• Vesikaton luotettava kumppanisi Tampereella

Kattotarkastus Tampere

Kuntotarkastus on katon ylläpidon perusta ja ensimmäinen askel kohti toimivaa kattoa. Kattotarkastuksen myötä saatte tietoon kattonne todellisen tilan sekä mahdolliset korjaustarpeet, jolloin on helpompi varautua tulevaan myös pitkällä tähtäimellä.

Tarkastukset kannattaa teettää katon tarkastuksiin erikoistuneella ammattilaisella. Koulutetut kattotarkastajamme  tarkastavat niin pienten kuin suurtenkin kiinteistöjen katot aina katemateriaalin ja kattotyyppin vaatimaa tarkastusmenetelmää hyödyntäen.

Katon korjaus Tampere

Aina ei tarvitse uusia koko kattoa. Ajoissa tehdyillä täsmäkorjauksilla voidaan pidentää katon elinkaarta huomattavasti ja näin ollen säästää kustannuksissa sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Yleisiä katon korjauksia ovat mm.

  • Vesikaton jiirien ja yksityiskohtien korjaukset
  • Räystäsalueen korjaukset
  • Suojapeltien uusimiset
  • Vesikaton vuotokorjaukset
  • Räätälöidyt vesikaton peltikorjaustyöt
  • Kattotiilien vaihtamiset
  • Katon oikaisu

Oli kyse sitten taloyhtiöstä, liikekiinteistöstä tai julkisesta rakennuksesta Tampereen toimipisteestämme löytyy vahva osaaminen monipuolisiin katon korjauksiin. Meillä on paikallista kokemusta niin peltikaton, huopakaton, kuparikaton kuin tiilikatonkin korjauksista.

Ennakoiva kattohuolto

Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto on avain asemassa vesikaton elinkaarta ajateltaessa. Huoltamaton vesikatto voi aiheuttaa lukuisia ongelmia kiinteistössä, mistä aiheutuu merkittäviä kustannuksia. Ennakoiva katon huolto on siis loistava tapa varautua ja säästää katon kustannuksissa.

Kattohuollon sisältö voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Suosittu vaihtoehto on ollut laaja kattohuoltosopimus, joka sisältää säännölliset ja kokonaisvaltaiset huoltokäynnit, useimmissa tapauksissa 1-2 kertaa vuodessa, sopimuksen mukaan. Kattohuollon voi tilata myös kertaluonteisesti ja vain tiettyyn tarpeeseen.

Kattoremontti Tampereella

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Tampereen toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna. Aikaisemmin toteuttamiamme kattoremontteja voi tarkastella Tampereen referenssi-sivuiltamme.

Muut kattotyöt

Tarkastusten, korjausten, huoltojen ja kattoremonttien lisäksi teemme myös muut pienemmät ja suuremmat kattotyöt Tampereen seudulla. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. peltikaton pesu ja maalaus, tiilikaton pinnoitus, IKIKOURU® -saneeraukset, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Tutustu referensseihimme Tampereella

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen. Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru