Palvelut / ELINKAARIKATTO®

ELINKAARIKATTO® – 25 vuoden takuulla

Ammattitaidolla, oikeilla menetelmillä ja laadukkailla materiaaleilla tehty vesikatto on luotu kestämään sukupolvelta toiselle.

Pyydä tarjous »

Palvelut / ELINKAARIKATTO®

ELINKAARIKATTO® – 25 vuoden takuulla

Ammattitaidolla, oikeilla menetelmillä ja laadukkailla materiaaleilla tehty vesikatto on luotu kestämään sukupolvelta toiselle.

Pyydä tarjous »

Kattokvartaali on 25 vuotta

Neljännesvuosisata sitten tehty taloyhtiön tai muun kiinteistön vesikatto voi olla aivan erinomaisessa kunnossa, tai vastaavasti se voi olla jo täysin käyttöikänsä, eli elinkaarensa päässä. Kattoremonteissa yleisimmin käytetyissä urakkamalleissa – myös yleistyvässä KVR-urakkamallissa – unohtuu täysin, sekä uuden katon, että kiinteistön omistajan eli tilaajan kannalta erittäin oleellinen seikka, elinkaariajattelu.

Kattoalan edelläkävijänä halusimme syventyä tähän kiinteistönomistajien ja isännöitsijöiden toistuvasti kohtaamaan tilanteeseen ja luoda jotain sellaista, millä ongelma ratkaistaan niin, että jokaisen taloyhtiön/kiinteistön katolle saadaan mahdollisimman pitkä elinkaari. Toisin sanoen eniten vastinetta kattoon investoidulle rahalle, mikä on pitkällä tähtäimellä myös vastikkeisiin vaikuttava tekijä.

Lue lisää ELINKAARIKATTO®-palvelun synnystä ja sen tuomista eduista »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta

ELINKAARIKATTO® on enemmän kuin kattoremontti

ELINKAARIKATTO® -urakkamallimme on elinkaariajatteluun pohjautuva innovaatio KVR-urakasta. Siinä tilaaja ulkoistaa koko kattoremontin kokonaisvastuun aina lähtötilanteen kartoituksesta ja suunnittelusta alkaen kattourakoitsijalle. Vastineeksi tilaaja saa 25 vuodeksi uuden katon täydellisen ylläpidon kattourakoitsijan vastuulla ja 25 vuoden takuulla. ELINKAARIKATTO® on saatavilla saumapeltikatolle ja huopakatoille vain Kattotutkalta.

Jotta voimme tarjota uutta ja vieläkin parempaa urakkamallia, on meidän tunnettava nykytilanteen keskeisimmät ongelmakohdat, joita kiinteistöjen kattoremontteihin hyvin usein liittyy. Selkeitä ongelmakohtia ovat mm. suunnittelu, remontin laajuus sekä huollon puute.

Lue lisää »

8 syytä valita uusi tapa tehdä kattoremontti

  • Remontin perustana on aina tarkka tieto nykyisen katteen elinkaaresta.
  • Urakoitsija suunnittelee yhteistyössä tilaajan / tilaajan edustajan kanssa.
  • Ei koskaan ali- tai ylikorjaamista, ei turhia ratkaisuja.
  • Suunnittelusta ja remontista syntyneillä säästöillä katetaan 25 vuoden ylläpito.
  • Yli 25 vuoden kokemuksella valmiiksi kehitetyt ratkaisumallit ongelmakohtiin.
  • Yksi sopimus ja etukäteen tiedossa oleva kokonaishinta* 25 vuodelle.
  • 25 vuoden täydellinen kokonaisvastuu** katon toimivuudesta urakoitsijalla.
  • Helpoin ja vaivattomin kattoremontti - taloyhtiölle, isännöitsijälle ja urakoitsijalle.

*) Katon ylläpidolle sovitaan ELINKAARIKATTO® -sopimuksessa vuosihinta, joka sidottu kiinteistöhuollon indeksiin.
**) Force Majeure-vastuunrajoitus luonnonilmiöitä, tulipaloa, ilkivaltaa yms. koskien, kysy tarkemmat ehdot.

Peltiseppä työssään

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Lue asiakaskokemuksia »

Katto-
kvartaali
on 25 vuotta

ELINKAARIKATTO® -palvelun vaiheet

Tarkastus on katon ylläpidon perusta
1. Vesikaton kuntotarkastus

ELINKAARIKATTO® -sopimus edellyttää aina vesikaton nykytilanteen selvittämisen vesikaton kuntotarkastuksella. Näin remontin suunnittelu pohjautuu aina vesikaton todelliseen tilanteeseen ja elinkaaren vaiheeseen. Kuntotarkastus on hinnoiteltu erikseen, joten tilaaja voi sen jälkeen päättää tekeekö lopullisen ELINKAARIKATTO® -sopimuksen.

Lue lisää vesikaton kuntotarkastuksesta »

Kattoremontin suunnittelu ja vinkit taloyhtiölle
2. Kattoremontin suunnittelu

ELINKAARIKATTO® -palvelun toisessa vaiheessa Kattotutka laatii suunnitelmat tarvittavista kattotöistä. Kun remontin suunnittelija ja urakoitsija ovat sama, säästetään kustannuksissa ja mahdollistetaan pitkä takuuaika. Tilaaja voi valita remontin toteutukseen ulkopuolisen valvojan, joka valvoo ELINKAARIKATTO® -suunnitelman mukaista toteutusta. Suunnitelma pohjautuu 1-vaiheen Vesikaton Kuntotarkastukseen ja siinä esitettyihin toimenpiteisiin.

Kattoremontti sääsuojan alla
3. Kattoremontin toteutus

ELINKAARIKATTO® -remontti toteutetaan 2-vaiheessa tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Oikein mitoitettu remontti tuo säästöjä. Valitsemme aina kohteen mukaisesti parhaat materiaalit ja sopivimmat työmenetelmät. Tilaajalla on normaaliin tapaan mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi katteen väriin yms. ELINKAARIKATTO® -sopimuksen puitteissa.

Kattohuollon sisältö voidaan määritellä kohdekohtaisesti
4. Katon ylläpito 25 vuodeksi

ELINKAARIKATTO® -palvelun neljäs vaihe sisältää remontoidun vesikaton täyden ylläpidon 25 vuoden ajalle. Vastaamme säännöllisillä huolloilla ja tarkastuksilla siitä, että katto toimii ja pysyy kunnossa koko 25 vuoden ajan. 

Lue lisää katon huollosta »

Tutustu toteuttamiimme ELINKAARIKATTO® -kohteisiin

Naapuriyhtiöt tilasivat huolettomia vuosia Joensuussa

Joensuulaiset kerrostaloyhtiöt, As Oy Huvilakatu 1 ja As Oy Tikkamäentorni, päättivät toteuttaa kattoremontin yhtä aikaa. Kohteissa on lähes identtiset katot, jotka Kattotutka uudisti ELINKAARIKATTO®-mallilla.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Referenssi Joensuusta

ELINKAARIKATTO® 1970-luvun rivitaloyhtiöön Helsingissä

Asunto Oy Vartiopenkereen rakennukset saivat Kattotutkan vuonna 2019 tekemässä ELINKAARIKATTO® -kattoremontissa päälleen uuden pitävän huopakatteen 25 vuoden täystakuulla ja säännöllisillä vuosihuolloilla.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – As Oy Pengerkatu, Helsinki

ELINKAARIKATTO® kiinteistöosakeyhtiöön Tampereella

Tampereen keskustassa sijaitsevan Koy Koskipuistonkulman kattoremontti toteutettiin loppukesästä 2019 Kattotutkan uudella ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla, konesaumattuna peltikattona.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Kattoremontti Tampereen keskustassa

ELINKAARIKATTO® 1960-luvun kerrostaloon Joensuun keskustassa

Joensuulaisen kerrostaloyhtiön konesaumakatto uusittiin sääsuojan alla syksyllä 2022. Joensuun keskustassa sijaitsevan kohteen peltikatto uusittiin ELINKARIKATTO®-urakkamallilla, jonka myötä säännöllinen ylläpito sovittiin tuleviksi vuosikymmeniksi jo remontin suunnitteluvaiheessa.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Peltikattoremontti Joensuun keskustassa, As Oy Niskakatu 19
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru