Yhteystiedot / Tampere / Palvelut Tampere

Kattoremontti ja monipuoliset kattopalvelut Tampere

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella.

Pyydä tarjous »

Yhteystiedot / Tampere / Palvelut Tampere

Kattoremontti ja monipuoliset kattopalvelut Tampere

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Pirkanmaa:

Kattotutka Tampere
010 680 4040

Vaittintie 2, 33960 Pirkkala

Katon tarkastus, korjaus ja huolto Tampereella sekä koko Pirkanmaalla

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella hoitaa Kattotutka Tampere. Tampereen toimipiste tekee kattotöitä myös Satakunnassa. Tampereen alueella on oma erikoistunut yksikkönsä sekä huopa- ja kermikatoille että pelti- ja tiilikatoille.

Yhteyshenkilöt

Jyri Pitkänen
010 680 4040

Pelti- ja tiilikatot

jyri.pitkanen(at)kattotutka.fi
Jussi Rihkola
010 680 4041

Kermi- ja huopakatot

jussi.rihkola(at)kattotutka.fi

Asiakaskokemuksia – Kattotutka Tampere

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Pirkanmaan alueella.

Tunnettuja referenssikohteitamme Tampereella ovat esimerkiksi Finlaysonin kirkko sekä Suomen Pankki.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

Kattoremontti Tampereen keskustassa
Vesikaton kuntotarkastus perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Kattotarkastukset Pirkanmaalla

Kuntotarkastus on katon ylläpidon perusta ja ensimmäinen askel kohti toimivaa kattoa. Kattotarkastuksen myötä saatte tietoon kattonne todellisen tilan sekä mahdolliset korjaustarpeet, jolloin on helpompi varautua tulevaan myös pitkällä tähtäimellä.

Tarkastukset kannattaa teettää katon tarkastuksiin erikoistuneella ammattilaisella. Koulutetut kattotarkastajamme  tarkastavat niin pienten kuin suurtenkin kiinteistöjen katot aina katemateriaalin ja kattotyyppin vaatimaa tarkastusmenetelmää hyödyntäen.

Tutustu tarkastuksiin tarkemmin »

Katon korjaus Tampere

Yleisiä katon korjauksia ovat mm.

 • Vesikaton yksityiskohtien sekä jiirien korjaukset
 • Räystäsalueen korjaukset
 • Suojapeltien uusimiset
 • Katon vuotokorjaukset
 • Räätälöidyt peltikorjaustyöt
 • Kattotiilien vaihtamiset
 • Katon oikaisut

Oli kyse sitten taloyhtiöstä, liikekiinteistöstä tai julkisesta rakennuksesta Tampereen toimipisteestämme löytyy vahva osaaminen monipuolisiin katon korjauksiin. Meillä on paikallista kokemusta niin peltikaton, huopakaton, kuparikaton kuin tiilikatonkin korjauksista.

Tutustu korjauksiin tarkemmin »

Katon korjaus peltikatolla
Vesikourujen puhdistus on osa katon säännöllistä huoltoa

Ennakoiva kattohuolto

Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto on avainasemassa vesikaton elinkaarta ajateltaessa. Huoltamaton vesikatto voi aiheuttaa lukuisia ongelmia kiinteistössä, mistä aiheutuu merkittäviä kustannuksia. Ennakoiva katon huolto on siis loistava tapa varautua ja säästää katon kustannuksissa.

Kattohuollon sisältö voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Suosittu vaihtoehto on ollut laaja kattohuoltosopimus, joka sisältää säännölliset ja kokonaisvaltaiset huoltokäynnit, useimmissa tapauksissa 1-2 kertaa vuodessa, sopimuksen mukaan. Kattohuollon voi tilata myös kertaluonteisesti ja vain tiettyyn tarpeeseen.

Tutustu kattohuoltoon tarkemmin »

Kattoremontit Tampere

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Tampereen toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
Kattoremontti Tampereen keskustassa

ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla kerrostaloon Tampereen ydinkeskustassa

Tampereen keskustassa sijaitsevan Koy Koskipuistonkulman kattoremontti toteutettiin loppukesästä 2019 Kattotutkan uudella ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla, konesaumattuna peltikattona.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Finlaysonin kirkon kuparikatossa näkyy kattopeltiseppien osaaminen

Finlaysonin kirkko on ainutlaatuinen Tampereen kirkkojen joukossa ja kulttuurihistoriallisesti arvokas. Kattotutka Tampereen yksikön vahvaa osaamista kirkon kattojen tekemisestä höydynnettiin myös tämän kirkon uuden konesaumatun kuparikaton tekemisessä.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Finlaysonin kirkon kuparikatto Tampereella
Peltikaton huoltomaalaus

Peltikaton maalaus Pirkanmaalla

Suomessa peltikatto altistuu hyvin erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Jos katolla ei ole säännöllistä kattohuoltoa, pääsee pelti helposti ruostumaan ja voi kulua puhki jopa muutamassa vuodessa.

Peltikaton maalaus kannattaakin suorittaa ajoissa, sillä huoltomaalauksen ansiosta muutoin ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta.

Tutustu katon maalaukseen tarkemmin »

Kattotyöt ja lumenpudotukset talvella

Lähes kaikki kattotyöt voidaan tehdä myös talvella. Kattotöiden teettäminen talvella on useimmissa tapauksissa jopa edullisempaa kuin kesällä.

Lumenpudotukset turvallisesti ovat olennainen osa katon ylläpitoa talvisin. Moni tamperelainen taloyhtiö onkin tehnyt jo etukäteen lumenpudotussopimuksen, jolloin voi olla varma, ettei lumitilanne katoilla pääse yllättämään.

Tutustu talvitöihin tarkemmin »

Lumenpudotus on olennainen osa katon ylläpitoa talvella
Lumiesteet peltikatolla

Kattoturvatuotteet kuntoon

Määräysten mukaiset kattoturvatuotteet taloyhtiön tai kiinteistön katolle asennettuna. Kattoturvatuotteilla varmistetaan, että katolle päästään esteettömästi ja siellä voidaan liikkua ja suorittaa huoltotoimenpiteitä turvallisesti. Katon turvavarusteet voidaan asentaa kattoremontin yhteydessä tai vanhalle vesikatolle.

Tutustu tarkemmin »

Mitä tehdä, kun katto vuotaa?

Oli kyseessä sitten rivitalo, kerrostalo, toimitila tai liikerakennus, kun katto vuotaa, vaatii se nopeita toimia. Mitä nopeammin vuotokohta paikannetaan ja saadaan paikattua sen suuremmalla todennäköisyydellä isommilta ongelmilta voidaan välttyä eikä vesi pääse vaurioittamaan vesikaton alapuolisia tiloja sekä rakenteita.

 1. Ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaasi: Kattotutka Tampere
 2. Katon vuototarkastus ja akuutti paikkaus
 3. Katon laajempi tarkastus, kun akuutti vuoto on paikattu
 4. Katon pysyvämpi korjaus ja muut jatkotoimenpiteet
Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru