Referenssit / Taidemuseo Kuopio

Taidemuseo, Kuopio

Kuparikattoremontti Kuopion taidemuseoon

Kuopion taidemuseon katto saumattiin kuparista!

Vanha sinkitty peltikate oli tullut elinkaarensa päähän ja se sai väistyä. Vanha ruodelaudoitus ja tarpeettomiksi käyneet tiilihormit purettiin, alusrakenteiden tuuletusta parannettiin ja uuden katteen alustaksi asennettiin ponttilaudoitus ja aluskermi. Uusi kate saumattiin kuparista.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Savo:

Kattotutka Kuopio
010 680 4050 Tutustu palveluihimme »
Kuopion taidemuseon uusittu kuparikatto Kuopion taidemuseon uusittu kuparikatto Kuopion taidemuseon uusittu kuparikatto Kuopion taidemuseon uusittu kuparikatto Kuopion taidemuseon uusittu kuparikatto Kuopion taidemuseon uusittu kuparikatto Kuopion taidemuseon uusittu kuparikatto Kuopion taidemuseon uusittu kuparikatto Kuopion taidemuseon uusittu kuparikatto

Konesaumattu kuparikatto kestää aikaa

Kuparikaton elinikä on todella pitkä, kattotarkastuksissa olemme tavanneet jopa yli 100 vuotta vanhoja, ehjiä kuparikattoja!

Kupari on sitkeää ja pehmeää ja sopii siitä syystä erityisen hyvin monimuotoisille katoille, joita yleensä on esimerkiksi kirkkojen ja muiden arvokiinteistöjen katoilla. Kun uusi kuparikatto asennetaan, on se aluksi väriltään punertava. Ajan myötä kuparikate patinoituu vihertäväksi tai tummanruskeaksi, mutta on edelleen yhtä kestävä kuin kirkas kupari.

Lue tarkemmin kuparikaton ominaisuuksista »

Kuparikaton korjaus peltisepäntyönä
As Oy Kalevankatu 39, peltikattoremontti Kuopio

Kuopion monipuoliset kattotyöt

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kaikenlaiset kiinteistöjen katot katemateriaalista riippumatta – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä Kuopiossa, Savossa ja Itä-Suomen alueella. Kattoremontit toteutamme pelti-, kupari- ja huopakatoille.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Kuopion alueella hoitaa Kattotutka Kuopio.

Tutustu tarkemmin kattopalveluihimme Kuopiossa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru