• Vesikaton luotettava kumppanisi Vantaalla

Kattotarkastus Vantaa

Kuntotarkastus on katon ylläpidon perusta ja ensimmäinen askel kohti toimivaa kattoa. Kattotarkastuksen avulla selvitetään katon todellinen tilanne sekä sen tulevat korjaustarpeet. Tarkastuksen ja siitä saadun raportin pohjalta on helppo varautua katon kunnossapitoon myös pidemmällä tähtäimellä.

Tarkastukset kannattaa teettää katon tarkastuksiin erikoistuneella ammattilaisella. Koulutetut kattotarkastajamme  tarkastavat kaikenlaiset katot kattotyypistä ja katemateriaalista riippumatta aina oikeaa tarkastusmenetelmää käyttäen.

Katon korjaus Vantaa

Riittävän ajoissa havaitut virheet ja puutteet voidaan useimmissa tapauksissa korjata, jolloin koko kattoa ei tarvitse uusia. Oikeat täsmäkorjaukset pidentävät katon elinkaarta, ollen samalla kustannustehokas ratkaisu sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Yleisiä katon korjauksia ovat mm.

  • Vesikaton yksityiskohtien sekä jiirien korjaukset
  • Räystäsalueen korjaukset
  • Suojapeltien uusimiset
  • Katon vuotokorjaukset
  • Räätälöidyt peltikorjaustyöt
  • Kattotiilien vaihtamiset
  • Katon oikaisut

Oli kyse sitten taloyhtiöstä, liikekiinteistöstä tai julkisesta rakennuksesta, meiltä löytyy vahva osaaminen ja oikeat ammattilaiset monipuolisiin katon korjauksiin. Meillä on kokemusta niin peltikattojen, kermikattojen, kuparikattojen kuin tiilikattojenkin korjauksista Vantaalla.

Säännöllinen kattohuolto

Huoltamaton vesikatto voi aiheuttaa lukuisia ongelmia kiinteistössä, aiheuttaen merkittäviä kustannuksia. Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto onkin paras tapa varautua ja säästää katon kustannuksissa.

Kattohuollon sisältö voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Laaja kattohuoltosopimus sisältää säännölliset ja kokonaisvaltaiset huoltokäynnit, useimmissa tapauksissa 1-2 kertaa vuodessa, sopimuksen mukaan. Kattohuollon voi tilata myös kertaluonteisesti tai vain tiettyyn tarpeeseen.

Kattoremontti Vantaalla

Kattoremontin suunnittelun, kustannusarvion ja toteutuksen tulisi perustua aina faktoihin. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaakin teettää puolueeton kattotarkastus. Tarkastukseen perustuen luotettava kattourakoitsija osaa mitoittaa remontin oikein ja pystyy kertomaan etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Toteutamme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kattoremontit pelti-, kupari- ja huopakatoille turvallisesti, ammattitaidolla ja aina kyseisen katon vaatimilla menetelmillä. Saumapeltikatolle ja kermikatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ELINKAARIKATTO® -palveluna 25 vuoden täystakuulla.

Aikaisemmin toteuttamiamme kattoremontteja Vantaalla ja Uudellamaalla voi tarkastella referenssi-sivuiltamme.

Fazerin vierailukeskus, Vantaa

Upeaa arkkitehtuuria upealla huopakatolla Fazerin vierailukeskuksessa Vantaalla.

Tutustu tarkemmin

Jokiniemen koulu, Vantaa

Jokiniemen koulun vesikatto uusittiin kolmen kesän aikana. Lopputuloksena saatiin upea kermikate koko koulurakennukselle.

Tutustu tarkemmin

Katso lisää referenssejämme

Muut kattotyöt

Tarkastusten, korjausten, huoltojen ja kattoremonttien lisäksi teemme myös muut pienemmät ja suuremmat kattotyöt Vantaalla. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. peltikaton pesu ja maalaus, tiilikaton pinnoitus, IKIKOURU® -saneeraukset, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen. Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru