Referenssit / Jokiniemen koulu, Vantaa

Jokiniemen koulu, Vantaa

Kermikate koulurakennukseen Vantaalla

Koulun vesikaton uusinta kolmessa vaiheessa Vantaalla

Vantaan Jokiniemen ison koulun vesikatot uusittiin Kattotutkan tekemänä kolmessa vaiheessa, eli kolmen kesän aikana. Lopputuloksena uusi upea kermikate koko koulurakennukselle.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Uusimaa:

Kattotutka Helsinki
010 680 4001 Tutustu palveluihimme »
Uusi kermikate koulurakennukseen Vantaalla Uusi kermikate koulurakennukseen Vantaalla Uusi kermikate koulurakennukseen Vantaalla Uusi kermikate koulurakennukseen Vantaalla Uusi kermikate koulurakennukseen Vantaalla Uusi kermikate koulurakennukseen Vantaalla Uusi kermikate koulurakennukseen Vantaalla Uusi kermikate koulurakennukseen Vantaalla Uusi kermikate koulurakennukseen Vantaalla Uusi kermikate koulurakennukseen Vantaalla

Kattoremontti vuosikymmenten kokemuksella

Kattoremontin suunnittelun, kustannusarvion ja toteutuksen tulisi perustua aina faktoihin. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaakin teettää puolueeton kattotarkastus. Tarkastukseen perustuen luotettava kattourakoitsija osaa mitoittaa remontin oikein ja pystyy kertomaan etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Toteutamme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kattoremontit pelti-, kupari- ja huopakatoille turvallisesti, ammattitaidolla ja aina kyseisen katon vaatimilla menetelmillä. Saumapeltikatolle ja kermikatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ELINKAARIKATTO® -palveluna 25 vuoden täystakuulla.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Vihreä kermikatto Helsingin Viikinmäessä
Fazerin vierailukeskus Vantaa

Monipuoliset kattotyöt Vantaalla

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot katemateriaalista riippumatta. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella hoitaa Kattotutka Helsinki.

Katso kaikki kattopalvelumme Vantaalla »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru