Referenssit / Fazer Vierailukeskus

Fazer vierailukeskus, Vantaa

Huopakatto Fazerin vierailukeskukseen Vantaalla

Sanokaa Kattotutka, kun haluatte hyvää katolle

Uudessa Fazer Vierailukeskuksessa Vantaalla pääsee tutustumaan mm. Fazerin toimintaan, laajaan tuotevalikoimaan, pitkään historian, yritysvastuuseen ja innovaatioihin. Kattotutka toteutti tämän upean, monimuotoisen rakennuksen kaikki kattotyöt. Kattotutkan kermikatot-yksikkö vastasi rakennuksen huopakaton toteutuksesta ja kattoikkunoiden pellitykset hoituivat Kattotutkan kattopeltiseppien toimesta.

Pyydä tarjous kattoremontista

Katso kaikki kattopalvelumme Vantaalla

Kattotyöt Uusimaa:

Kattotutka Helsinki
010 680 4001 Tutustu palveluihimme »
Huopakatto Fazerin vierailukeskukseen Vantaalla Huopakatto Fazerin vierailukeskukseen Vantaalla Huopakatto Fazerin vierailukeskukseen Vantaalla Huopakatto Fazerin vierailukeskukseen Vantaalla Huopakatto Fazerin vierailukeskukseen Vantaalla Huopakatto Fazerin vierailukeskukseen Vantaalla Huopakatto Fazerin vierailukeskukseen Vantaalla Huopakatto Fazerin vierailukeskukseen Vantaalla Huopakatto Fazerin vierailukeskukseen Vantaalla

Huopakatto, kermikatto, bitumikatto – sopii kaikenkokoisille katoille

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Myös huopakaton vuototarkastus, paikkaus ja huolto kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin. Harjakatoilla bitumikate kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla bitumilla alustaansa. Loiville katoille, erityisesti tasakatoille kate kiinnitetään liimaamalla. Bitumikaton asennuksessa on aina päämääränä toimiva ja kestävä katto. 

Lue huopakaton ominaisuuksista tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – As Oy Pengerkatu, Helsinki
Huopakattoremontti Jokiniemen koulu, Vantaa

Kattoremontit ja kattotyöt Vantaalla

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot katemateriaalista riippumatta. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella hoitaa Kattotutka Helsinki.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Vantaalla »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru