Kattotutka

Erityisosaamistamme on kattojen elinkaaren hallinta tarkastuksesta lähtien aina ylläpitoon saakka. 27 vuoden aikana meille on muodostunut huippuosaaminen. Meillä on ammattitaitoa kaikkiin eri tilanteisiin, mitä katoilla tulee vastaan. Voimme olla ylpeitä, kun teemme asioita tuolla katoilla oikeilla menetelmillä ja sitä kautta ratkaisemme asiakkaiden ongelmia.

Heikki Lindgren
toimitusjohtaja, Kattotutka Oy

Turvallisesti keskellä toimintaa

Meillä Kattotutkalla tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus. Olemme luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, mutta myös luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Heikki Kumpulainen
henkilöstöjohtaja ja työsuojelupäällikkö, Kattotutka Oy

Asiakkaamme ovat tutkitusti* tyytyväisiä Kattotutkaan

Saimme kokonaisarvosanan 4 (asteikolla 1-5)
*Tutkimusyhtiö Balentorin syksyllä 2018 meille tekemästä Asiakastyytyväisyystutkimuksesta.

Turvallisesti, Keskellä toimintaa, Luotettavana kumppanina!

Näihin arvoihin pohjautuu perheyrityksemme koko toiminta. Arvot, joihin nojaten on hyvä tarjota kattoalan parhainta palvelua, rakentaa maltillista kasvua, edistää työturvallisuutta sekä työhyvinvointia, ja kehittää koko kattoalaa innovaatioiden kautta.

Kari Lindgren
hallituksen pj., Kattotutka Oy

Kattojen turvallinen ammattilainen!

Visiomme on olla ”Kattojen turvallinen ammattilainen”. Olemme ylpeitä siitä, että toimimme juuri kattoalalla, ja olemme yksi tämän alan vahvimmista erikoisosaajista. Vuonna 1993 isäni Kari Lindgrenin perustama yhden miehen yritys on kasvanut 27:ssä vuodessa nyt jo 250 ammattilaisen tiimiksi.

Heikki Lindgren
toimitusjohtaja, Kattotutka Oy