Avoimet työpaikat / Kattoasentaja Tampere

Kattoasentaja – Tampere

Haemme nyt kattoasentajaa Tampereen toimipisteeseemme pitämään asiakkaidemme kattoja kunnossa.

Avoimet työpaikat / Kattoasentaja Tampere

Kattoasentaja – Tampere

Haemme nyt kattoasentajaa Tampereen toimipisteeseemme pitämään asiakkaidemme kattoja kunnossa.

Kattoasentaja –  Tampere

 

Haluatko mukaan huippuporukkaan korjaamaan kattoja hyvällä fiiliksellä? Haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme kattoasentajaa/peltiseppää pitämään asiakkaidemme kattoja kunnossa.

Etsimme joukkoomme ripeää ja oppimiskykyistä tekijää. Tässä saattaisi olla sinulle alku samanlaiselle pitkälle kattoammattilaisen urapolulle, joita meillä työskentelee kymmenien vuosien kokemuksella.

Toivomme aikaisempaa kokemusta kattotöistä, erityisesti konesaumapeltikatoista, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee! Koulutamme luonnollisesti työn ohessa lisää kattotaitoja. Odotamme, että turvallisuus, ahkeruus, työn jälki ja luottamus ovat sinulle tärkeitä.

Tarjoamme hyvän yhteishengen ja mukavan työyhteisön. Palkkauksen päälle tarjoamme myös kattavat työterveyspalvelut ja terveysvakuutukset.

Kattotutka Oy on vuodesta 1993 asti toiminut valtakunnallinen kattopalveluihin ja -tuotteisiin keskittynyt yhtiö. Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.


Työ alkaa: huhtikuussa 2024
Palkkaus: tuntipalkka/urakka
Työaika: kokoaikatyö
Työnkesto: yli 12 kuukautta
Toimipisteen osoite: Vaittintie 2, 33960 Pirkkala
Lisätietoja: aluepäällikkö Joona Vähäjylkkä, 050 443 3124

Jätäthän hakemuksesi 30.4.2024 klo 22.00 mennessä sähköpostitse, otsikolla Kattoasentaja – Tampere, osoitteeseen: heikki.kumpulainen@kattotutka.fi

Kattotutka vuodesta 1993

Yli 10 vuotta Kattotutkalla

Kattotutkan 30-v juhlavuoden kunniaksi halusimme tuoda esiin työntekijöitämme, jotka ovat työskennelleet Kattotutkalla pitkään. Tältä sivulta löydät kootusti mietteitä ja muistoja useilta pitkäikäisiltä kattotutkalaisilta eri tehtävistä ympäri Suomen.

Tutustu tarkemmin »

Töissä Kattotutkalla

Millaista on kattotarkastajan tai -peltisepän työ? Entä millaista työskentely Kattotutkan tehtaalla on?

Lue, mitä työntekijämme kertovat Kattotutkasta ja työtehtävistään.

Tutustu tarkemmin »

Turvallisesti keskellä toimintaa

Meillä Kattotutkalla tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus. Olemme luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, mutta myös luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Heikki Kumpulainen
henkilöstöjohtaja ja työsuojelupäällikkö, Kattotutka Oy

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru