Yhteystiedot / Joensuu / Palvelut Joensuu

Kattoremontti ja muut kattopalvelut – Joensuu

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Joensuussa ja koko Pohjois-Karjalan alueella.

Pyydä tarjous »

Yhteystiedot / Joensuu / Palvelut Joensuu

Kattoremontti ja muut kattopalvelut – Joensuu

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Joensuussa ja koko Pohjois-Karjalan alueella.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Pohjois-Karjala:

Kattotutka Joensuu
010 680 4070

Lukkotie 3 B, 80100 Joensuu

Monipuoliset katon tarkastukset, korjaukset ja huollot Joensuussa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella hoitaa Kattotutka Joensuu.

Yhteyshenkilö

Juha Käräjähonka
010 680 4070

Aluepäällikkö

juha.karajahonka(at)kattotutka.fi

Asiakaskokemuksia Pohjois-Karjalassa

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella.

Tunnettuja referenssikohteitamme ovat esimerkiksi Koy Teräskulma, Joensuun Seurakuntakeskus sekä Lieksan Kaupungintalo.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

Koy Joensuun Yhdyslinna, kattoremontti Joensuu
Vesikaton kuntotarkastus perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Kuntotarkastus on katon ylläpidon perusta

Kattotarkastus on katon ylläpidon perusta ja ensimmäinen askel kohti toimivaa kattoa. Kuntotarkastuksen avulla selvitetään katon todellinen tilanne sekä sen tulevat korjaustarpeet. Tarkastuksen ja siitä saadun raportin pohjalta on helppo varautua katon kunnossapitoon myös pidemmällä tähtäimellä.

Tarkastukset kannattaa teettää katon tarkastuksiin erikoistuneella ammattilaisella. Koulutetut kattotarkastajamme tarkastavat kaikenlaiset katot kattotyypistä ja katemateriaalista riippumatta aina oikeaa tarkastusmenetelmää käyttäen.

Tutustu tarkastuksiin tarkemmin »

Katon korjaus Joensuu

Yleisiä katon täsmäkorjauksia ovat mm.

 • Vesikaton yksityiskohtien sekä jiirien korjaukset
 • Räystäsalueen korjaukset
 • Suojapeltien uusimiset
 • Katon vuotokorjaukset
 • Räätälöidyt peltikorjaustyöt
 • Kattotiilien vaihtamiset
 • Katon oikaisut

Oli kyse sitten taloyhtiöstä, liikekiinteistöstä tai julkisesta rakennuksesta Joensuun toimipisteestämme löytyy vahva osaaminen monipuolisiin katon korjauksiin. Meillä on paikallista kokemusta niin peltikaton, huopakaton, kuparikaton kuin tiilikatonkin korjauksista.

Tutustu korjauksiin tarkemmin »

Katon korjaus peltikatolla
Vesikourujen puhdistus on osa katon säännöllistä huoltoa

Säännöllinen kattohuolto

Kuka kävi viimeksi katolla? Katto on kiinteistön tärkein julkisivu, mutta se jää liian usein vaille riittävää huoltoa. Huoltamaton vesikatto on merkittävä riskitekijä, joka voi aiheuttaa lukuisia ongelmia kiinteistössä. Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto on olennainen osa vesikaton elinkaarta.

Huollon sisältö voidaan muokata kohteen tarpeen mukaisesti. Kattohuollon voi tilata joko kokonaisvaltaisella huoltosopimuksella tai kertaluonteisesti ja tiettyyn tarpeeseen. Kattohuoltosopimus sisältää säännölliset ja monipuoliset huoltokäynnit, useimmissa tapauksissa 1-2 kertaa vuodessa, tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Tutustu kattohuoltoon tarkemmin »

Kattoremontti Joensuu

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Joensuun toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
Referenssi Joensuusta

ELINKAARIKATTO® kerrostaloyhtiöihin Joensuussa

Vanha konesaumakatto purettiin ja sen tilalle asennettiin uusi konesaumakatto ELINKAARIKATTO®:na. Remontin yhteydessä vesikourut saneerattiin IKIKOURU®-saneerauksella sekä päivitettiin kattoturvatuotteet.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Lieksan kaupungintalon kattoremontti ja peltikaton maalaus

Lieksan kaupungintalon katot saivat uuden ilmeen kesällä 2019 Joensuun toimipisteemme toimesta. Sääsuojan alla toteutettu kattoremontti sisälsi niin konesaumakaton uusimisen kuin peltikaton huoltomaalauksen.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Lieksan kaupungintalo, kattoremontti ja peltikaton maalaus
Koy Teräskulma, huopakatto Joensuu

Mittava huopakattoremontti Joensuun keskustassa

Vuosina 1938-39 Joensuuhun rakennetussa Koy Teräskulman talossa vuotavan kermikaton alla oli vielä alkuperäinen puhkiruostunut peltikate. Kattotutka urakoi 14-osaisen katon uusiksi ja nyt katteena on upea huopakatto. Käyttöä oli myös Kattotutkan peltiseppien taidoille.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

 

Turvallinen katolla liikkuminen varmistetaan kattoturvatuotteilla

Yksi merkittävä tekijä kiinteistön vesikaton kunnossa pitämisessä on turvallinen ja esteetön pääsy katolle. Kattoturvatuotteilla varmistetaan, että katolle päästään esteettömästi ja siellä voidaan liikkua ja suorittaa huoltotoimenpiteitä turvallisesti.

Asennamme kattoturvatuotteet taloyhtiöihin ja kiinteistöihin myös Joensuussa. Meiltä mm. laadukkaat kattotikkaat, kattosillat, lumiesteet ja nousukiskot.

Tutustu kattoturvatuotteisiin tarkemmin »

 

Lumiesteet katolla
Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Toimi nopeasti, kun katto vuotaa

Oli kyseessä sitten rivitalo, kerrostalo, toimitila tai liikerakennus, kun katto vuotaa, vaatii se nopeita toimia. Mitä nopeammin vuotokohta paikannetaan ja saadaan paikattua sen suuremmalla todennäköisyydellä isommilta ongelmilta voidaan välttyä eikä vesi pääse vaurioittamaan vesikaton alapuolisia tiloja sekä rakenteita.

 1. Ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaasi: Kattotutka Joensuu
 2. Katon vuototarkastus ja akuutti paikkaus
 3. Katon laajempi tarkastus, kun akuutti vuoto on paikattu
 4. Katon pysyvämpi korjaus ja muut jatkotoimenpiteet

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru