Avoimet työpaikat / Aluepäällikkö Lahti

Aluepäällikkö – Lahti

Haemme nyt aluepäällikköä Lahden yksikköömme. Lue lisää ja jätä hakemuksesi.

Aluepäällikkö – kattopalvelut, Lahti

 

Haaveiletko työpaikasta, mikä auttaa sinua kehittymään liiketoiminnan monipuolisena osaajana ja johtajana kiinteistöpalvelujen parissa? Jos vastasit kyllä, lue tämä työpaikkailmoitus!

Me Kattotutkalla turvaamme suomalaisten kansallisvarallisuutta mahdollistamalla huolettomia aikoja kiinteistöjen vesikaton alla. Lähes 30 toimintavuoden jälkeen meidät tunnetaan valtakunnallisesti vesikattoasioiden luotettavana kumppanina ja laadukkaana palveluntarjoajana. Asiakaskuntaamme ovat mm. kunnat, kaupungit, kiinteistöyhtiöt ja taloyhtiöt.

Nyt haemme aluepäällikköä vastaamaan Lahden toimipisteemme toiminnasta yhdessä työnjohdosta vastaavan projektipäällikön kanssa. Työssäsi vastaat vahvan olemassa olevan asiakaskuntamme tyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta sekä Lahden toimipisteemme henkilöstöstä ja taloudellisesta tuloksesta. Kattotutka yrityksenä tarjoaa sinulle vahvan tuen menestyä työssä, jolla on tarkoitus!

Työtehtäviisi sisältyy esim. asiakkaiden tapaamista, tarjouslaskentaa, konsultointia kiinteistöjen kattoasioissa. Toimit myös projektipäällikön apuna työmaiden suunnittelussa ja johtamisessa. Tarjoamme työhösi vahvan perehdytyksen sekä menestyvän yrityksen tarjoaman tuen ja alan parhaimmat työkalut. Meillä homma toimii!

Toivomme sinulta näyttöjä asiakassuhteiden menestyksellistä hoitamisesta ja myyntityöstä. Työssä onnistuminen edellyttää vahvaa vastuunottoa Lahden toimipisteen toiminnasta kokonaisuutena. Yrityksen talouden ymmärtäminen ja henkilöstöosaaminen katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä! Meillä on moni tehnyt pitkän työuran joustavan työnantajan palveluksessa, itsenäisessä ja palkitsevassa toimipisteen päällikön työtehtävässä.

Kattotutka Oy on valtakunnallinen kattopalveluihin ja -tuotteisiin keskittynyt yhtiö. Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.


Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan
Palkkaus: Kuukausipalkka + tulosbonus
Työaika: kokoaikatyö
Työnkesto: toistaiseksi voimassa oleva
Toimipisteen osoite: Vasarakatu 10, 15700 Lahti
Lisätietoja: henkilöstöjohtaja Heikki Kumpulainen 040 773 0635

Jätäthän hakemuksesi 31.5.2022 klo 22.00 mennessä sähköpostitse, otsikolla Aluepäällikkö – Lahti, osoitteeseen: heikki.kumpulainen@kattotutka.fi

Turvallisesti keskellä toimintaa

Meillä Kattotutkalla tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus. Olemme luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, mutta myös luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Heikki Kumpulainen
henkilöstöjohtaja ja työsuojelupäällikkö, Kattotutka Oy

Töissä Kattotutkalla

Millaista on kattotarkastajan tai -peltisepän työ? Entä millaista työskentely Kattotutkan tehtaalla on?

Lue, mitä työntekijämme kertovat Kattotutkasta ja työtehtävistään.

Tutustu tarkemmin »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru