Referenssit / As Oy Huvilakatu 1 ja Tikkamäentorni

As Oy Huvilakatu 1 ja Tikkamäentorni, Joensuu

ELINKAARIKATOT® kerrostaloyhtiöihin Joensuussa

ELINKAARIKATOILLA® mielenrauhaa vierekkäisiin taloyhtiöihin

Vierekkäiset kerrostaloyhtiöt Joensuussa, As Oy Huvilakatu 1 ja As Oy Tikkamäentorni, saivat uudet ELINKAARIKATOT® yllensä kevään ja kesän 2020 aikana. Kaikkiaan monimuotoinen konesaumapeltikattoremontti tehtiin sääsuojan alla.

Vanha konesaumakatto purettiin ja sen tilalle asennettiin uusi konesaumakatto ELINKAARIKATTO®:na. Remontin yhteydessä vesikourut saneerattiin IKIKOURU®-saneerauksella sekä päivitettiin kattoturvatuotteet. Lisäksi toisen talon katolla oleva teleliikennemasto uusittiin.

Lue koko artikkeli tähän kattoremonttiin liittyen

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Karjala:

Kattotutka Joensuu
010 680 4070 Tutustu palveluihimme »
Peltikattoremontti Joensuu, As Oy Huvilakatu 1 ja Tikkamäentorni Peltikattoremontti Joensuu, As Oy Huvilakatu 1 ja Tikkamäentorni Peltikattoremontti Joensuu, As Oy Huvilakatu 1 ja Tikkamäentorni Peltikattoremontti Joensuu, As Oy Huvilakatu 1 ja Tikkamäentorni Peltikattoremontti Joensuu, As Oy Huvilakatu 1 ja Tikkamäentorni Peltikattoremontti Joensuu, As Oy Huvilakatu 1 ja Tikkamäentorni Peltikattoremontti Joensuu, As Oy Huvilakatu 1 ja Tikkamäentorni

ELINKAARIKATTO® on enemmän kuin kattoremontti

ELINKAARIKATTO® -urakkamallimme on elinkaariajatteluun pohjautuva innovaatio KVR-urakasta. Siinä tilaaja ulkoistaa koko kattoremontin kokonaisvastuun aina lähtötilanteen kartoituksesta ja suunnittelusta alkaen kattourakoitsijalle. Vastineeksi tilaaja saa 25 vuodeksi uuden katon täydellisen ylläpidon kattourakoitsijan vastuulla ja 25 vuoden takuulla. ELINKAARIKATTO® on saatavilla saumapeltikatolle ja huopakatoille vain Kattotutkalta.

Jotta voimme tarjota uutta ja vieläkin parempaa urakkamallia, on meidän tunnettava nykytilanteen keskeisimmät ongelmakohdat, joita kiinteistöjen kattoremontteihin hyvin usein liittyy. Selkeitä ongelmakohtia ovat mm. suunnittelu, remontin laajuus sekä huollon puute.

Lue lisää ELINKAARIKATTO®-remontista »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
Koy Joensuun Yhdyslinna, kattoremontti Joensuu

Joensuun ja Pohjois-Karjalan kattotyöt

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella hoitaa Kattotutka Joensuu.

Lue lisää kattopalveluistamme Joensuussa »

Kaiken kattavat palvelut taloyhtiöille

Hyvin hoidetun katon merkitys koko kiinteistön arvolle ja sen säilymiselle on todella suuri. Toimiva vesikatto suojaa koko taloyhtiötä, sen käyttäjiä sekä kiinteistöjä. Huoltamaton katto puolestaan voi aiheuttaa suuriakin ongelmia ja sitä myötä yllättäviä kustannuksia taloyhtiölle.

Avainasemassa katon kunnossapidossa on samat tekijät kuin muussakin taloyhtiön ylläpidossa: säännöllisyys, ennaltaehkäisy, kustannustehokkuus, todellinen tieto sekä riittävän ajoissa ja oikeilla mittasuhteilla tehdyt toimenpiteet.

Katso kattopalvelut taloyhtiöille »

Monipuoliset kattopalvelut taloyhtiölle
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru