29-vuotias suomalainen kattoalan perheyritys

Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.

Kattotutka lyhyesti

Kattotutka Oy on valtakunnallinen kattopalveluihin ja -tuotteisiin keskittynyt yhtiö. Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.

Käytännössä tämä lupaus tarkoittaa meiltä vedenpitävää ammattitaitoa, ihmisille ja rakenteille turvallisia innovatiivisia työmenetelmiä, työturvallisuudesta huolehtimista, riittäviä resursseja sekä vakavaraisuutta. 29 vuoden ajan olemme lunastaneet näitä lupauksia jo yli 70.000 kattotyön verran.

Peltiseppä työssään
Ansaitut tunnustukset

Kattotutka tänä päivänä

Tunnusluvut

  • Liikevaihto 28 milj. € vuonna 2021
  • Korkein AAA -luottoluokitus 2022
  • Suomen Vahvimmat Platina -luokitus 2019–2022

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Lue asiakaskokemuksia »

Olemme
tarkastaneet
jo yli 25 000
kattoa

Työturvallisuus on ykkösasia

Kattotutkan arvot ovat: turvallisesti, keskellä toimintaa, luotettavana kumppanina. Vuosikymmenten ajan olemme olleet turvallisia ja luotettavia kumppaneita asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, mutta myös turvallinen ja luotettava työnantaja omille työntekijöillemme. Kehitämme jatkuvasti työturvallisuutta, jotta voimme taata, että työntekijämme pääsevät turvallisesti työmaalta kotiin myös tänään ja huomenna.

Lue lisää »

Turvallisuus on ykkösasia

Vesikaton luotettava kumppani

Erityisosaamistamme on kattojen elinkaaren hallinta tarkastuksesta lähtien aina ylläpitoon saakka. Vuosikymmenten aikana meille on muodostunut huippuosaaminen. Meillä on ammattitaitoa kaikkiin eri tilanteisiin, mitä katoilla tulee vastaan. Voimme olla ylpeitä, kun teemme asioita tuolla katoilla oikeilla menetelmillä ja sitä kautta ratkaisemme asiakkaiden ongelmia.

Heikki Lindgren
toimitusjohtaja, Kattotutka Oy

Turvallisesti keskellä toimintaa

Meillä Kattotutkalla tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus. Olemme luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, mutta myös luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Heikki Kumpulainen
henkilöstöjohtaja ja työsuojelupäällikkö, Kattotutka Oy

Lue uusin Kattotutka-lehti!

Kattotutka-lehti on mielenkiintoinen katsaus kattoalan ajankohtaisimpiin teemoihin, uusiin innovaatioihin, kohde-esittelyihin sekä tietenkin Kattotutkan henkilökuntaan.

Sivuiltamme pääset lukemaan asiakslehdet aina vuodesta 2013 alkaen.

Katso lisää »

Logot ja markkinointimateriaalit

Oheisesta linkistä voit ladata logomme media- ja markkinointikäyttöön.

Kattotutka-logot – lataa ZIP-paketti 

Mikäli tarvitset jotain muuta markkinointiaineistoa, ole hyvä ja ota yhteyttä myynti- ja markkinointiosastoomme:
myynti(at)kattotutka.fi

Tarkastus on katon ylläpidon perusta
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru