Referenssit / Lieksan kaupungintalo

Lieksan kaupungintalo, Lieksa

Kattoremontti ja huoltomaalaus

Lieksan kaupungintalon kattoremontti ja huoltomaalaus

Lieksan kaupungintalon katot saivat uuden ilmeen kesällä 2019 Joensuun toimipisteemme toimesta. Sääsuojan alla toteutettu kattoremontti sisälsi niin konesaumakaton uusimista kuin peltikaton huoltomaalaustakin.

Huonokuntoinen puolisko peltikatosta uusittiin täysin ja tilalle asennettiin uusi punainen konesaumakatto. Toisen puolen osalta tilanne oli vielä hyvä, joten elinkaarta voitiin pidentää peltikaton huoltomaalauksella. Tilaajan toiveesta kattojen sävyt eroavat hieman toisistaan.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Karjala:

Kattotutka Joensuu
010 680 4070 Tutustu palveluihimme »
Lieksan kaupungintalon kattoremontti ja huoltomaalaus Lieksan kaupungintalon kattoremontti ja peltikaton huoltomaalaus Lieksan kaupungintalon kattoremontti ja huoltomaalaus Lieksan kaupungintalon kattoremontti ja huoltomaalaus Lieksan kaupungintalon kattoremontti ja peltikaton huoltomaalaus Lieksan kaupungintalon kattoremontti ja peltikaton huoltomaalaus Lieksan kaupungintalon kattoremontti ja peltikaton huoltomaalaus

Kattoremontit Joensuussa ja valtakunnallisesti

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Joensuun toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Koy Joensuun Yhdyslinna, kattoremontti Joensuu
Peltikaton huoltomaalaus

Huoltomaalaus jatkaa peltikaton elinkaarta

Suomessa peltikatto altistuu hyvin erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Jos katolla ei ole säännöllistä kattohuoltoa, pääsee pelti helposti ruostumaan ja voi kulua puhki jopa muutamassa vuodessa.

Peltikaton maalaus kannattaakin suorittaa ajoissa, sillä huoltomaalauksen ansiosta muutoin ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta.

Tutustu katon maalaukseen tarkemmin »

Kattotyöt Pohjois-Karjalan alueella hoitaa Kattotutka Joensuu

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella hoitaa Kattotutka Joensuu.

Katso Joensuun kattopalvelut tarkemmin »

Lumiesteet peltikatolla
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru