Referenssit / Finlaysonin kirkko

Finlaysonin kirkko, Tampere

Uusittu kuparikatto kirkkoon Tampereella

Kirkon kuparikatossa näkyy kattopeltiseppien osaaminen!

Finlaysonin kirkko on ainutlaatuinen Tampereen kirkkojen joukossa ja kulttuurihistoriallisesti arvokas. Kattotutkan vahvaa osaamista kirkon kattojen tekemisestä höydynnettiin myös tämän kirkon uuden konesaumatun kuparikaton tekemisessä.

"Hienoa työtä Kattotutkalta jälleen kerran, yhteistyö projektin aikana sujui todella hyvin. Varmasti tulemme jatkossakin hyödyntämään vesikattojen luotettavan kumppanin osaamista kiinteistöjemme katoilla."
Tampereen ev.lut. seurakuntien Kiinteistöpalvelut-yksikön työpäällikkö Taisto Eronen

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pirkanmaa:

Kattotutka Tampere
010 680 4040 Tutustu palveluihimme »
Finlaysonin kirkon konesaumattu kuparikato Tampereella Finlaysonin kirkon konesaumattu kuparikato Tampereella Finlaysonin kirkon konesaumattu kuparikato Tampereella Finlaysonin kirkon konesaumattu kuparikato Tampereella Finlaysonin kirkon konesaumattu kuparikato Tampereella Finlaysonin kirkon konesaumattu kuparikato Tampereella Finlaysonin kirkon konesaumattu kuparikato Tampereella Finlaysonin kirkon konesaumattu kuparikato Tampereella Finlaysonin kirkon konesaumattu kuparikato Tampereella

Konesaumattu kuparikatto kestää aikaa

Kuparikaton elinikä on todella pitkä, kattotarkastuksissa olemme tavanneet jopa yli 100 vuotta vanhoja, ehjiä kuparikattoja!

Kupari on sitkeää ja pehmeää ja sopii siitä syystä erityisen hyvin monimuotoisille katoille, joita yleensä on esimerkiksi kirkkojen ja muiden arvokiinteistöjen katoilla. Kun uusi kuparikatto asennetaan, on se aluksi väriltään punertava. Ajan myötä kuparikate patinoituu vihertäväksi tai tummanruskeaksi, mutta on edelleen yhtä kestävä kuin kirkas kupari.

Lue lisää kuparikaton ominaisuuksista »

Taloyhtiön kuparikatto Tampereella
Kattoremontti Tampereen keskustassa

Kaikki kattopalvelut Tampereella

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO®-palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella hoitaa Kattotutka Tampere. Tampereen toimipiste tekee kattotöitä myös Satakunnassa sekä Vaasa-Seinäjoki alueella. Tampereen alueella on oma erikoistunut yksikkönsä sekä huopa- ja kermikatoille että pelti- ja tiilikatoille.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Tampereella »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru