Palvelut / Korjaus / Peltikaton korjaus

Peltikaton korjaus peltisepäntyönä

Peltikaton korjauksella voidaan pidentää nykyisen vesikaton elinkaarta ja ehkäistä mahdollisia vuotoja.

Pyydä tarjous »

Palvelut / Korjaus / Peltikaton korjaus

Peltikaton korjaus peltisepäntyönä

Peltikaton korjauksella voidaan pidentää nykyisen vesikaton elinkaarta ja ehkäistä mahdollisia vuotoja.

Pyydä tarjous »

Peltikaton korjaus on osa säännöllistä katon ylläpitoa

Peltikaton korjauksella voidaan pidentää nykyisen vesikaton elinkaarta ja ehkäistä mahdollisia vuotoja. Riittävän ajoissa tehdyillä täsmäkorjauksilla saavutetaan myös kustannussäästöä, eikä koko kattoa välttämättä tarvitse uusia.

Sinkityn peltikaton elinikä on säännöllisesti huollettuna todella pitkä, jopa yli 100 vuotta. Hyvinkin huolletulle katolle joudutaan kuitenkin tekemään täsmäkorjauksia elinkaaren pidentämiseksi.

Peltikaton korjaustyöt tehdään aina rt-ohjetiedostojen mukaisesti. Konesaumatulla rivipeltikatolla saumaukset tehdään aina kaksinkertaisin ja tiivistetyin saumoin. Vuotoalttiiden virhekohtien korjaamisella vesikaton yllättävät vuodot saadaan loppumaan.

Katon korjaus peltikatolla
Konesaumattua peltikatto Oulussa

Tyypillisiä peltikaton korjauksia

Kymmenien tuhansien kattojen tarkastushistorian perusteella tiedämme, millaisia ongelmia suomalaisilla katoilla useimmiten ilmenee. Lohduttava tieto on, että useissa tapauksissa peltikaton elinkaarta voidaan jatkaa täsmäkorjauksella eikä koko kattoa läheskään aina tarvitse uusia.

  • Peltikatteen läpi kiinnitettyjen kattoturvatuotteiden reikien korjaukset ja uusien turvavarusteiden asennukset
  • Virheellisesti tehtyjen peltikaton läpivientien uudelleenpellitykset
  • Räystään korjaustyöt
  • Alipainetuulettimien asennukset tuulettuvuuden parantamiseksi, samassa yhteydessä voidaan tarvittaessa tehdä lahovaurioiden korjaukset vuotokohdille
  • Peltikaton pinnoitus, useimmiten maalaamalla

Pyydä tarjous »

Peltikaton säännölliset tarkastukset ja huollot

Säännöllinen tarkastus on peltikaton ylläpidon perusta. Todelliset korjaustarpeet katolle tunnistetaan vain asianmukaisella tarkastuksella. Tarkastusvalikoimaamme kuuluvat monipuoliset tarkastukset kaikille katemateriaaleille ja kattotyypeille.

Ennakoiva ja säännöllinen kattohuolto tuo selvää säästöä. Peltikaton elinkaari pitenee jopa kymmenillä vuosilla, kun ongelmat huomataan heti ja voidaan korjata täsmäkorjauksina – ilman että koko kattoa tarvitsee uusia. Lisäksi vältytään katon aiheuttamilta kosteusongelmilta talon muissa rakenteissa.

Peltikaton tarkastus »

Peltikaton huolto »

Vesikourujen puhdistus ammattilaiselta
Peltikaton huoltomaalaus

Peltikaton pesu ja maalaus lisää kestävyyttä

Suomessa peltikatto altistuu hyvin erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Jos katolla ei ole säännöllistä kattohuoltoa, pääsee pelti helposti ruostumaan ja voi kulua puhki jopa muutamassa vuodessa. Peltikaton maalaus kannattaakin suorittaa ajoissa, sillä huoltomaalauksen ansiosta muutoin ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta.

Tutustu tarkemmin »

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Jo yli neljän
miljoonan
kattoneliön
kokemuksella

Muut katemateriaalit ja kattoremontti

Kuparikatto yksityiskohta
Kuparikaton korjaus

Kuparikaton elinikä on todella pitkä. Kattotarkastuksissa olemme tavanneet jopa yli 100 vuotta vanhoja, ehjiä kuparikattoja. Toisinaan täsmäkorjaukset ovat paras tapa pidentää katon käyttöikää.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Uusitti huopakatto pääkaupunkiseudulta
Huopakaton korjaus

Laadukas ja säännöllisesti huollettu huopakatto on pitkäikäinen ja se soveltuukin hyvin erityyppisiin sekä kokoisiin kohteisiin. Huopaktoilla yleisimpiä korjauksia ovat mm. reikien paikkaukset ja läpivientien tiivistykset.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Tiilikaton pinnoitus jatkaa katon elinkaarta
Tiilikaton korjaus ja pinnoitus

Tiilikaton ongelmat ovat usein paikallisia ja tällöin tiilikatto voidaan korjata edullisesti täsmäkorjauksena. Tyypillisin tiilikaton korjaustoimenpide on vaurioituneen kattotiilen vaihto.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Kattoremontti sääsuojan alla
Kattoremontti

Aina täsmäkorjauksillakaan ei saada riittävän tehokasta ja pitkäkestoista ratkaisua. Silloin edessä voi olla kattoremontti, eli koko katon uusiminen.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru