Yhteystiedot / Riihimäki

Kattotutka Riihimäki – Kanta-Häme

Toteutamme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen monipuoliset kattotyöt Kanta-Hämeen alueella, Riihimäellä, Hyvinkäällä ja Lohjalla.

Pyydä tarjous »

Yhteystiedot / Riihimäki

Kattotutka Riihimäki – Kanta-Häme

Toteutamme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen monipuoliset kattotyöt Kanta-Hämeen alueella, Riihimäellä, Hyvinkäällä ja Lohjalla.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Kanta-Häme:

Kattotutka Riihimäki
010 680 4090

riihimaki@kattotutka.fi

Tehtaankatu 13 B, 11710 Riihimäki

Kattopalvelut Riihimäellä ja Kanta-Hämeessä

Toimintamme kulmakiviä ovat katon tarkastukset, korjaukset ja huollot. Teemme myös kattoremontteja saumapelti-, kupari sekä huopakattoille.

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat (ei myyntiä kuluttajille). Tunnettuja referenssikohteitamme ovat esimerkiksi Hämeenlinnan Piparkakkutalo sekä Kylmäkosken kirkko.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teidänkin kattoasianne kuntoon!

Yhteyshenkilö

Henry Vänttilä
010 680 4090

Aluepäällikkö

henry.vanttila(at)kattotutka.fi

Asiakaskokemuksia – Kattotutka Riihimäki

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Riihimäellä ja Kanta-Hämeen alueella.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

Konesaumattu peltikatto Riihimäellä
Töissä Kattotutkalla Valtteri

Katolle töihin?

Etsitkö uusia haasteita työurallesi?

Toimintamme kasvaessa haemme uusia kattopeltiseppiä, kermikattoasentajia, kattotyömiehiä ja toimihenkilöitä myös pääkaupunkiseudulle. Valitse vakaa ja turvallinen työnantaja!

Hae meille töihin »

Kattopalvelut Kanta-Hämeen alueella

Elinkaariajatteluun pohjautuvan palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot katemateriaalista riippumatta Riihimäellä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja koko Kanta-Hämeen alueella.

Kattoremontit 25 vuoden takuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna. Palveluvalikoimaamme Riihimäen alueella täydentävät mm. peltikaton maalaukset, tiilikaton pinnoitukset, lumenpudotukset, IKIKOURU®-menetelmä, sadevesijärjestelmät ja katon turvavarusteet. Muita sopimuskumppaneita katon kokonaisvaltaiseen kunnossapitoon ei siis tarvita.

Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.

Käytännössä tämä lupaus tarkoittaa meiltä vedenpitävää ammattitaitoa, ihmisille ja rakenteille turvallisia innovatiivisia työmenetelmiä, työturvallisuudesta huolehtimista, riittäviä resursseja sekä vakavaraisuutta. Yritystasolla olemme lunastaneet näitä lupauksia jo lähes 30 vuoden ajan ja yli 70.000 kattotyön verran.

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru