Yhteystiedot / Kouvola / Palvelut Lappeenranta

Katon tarkastus, korjaus ja huolto – Lappeenranta

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Lappeenrannassa ja Kaakkois-Suomen alueella alueella.

Pyydä tarjous »

Yhteystiedot / Kouvola / Palvelut Lappeenranta

Katon tarkastus, korjaus ja huolto – Lappeenranta

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Lappeenrannassa ja Kaakkois-Suomen alueella alueella.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Kymenlaakso:

Kattotutka Kouvola
010 680 4020

Yrittäjänkatu 4, 45130 Kouvola

Kattoremontit ja monipuoliset kattotyöt – Lappeenranta

Palvelukonseptimme kolme askelta vesikaton hyvinvointiin ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä julkisten rakennusten katot katemateriaalista ja kattotyypistä riippumatta.

Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutuksen sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Kymenlaakson ja Kaakkois-Suomen alueella hoitaa Kattotutka Kouvola.

Yhteyshenkilöt

Pekka Inkeroinen
010 680 4020

Aluepäällikkö

pekka.inkeroinen(at)kattotutka.fi

Asiakaskokemuksia Lappeenranta

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Kakkois-Suomen alueella.

Referenssikohteitamme Lappeenrannassa ja lähialueilla ovat esimerkiksi Pyttis Svenska Skola sekä As Oy Karjalaisten Kerrostalo.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

Purolan koulu
Vesikaton kuntotarkastus perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Todellinen tieto katosta – tilaa kattotarkastus

Kuntotarkastus on katon ylläpidon perusta ja ensimmäinen askel kohti toimivaa kattoa. Kattotarkastuksen myötä saatte tietoon kattonne todellisen tilan sekä mahdolliset korjaustarpeet, jolloin on helpompi varautua tulevaan myös pitkällä tähtäimellä.

Tarkastukset kannattaa teettää katon tarkastuksiin erikoistuneella ammattilaisella. Koulutetut kattotarkastajamme  tarkastavat niin pienten kuin suurtenkin kiinteistöjen katot aina katemateriaalin ja kattotyyppin vaatimaa tarkastusmenetelmää hyödyntäen.

Tutustu tarkastuksiin tarkemmin »

Katon korjaus Lappeenranta

Yleisiä katon täsmäkorjauksia ovat mm.

 • Vesikaton yksityiskohtien sekä jiirien korjaukset
 • Räystäsalueen korjaukset
 • Suojapeltien uusimiset
 • Katon vuotokorjaukset
 • Räätälöidyt peltikorjaustyöt
 • Kattotiilien vaihtamiset
 • Katon oikaisut

Oli kyse sitten taloyhtiöstä, liikekiinteistöstä tai julkisesta rakennuksesta Kouvolan toimipisteestämme löytyy vahva osaaminen monipuolisiin katon korjauksiin. Meillä on paikallista kokemusta niin peltikaton, huopakaton, kuparikaton kuin tiilikatonkin korjauksista Lappeenrannassa.

Tutustu korjauksiin tarkemmin »

Katon korjaus peltikatolla
Vesikourujen puhdistus on osa katon säännöllistä huoltoa

Ennakoiva ja säännöllinen kattohuolto

Kuka kävi viimeksi katolla? Katto on kiinteistön tärkein julkisivu, mutta se jää liian usein vaille riittävää huoltoa. Huoltamaton vesikatto on merkittävä riskitekijä, joka voi aiheuttaa lukuisia ongelmia kiinteistössä. Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto on olennainen osa vesikaton elinkaarta.

Huollon sisältö voidaan muokata kohteen tarpeen mukaisesti. Kattohuollon voi tilata joko kokonaisvaltaisella huoltosopimuksella tai kertaluonteisesti ja tiettyyn tarpeeseen. Kattohuoltosopimus sisältää säännölliset ja monipuoliset huoltokäynnit, useimmissa tapauksissa 1-2 kertaa vuodessa, tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Tutustu kattohuoltoon tarkemmin »

Kattoremontti Lappeenranta

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Kouvolan toimipisteestä löytyy vuosikymmenten kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
Kattopalvelut Lappeenranta – As Oy Karjalaisten talo

Taloyhtiön peltikattoremontti talvityönä Lappeenrannassa

Uusi konesaumattu peltikatto syntyi kätevästi talvityönä Kattotutkan kokeneiden peltiseppien ammattitaidolla. Alempi katto muuttui tyylikkääksi kattoterassiksi kattoremontin yhteydessä. Uudella katolla uusittiin kadun puolen sadevesijärjestelmät ja pihan puolella vesikourut saneerattiin Kattotutkan IKIKOURU® -menetelmällä.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Koulun peltikattoremontti Pyhtäällä

Kattotutka toteutti Pyhtäällä Purolan koulun (Pyttis Svenska Skola) kiinteistön kattoremontin ammattipeltiseppien tekemänä konesaumapeltikattona. Kattoremontin yhteydessä katolle asennettiin myös katon turvavarusteet määräysten mukaisesti.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Kattopalvelut Lappeenranta – Purolan koulu
Lumiesteet katolla

Kattoturvatuotteet – kattosillat, kattotikkaat, lumiesteet ja nousukiskot

Yksi merkittävä tekijä kiinteistön vesikaton kunnossa pitämisessä on turvallinen ja esteetön pääsy katolle. Kattoturvatuotteilla varmistetaan, että katolle päästään esteettömästi ja siellä voidaan liikkua ja suorittaa huoltotoimenpiteitä turvallisesti.

Asennamme kattoturvatuotteet taloyhtiöihin ja kiinteistöihin monipuolisesti Lappeenrannassa. Meiltä mm. laadukkaat kattotikkaat, kattosillat, lumiesteet ja nousukiskot.

Tutustu kattoturvatuotteisiin tarkemmin »

 

 

Kattotyöt ja lumenpudotukset talvella

Lähes kaikki kattotyöt voidaan tehdä myös talvella. Kattotöiden teettäminen talvella on useimmissa tapauksissa jopa edullisempaa kuin kesällä.

Lumenpudotukset turvallisesti ovat olennainen osa katon ylläpitoa talvisin. Moni lappeenrantalinen taloyhtiö onkin tehnyt jo etukäteen lumenpudotussopimuksen, jolloin voi olla varma, ettei lumitilanne katoilla pääse yllättämään.

Tutustu talvitöihin tarkemmin »

Lumenpudotus on olennainen osa katon ylläpitoa talvella
Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Toimi nopeasti, kun katto vuotaa

Oli kyseessä sitten rivitalo, kerrostalo, toimitila tai liikerakennus, kun katto vuotaa, vaatii se nopeita toimia. Mitä nopeammin vuotokohta paikannetaan ja saadaan paikattua sen suuremmalla todennäköisyydellä isommilta ongelmilta voidaan välttyä eikä vesi pääse vaurioittamaan vesikaton alapuolisia tiloja sekä rakenteita.

 1. Ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaasi: Kattotutka Kouvola
 2. Katon vuototarkastus ja akuutti paikkaus
 3. Katon laajempi tarkastus, kun akuutti vuoto on paikattu
 4. Katon pysyvämpi korjaus ja muut jatkotoimenpiteet

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru