Palvelut / Kattoremontti / Kattoremontin hinta

Mistä kattoremontin hinta muodostuu?

Kattoremontin hinta muodostuu useista eri tekijöistä kuten valitusta urakkamallista, katon koosta sekä kaltevuudesta.

Pyydä tarjous »

Palvelut / Kattoremontti / Kattoremontin hinta

Mistä kattoremontin hinta muodostuu?

Kattoremontin hinta muodostuu useista eri tekijöistä kuten valitusta urakkamallista, katon koosta sekä kaltevuudesta.

Pyydä tarjous »

Tarkastus, suunnittelu ja toteutus määrittelevät pitkälti kattoremontin hinnan

Kattoremontin toteutus ja kattoremontin hinta tulisivat olla tasapainossa, eikä esimerkiksi tavanomainen peltikattoremontin neliöhinta saisi olla useita satoja euroja. Kattoremontin kokonaiskustannukset ja neliöhinta ovat kuitenkin aina tapauskohtaisia.

Kattoremontin kustannusarvio muodostuu useista eri tekijöistä. Optimaalinen hinta uusitulle katolle saavutetaan mahdollisimman tarkalla lähtötilanteen arvioinnilla, ammattitaitoisella suunnittelulla ja tehokkaalla toteutustavalla. Kattoremontin kustannuksia arvioidessa kannattaa aina katsoa myös pidemmälle, eli pohtia, millä tavalla uusittu katto pidetään kunnossa heti valmistumisesta alkaen ja kuinka paljon tämä vaikuttaa uusitun katon kokonaishintaan.

Konesaumattu peltikatto Riihimäellä
Kattoremontti sääsuojan alla

Mikä vaikuttaa kattoremontin hintaan ja kustannusarvioon?

  • Urakkamallin valinta
  • Totetutetaanko remontti sääsuojalla vai ilman
  • Kuinka kalteva katto on
  • Mikä on läpivientien määrä
  • Kuinka suuri katto on kyseessä
  • Kattoremonttiin tarvittavan infran toteutus
  • Työturvallisuusratkaisut
  • Yläpohjan tuuletusratkaisut
  • Valittu katemateriaali ja remontin toteutustapa
  • Erilaisten yksityiskohtien määrät katolla

Pyydä tarjous »

Perusteellinen kattotarkastus – realistinen kustannusarvio kattoremontille

Katon uusimisen aika on silloin, kun vanhan katon tekninen käyttöikä on saavutettu ja katolla on monenlaisia ongelmia, joita ei ole katon elinkaari ja kustannukset huomioiden enää järkevää täsmäkorjata. On kyseessä sitten taloyhtiö, kiinteistöyhtiö tai julkinen rakennus, kattoremontin lähtökohtana tulisi aina olla katon laaja tarkastus.

Tarkastuksen myötä katon nykytila on tiedossa ja kattoremontin suunnittelu voidaan aloittaa. Suunnittelussa kannattaa myös turvautua kattoammattilaiseen, jotta kustannusarvio ja toteutettavat työt pohjautuvat faktoihin sekä todelliseen tarpeeseen. Näin ollen uuden katon hinta on realistinen ja kattoremontin kustannukset ovat pitkälti tiedossa ennen varsinaisen työmaan aloitusta.

Lue lisää vesikaton kuntotarkastuksesta »

 

Vesikaton kuntotarkastus perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Lue asiakaskokemuksia »

Jo yli neljän
miljoonan
kattoneliön
kokemuksella

Kattoremontit kokemuksella ja ammattitaidolla

ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla
ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla ja ylläpidolla

Tiesitkö, että Kattotutkalta saat taloyhtiöön / kiinteistöön peltikaton tai huopakaton täydellä ylläpidolla ja 25 vuoden takuulla? Tutustu tarkemmin ELINKAARIKATTO® -urakkamalliimme.

Lue lisää »

Kattoremontin suunnittelu ja vinkit taloyhtiölle
Vinkit taloyhtiö- ja kiinteistöpäättäjille

Kuka kävi viimeksi meidän taloyhtiön katolla? Onko katon uusiminen ainoa vaihtoehto? Tarvitseeko uusi katto huoltoa? Kokosimme vinkkejä helpottamaan taloyhtiön ja kiinteistön omistajan kattoremontin suunnittelua.

Katso kaikki vinkit »

Naapuriyhtiöt tilasivat huolettomia vuosia Joensuussa

Joensuulaiset kerrostaloyhtiöt, As Oy Huvilakatu 1 ja As Oy Tikkamäentorni, päättivät toteuttaa kattoremontin yhtä aikaa. Kohteissa on lähes identtiset katot, jotka uudistettiin ELINKAARIKATTO®-mallilla.

"Malli perustuu oikean tasoiseen suunnitteluun, urakointiin ja huoltoon. Hinta ja sisältö sovitaan yhdellä sopimuksella. Kaikki vesikaton tulevat kulut ovat tiedossa, joten budjetin laatiminen helpottuu tulevina vuosina."

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Referenssi Joensuusta

ELINKAARIKATTO® 1970-luvun rivitaloyhtiöön Helsingissä

Asunto Oy Vartiopenkereen rivitalorakennukset saivat ELINKAARIKATTO® -kattoremontissa päälleen uuden pitävän huopakatteen 25 vuoden täystakuulla ja säännöllisillä vuosihuolloilla.

"Hyvin sujunut suunnittelu- ja toteutusvaihe sekä nyt käynnissä oleva 25 vuoden takuuaika täydennettynä säännöllisellä vuosihuollolla vievät meiltä taloyhtiöpäättäjiltä kattohuolet pois pitkäksi aikaa. Kyllä hinta ja takuuaika merkitsivät ainakin meille todella paljon ja myös se, että urakoitsija on pitkään toiminut ja vakavarainen toimija."

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – As Oy Pengerkatu, Helsinki

ELINKAARIKATTO® kiinteistöosakeyhtiöön Tampereella

Tampereen keskustassa sijaitsevan Koy Koskipuistonkulman kattoremontti toteutettiin ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla, konesaumattuna peltikattona.

"Ratkaisevaa oli kokonaisuus toki hinta huomioiden. Jos hinta olisi ollut ylimitoitettu, niin olisi varmasti ohitettu tämä tarjous, mutta kun huomattiin, että mitkä kaikki asiat saataisiin järkevällä hinnalla, niin se sai päättäjät hallituksessa kiinnostumaan asiasta."

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Kattoremontti Tampereen keskustassa

Katso kaikki referenssikohteemme

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti myös useat kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu monipuolisiin referenssikohteisiimme ympäri Suomen. Voit tarkastella eri kohteita rakennustyypin sekä katemateriaalin mukaan.

Katso kaikki referenssit »

Peltikattoremontti Oulussa
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru