• Kokemuksia Kattotutkasta
    Lue mitä
    asiakkaamme
    kertovat!

Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.

Käytännössä tämä lupaus tarkoittaa meiltä vedenpitävää ammattitaitoa, ihmisille ja rakenteille turvallisia innovatiivisia työmenetelmiä, työturvallisuudesta huolehtimista, riittäviä resursseja sekä vakavaraisuutta. 28 vuoden ajan olemme lunastaneet näitä lupauksia jo yli 70.000 kattotyön verran.

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat kuten Asuntosäätiö, Realia Isännöinti, Colliers, REIM Isännöinti, Senaatti-kiinteistöt, TA-Yhtiöt, Sato ja Ilmarinen luottavat kattoasioissaan meihin. Olemme myös vesikaton luottokumppani monille suurille kaupungeille kuten Helsinki, Tampere, Oulu ja Porvoo.

Jotta voimme kehittää toimintatapojamme sekä tuotteitamme myös tulevaisuudessa, keräämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta ja asiakaskokemuksia. Näin voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja odotuksiin entistä paremmin.

Tutustu alta muutamiin asiakkaidemme antamiin palautteisiin. Lisää asiakastarinoita ja kohde-esittelyitä löydät Kattoposti-lehdestämme sekä referenssi-sivuiltamme.

 

Trustmary Reviews

Kattoposti-asiakaslehti

Kattoposti-lehdestä löytyy paljon lisää asiakaskokemuksia sekä kohde-esittelyitä aina vuodesta 2013 lähtien. Vuosittain ilmestyvä Kattoposti-asiakaslehti on lisäksi täynnä ajankohtaista asiaa vesikattojen huolloista, tarkastuksista ja korjauksista.

Katso lisää 

Tutustu referenssikohteisiimme

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti myös useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Meillä on jo yli 70.000 kattotyötä tehtynä ympäri Suomen.

Tutustu referenssikohteisiimme 

Asiakkaamme ovat tutkitusti* tyytyväisiä Kattotutkaan

Saimme kokonaisarvosanan 4 (asteikolla 1-5)
*Tutkimusyhtiö Balentorin syksyllä 2018 meille tekemästä Asiakastyytyväisyystutkimuksesta.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen. Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru