Avoimet työpaikat / Projektipäällikkö Turku

Projektipäällikkö – Turku

Haemme nyt projektipäällikköä Turun yksikköömme. Lue lisää ja jätä hakemuksesi.

Projektipäällikkö – kattopalvelut, Turku

 

Haemme nyt projektipäällikköä Turun toimipisteeseemme. Päivittäinen työsi sisältää kattohuoltojen ja -korjausten suunnittelua, työn johtamista sekä tarjouslaskentaa.

Oletko oma-aloitteinen rakennusalan ammattilainen? Otat positiivisena haasteena motivoida kattoasentajia räntäsateeseen korjaamaan asiakkaiden kattoja. Saatko aikaan rennon ilmapiirin ja silti asiat hoidettua maaliin – olipa kyse sitten työasioiden hoitamisesta alaisten kanssa tai kattokorjauksien aikatauluttamisesta? Osaat erottaa olennaisen epäolennaisesta ja kohdistaa tekemisesi asioihin, jotka vievät kohti tavoitetta.

Jos vastasit kyllä ja sinulla on kokemusta sekä katoista että työn johtamisesta, olet etsimämme henkilö. Rakennusalan koulutuksesta on ehdottomasti hyötyä tehtävässä.

Projektipäällikkönä vastaat yhdessä toimipistettä johtavan aluepäällikön kanssa toimipisteen taloudellisesta kannattavuudesta ja operatiivisesta toiminnasta. Päivittäinen työsi sisältää pääasiassa kattohuoltojen ja -korjausten suunnittelua, työn johtamista sekä tarjouslaskentaa. Toiminnan johtaminen edellyttää tietoteknisten järjestelmien käyttöä. Työhön luonnollisesti perehdytetään.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä hyvän yhteishengen omaavan työyhteisön. Palkkauksen lisäksi tarjoamme myös kattavat työterveyspalvelut ja terveysvakuutukset.

Kattotutka Oy on valtakunnallinen kattopalveluihin ja -tuotteisiin keskittynyt yhtiö. Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.


Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan
Palkkaus: Kuukausipalkka + tulosbonus
Työaika: kokoaikatyö
Työnkesto: toistaiseksi voimassa oleva
Toimipisteen osoite: Niemeläntie 1, 20780 Kaarina
Lisätietoja: henkilöstöjohtaja Heikki Kumpulainen 040 773 0635

Jätäthän hakemuksesi 17.10.2022 klo 22.00 mennessä sähköpostitse, otsikolla Projektipäällikkö – Turku, osoitteeseen: heikki.kumpulainen@kattotutka.fi

Turvallisesti keskellä toimintaa

Meillä Kattotutkalla tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus. Olemme luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, mutta myös luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Heikki Kumpulainen
henkilöstöjohtaja ja työsuojelupäällikkö, Kattotutka Oy

Töissä Kattotutkalla

Millaista on kattotarkastajan tai -peltisepän työ? Entä millaista työskentely Kattotutkan tehtaalla on?

Lue, mitä työntekijämme kertovat Kattotutkasta ja työtehtävistään.

Tutustu tarkemmin »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru