Lumenpudotus katolta
turvallisesti rakenteita rikkomatta!

Etusivu » Palvelut » Lumenpudotus katolta

Jaa meidät:

Pyydä tarjous lumenpudottamisesta katolta

Rakennuksen katolle kertyvä lumikuorma muodostaa vaaratekijöitä niin ihmisille kuin talon rakenteille. Raskas lumi painaa katon rakenteita ja voi pahimmillaan vaurioittaa niitä merkittävästi.

Kun aurinko pääsee sulattamaan katolla olevaa lunta, lumi/jää voi pudotessaan olla myös hengenvaarallinen ihmisille. Ammattitaitoisesti hoidettu katolla olevan lumikuorman pudottaminen tehdään aina tiukkojen työturvallisuusmääräysten mukaisesti. Näin ollen toimenpide on turvallinen sekä pudottajille, että talon asukkaille ja/tai ohikulkijoille.

Kattotutkan lumenpudotusmenetelmä on aina turvallinen myös vesikaton rakenteille. Työ tehdään tilanteeseen sopivilla välineillä (esim. jää poistetaan höyryttämällä, ei mekaanisesti). Samassa yhteydessä voidaan tarvittaessa tehdä myös vesikatolle vuototarkastus.

Tee Lumenpudotus-sopimus jo ennakkoon!

Kokemuksesta tiedämme, että silloin kun lumikuormat ovat painavimmat ja lumenpudottamisen tarve kaikkein suurin, ammattitaitoisten lumenpudottajien saaminen oman kiinteistön katolle voi olla haasteellista.

Kattotutkan kanssa voitte sopia talven lumenpudotuksista jo ennakkoon, vaikka kesällä tai viimeistään syksyllä.

Lumenpudotus-sopimuksella hommat hoituvat:

1. Lumen määrän seuranta

Seuraamme sopimuskattojen lumen määrää (kuormitusta rakenteille) ja pudotamme lunta katolta sopimuksen mukaan, joko kutsuttaessa tai oma-aloitteisesti.

2. Lumi ei tipu päälle

Pudotustyöt tehdään tiukkojen turvallisuusmääräysten mukaisesti, jolloin huomioidaan niin pudottajien oma kuin myös asukkaiden/ohikulkijoiden turvallisuus.

3. Katto säilyy ehjänä

Oikeanlaiset työtavat ja parhaat työvälineet eivät riko vesikattoa lumenpudotuksen yhteydessä. Esimerkiksi jää poistetaan tarvittaessa höyryttämällä.

4. Takuuhinta koko talven

Sopimalla lumenpudotuksista ennakkoon Kattotutkan Lumenpudotus-sopimuksella varmistat sovitun hinnan työlle koko talveksi - myös lumimyrskyjen jälkeen.

5. Lopputarkastus keväällä

Kannamme vastuun työstämme ja tulemme vielä keväällä lumien sulamisen jälkeen tarkistamaan, että katto on moitteettomassa kunnossa talven jäljiltä.

6. Toimimme vastuullisesti

Kattotutka on yhteiskuntavastuullinen yritys. Olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa ja meillä on RALA-pätevyys.

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok