Yhteystiedot / Kuopio

Kattotutka Kuopio – Itä-Suomi

Teemme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen monipuoliset kattotyöt Savon ja Itä-Suomen alueella.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Pohjois-Savo:

Kattotutka Kuopio
010 680 4050

Kisällinkuja 12, 70780 Kuopio

Monipuoliset palvelumme Kuopiossa

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kaikenlaiset kiinteistöjen katot katemateriaalista riippumatta – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä Kuopiossa, Savossa ja Itä-Suomen alueella. Kattoremontit toteutamme pelti-, kupari- ja huopakatoille.

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat (ei myyntiä kuluttajille). Tunnettuja referenssikohteitamme ovat esimerkiksi Kuopion Taidemuseo sekä MAP-kirkko.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teidänkin kattoasianne kuntoon!

Myynti

Miika Jokitalo
010 680 4050

Aluepäällikkö

miika.jokitalo(at)kattotutka.fi

Työnjohto

Eemeli Tarvainen

Projektipäällikkö

eemeli.tarvainen(at)kattotutka.fi

Asiakaskokemuksia – Kattotutka Kuopio

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Kuopiossa ja Itä-Suomen alueella.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

Kuopion taidemuseo
Töihin Kattotutkalle?

Katolle töihin?

Etsitkö uusia haasteita työurallesi?

Toimintamme kasvaessa haemme uusia kattopeltiseppiä, kermikattoasentajia, kattotyömiehiä ja toimihenkilöitä myös pääkaupunkiseudulle. Valitse vakaa ja turvallinen työnantaja!

Hae meille töihin »

Palvelutarjontamme Kuopion alueella

Elinkaariajatteluun pohjatuvan palvelukonseptimme tukipilareita Kuopiossa ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutus sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Palveluvalikoimaamme Savossa ja koko Itä-Suomen alueella kuuluvat myös peltikaton maalaukset, tiilikaton pinnoitukset, lumenpudotukset, IKIKOURU®-menetelmä, sadevesijärjestelmät sekä katon turvavarusteet. Meiltä saat vesikaton kokonaisvaltaiseen kunnossapidon helposti ja turvallisesti saman katon alta.

Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.

Käytännössä tämä lupaus tarkoittaa meiltä vedenpitävää ammattitaitoa, ihmisille ja rakenteille turvallisia innovatiivisia työmenetelmiä, työturvallisuudesta huolehtimista, riittäviä resursseja sekä vakavaraisuutta. Yritystasolla olemme lunastaneet näitä lupauksia jo lähes 30 vuoden ajan ja yli 70.000 kattotyön verran.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru