikki Lindgren kertoo tarkemmin kolmen askeleen konseptista

Julkiset hankinnat ja kilpailuttaminen kattotöissä

Oli kyse sitten julkisista hankinnoista tai taloyhtiön kattotöistä, laajasta kattoremontista tai yksittäisestä kattotarkastuksesta, on kilpailutus usein perusteltua. Kilpailutukseen kannattaa paneutua huolella, jotta saadaan mahdollisimman realistiset ja laadukkaat tarjoukset päätöksen teon tueksi.

Tutustu tarkemmin kilpailuttamiseen »

Kattoremontti sääsuojan alla Helsingissä

Kattotarkastukset Avainlippu-palveluna

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia.

Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Lue uutinen aiheesta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru