Peltikaton korjaus

Mikäli katon tarkastuksella voidaan todeta, että peltikatteella on vielä elinkaarta jäljellä, voidaan konesaumakaton ongelmakohdat korjata kustannustehokkaasti täsmäkorjauksina peltisepäntyönä.

Lue lisää peltikaton korjauksesta

Kuparikaton korjaus

Mikäli katon tarkastuksella voidaan todeta, että kuparikatteella on vielä elinkaarta jäljellä, voidaan kuparikaton ongelmakohdat korjata kustannustehokkaasti täsmäkorjauksina peltisepäntyönä.

Lue lisää kuparikaton korjauksesta

Huopakaton korjaus

Mikäli katon tarkastuksella voidaan todeta, että kermikatteella on vielä elinkaarta jäljellä, voidaan huopakaton ongelmakohdat korjata kustannustehokkaasti täsmäkorjauksina.

Lue lisää huopakaton korjauksesta

Tiilikaton korjaus
ja pinnoitus

Mikäli katon tarkastuksella voidaan todeta, että tiilikatteella on vielä elinkaarta jäljellä, voidaan katto korjata esim. kattotiilien vaihtamisella sekä tiilikaton pesulla ja pinnoittamisella.

Lue lisää tiilikaton korjauksesta

Katon korjaus talvella

Katon kuntoon saattaminen talvella on kannattavaa muutoinkin kuin akuuttien vuotokorjaustöiden osalta. Talvella olosuhteet ja työvoimaresurssit ovat usein katon korjaustöille suotuisat.

Lue lisää katon korjauksesta talvella

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen. Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru