Referenssit / Koy Tirkkosentalo

Tirkkosen talo, Tampere

Monimuotoinen peltikattoremontti ja maalaus Tampereella

Kulttuurihistoriallisen Tirkkosen talon katto entisöitiin Tampereella

Tampereen keskustassa sijaitseva Tirkkosen talo on 121-vuotias jugendrakennus, jonka monimuotoinen katto entisöitiin ja maalattiin laajan julkisivuremontin yhteydessä. Koristeellisen ja monimuotoisen arvorakennuksen kattoremontti vaati paljon niin tekijöiltä kuin käytetyiltä tuotteiltakin.

Kattotyöt Pirkanmaa:

Kattotutka Tampere
010 680 4040 Tutustu palveluihimme »

”Projekti oli haastava kuten yleensä entisöintikohteet ovat”, Kattotutkan Tampereen yksikön aluepäällikkö Joona Vähäjylkkä toteaa. ”Koristepellityksiä oli paljon ja uusi katto tehtiin alkuperäisen mukaiseksi vanhojen kuvien perusteella, eikä suinkaan asennettu tilalle vain samanlaista kattoa, joka rakennuksessa oli remontin alkaessa.” Katon uusiminen vaati paljon käsityötä ja erityisosaamista. ”Koulutamme kaikki peltisepät itse ja Tirkkosen taloa tekemässä olikin meillä pitkään olleita ammattilaisia”, sanoo Vähäjylkkä.

Kattoremontissa käytettiin sinkityn teräksen sijasta Ruukin GreenCoat TSP Legacy –peltiseppätuotetta, joka on nimenomaan kehitetty vanhojen kulttuurihistoriallisesti merkittävien rakennusten kattojen entisöintiin. Tuotteessa on käytetty muovattavaa TSP-terästä ja sen pinta soveltuu maalattavaksi suoraan työmaalla heti asennuksen jälkeen. Tuote valittiin, koska katto haluttiin maalata heti asennuksen jälkeen eikä odottaa pinnan vanhenemista ulko-olosuhteissa kuten sinkkipinnoitetuissa katoissa. ”Paikalla jo olevia rakennustelineitä haluttiin hyödyntää ja tehdä maalaus turvallisesti. Lisäksi katto haluttiin saada saman tien väriin ja projekti valmiiksi”, toteaa Kattotutkan projektipäällikkö Jyri Pitkänen. Katon maalaus heti asennuksen jälkeen tuo selkeitä kustannussäästöjä tilaajalle, sillä rakennustelineitä ei tarvitse välillä purkaa pois.

Lue laajempi artikkeli Ruukin sivuilta »

Pyydä tarjous kattoremontista »

Kattoremontit valtakunnallisesti jo vuodesta 1993

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Tampereen toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Taloyhtiön kuparikatto Tampereella
Peltikaton huoltomaalaus

Peltikaton maalaus

Suomessa peltikatto altistuu hyvin erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Jos katolla ei ole säännöllistä kattohuoltoa, pääsee pelti helposti ruostumaan ja voi kulua puhki jopa muutamassa vuodessa.

Peltikaton maalaus kannattaakin suorittaa ajoissa, sillä huoltomaalauksen ansiosta muutoin ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta.

Tutustu katon maalaukseen tarkemmin »

Monipuoliset kattopalvelut Tampereella

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella hoitaa Kattotutka Tampere. Tampereen toimipiste tekee kattotöitä myös Satakunnassa sekä Vaasa-Seinäjoki alueella. Tampereen alueella on oma erikoistunut yksikkönsä sekä huopa- ja kermikatoille että pelti- ja tiilikatoille.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Tampereella »

Kattoremontti Tampereen keskustassa
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru