Referenssit / KOY Teräskulma

KOY Teräskulma, Joensuu

Huopakattoremontti Joensuussa

Mittava kattoremontti Joensuun tunnetuimpiin kuuluvassa talossa!

Vuosina 1938-39 Joensuuhun rakennetussa Koy Teräskulman talossa vuotavan kermikaton alla oli vielä alkuperäinen puhkiruostunut peltikate. Kattotutka urakoi 14-osaisen katon uusiksi ja nyt katteena on upea huopakatto. Käyttöä oli myös Kattotutkan peltiseppien taidoille.

"Kattotutkaa olen suositellut ja aion suositella jatkossakin. Työmoraali, työnjälki ja aito vastuunottokyky ovat aivan huippuluokkaa. Olemme kaikin puolin tyytyväisiä ja tarkoituksemme on keskustella heidän kanssaan myös katon huoltamisesta jatkossa!"
Talossa 20 vuotta asunut hallituksen jäsen Markku Leinonen

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Karjala:

Kattotutka Joensuu
010 680 4070 Tutustu palveluihimme »
Mittava huopakattoremontti Joensuun tunnetuimpiin kuuluvassa talossa, Koy Teräskulma Mittava huopakattoremontti Joensuun tunnetuimpiin kuuluvassa talossa, Koy Teräskulma Mittava huopakattoremontti Joensuun tunnetuimpiin kuuluvassa talossa, Koy Teräskulma Mittava huopakattoremontti Joensuun tunnetuimpiin kuuluvassa talossa, Koy Teräskulma Mittava huopakattoremontti Joensuun tunnetuimpiin kuuluvassa talossa, Koy Teräskulma Mittava huopakattoremontti Joensuun tunnetuimpiin kuuluvassa talossa, Koy Teräskulma Mittava huopakattoremontti Joensuun tunnetuimpiin kuuluvassa talossa, Koy Teräskulma Mittava huopakattoremontti Joensuun tunnetuimpiin kuuluvassa talossa, Koy Teräskulma Mittava huopakattoremontti Joensuun tunnetuimpiin kuuluvassa talossa, Koy Teräskulma

Huopakatto sopii kaikenkokoisille katoille

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Myös huopakaton vuototarkastus, paikkaus ja huolto kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin. Harjakatoilla bitumikate kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla bitumilla alustaansa. Loiville katoille, erityisesti tasakatoille kate kiinnitetään liimaamalla. Bitumikaton asennuksessa on aina päämääränä toimiva ja kestävä katto. 

Lue huopakaton ominaisuuksista tarkemmin »

Lumiesteet huopakatolla
Koy Joensuun Yhdyslinna, kattoremontti Joensuu

Joensuun monipuoliset kattotyöt

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella hoitaa Kattotutka Joensuu.

Lue lisää kattopalveluistamme Joensuussa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru