Palvelutarjontamme Kouvolassa ja Kymenlaaksossa

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kaikenlaiset kiinteistöjen katot katemateriaalista riippumatta – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä Kotkassa ja koko Kaakkois-Suomessa. Elinkaariajatteluun pohjatuvan palvelukonseptimme tukipilareita ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin.

Kattoremontit voidaan myös toteuttaa ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutus sekä ylläpito ja takuu 25 vuodeksi. Peltikaton maalaukset, tiilikaton pinnoitukset, lumenpudotukset, IKIKOURU®-menetelmä, sadevesijärjestelmät sekä katon turvavarusteet täydentävät palveluvalikoimamme Kymenlaaksossa ja Kaakkois-Suomessa, jolloin muita kumppaneita katon kokonaisvaltaiseen ylläpitoon ei tarvita.

Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.

Käytännössä tämä lupaus tarkoittaa meiltä vedenpitävää ammattitaitoa, ihmisille ja rakenteille turvallisia innovatiivisia työmenetelmiä, työturvallisuudesta huolehtimista, riittäviä resursseja sekä vakavaraisuutta. Yritystasolla olemme lunastaneet näitä lupauksia jo 28 vuoden ajan ja yli 70.000 kattotyön verran.

Käyntiosoite: Lassinkatu 9, talli 250, 45130 Kouvola

Asiakasokemuksia Kattotutka Kouvola

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Kouvolassa ja Kymenlaakson alueella. Lue asiakakokemuksia ja tutustu referenssikohteisiin.

Asiakaskokemuksia Referenssit

Katolle töihin?

Etsitkö uusia haasteita työurallesi?
Toimintamme kasvaessa haemme uusia kattopeltiseppiä, kermikattoasentajia, kattotyömiehiä ja toimihenkilöitä myös Kouvolaan. Valitse vakaa ja turvallinen työnantaja!

Hae meille töihin 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen. Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru